Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Allegro już mają :)
Dziś zadzwonił miły ktoś, przyjedzie o 18, zobaczymy.
Z ale.gratki mam zapytanie o mini-Pitka, również zobaczymy.
Porobimy dziś fajniejsze fotki.
Wczoraj nie to było najważniejsze.

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwaga....tonę w kupach :lol:...ale robaczki wychodzą, pieski się już ożywiły i są fantastyczne :cool3:, rozrabiają jak pijane zające:mad:, teraz mają dwa posłanka, w każdym po 3 sztuki i zabawki tez mają, widać , że powoli przekonują się do człowieka, sądzę , że będą fajnymi i oddanymi psiaczkami....teraz tylko dobre domki....domków szukamy....szybciutko ....:cool3:

Posted

Jakby nie było tymczasu, to awaryjnie mogłabym wziąć 2 tylko oczywiście dowóz...
Słodkie są. Biedne one i ich mamusia, że musiały żyć w takich warunkach... Ale nasunęło mi się skojarzenie, że to musiała być domowa sunia, skoro szukała schronienia w okolicy domów i odchowywała dzieci w budynku. Gdyby była dzika, szczeniłaby się w lesie, z dala od ludzi.

Posted

Ulaa super. Transport pewnie się znajdzie.

No to jak lecimy na P to może Paco, Pinio, Piegus, Portos.

Było by cudownie jakby te dwa poszły do domków, dwa jaby co do Uli, zostają jeszcze dwa.

Dodałam maluchy na kupsprzedaj, animalię, eoferty, kupie psa, lodz.gumtree i gumtree.pl.

Posted

Kar0la napisał(a):

Dodałam maluchy na kupsprzedaj, animalię, eoferty, kupie psa, lodz.gumtree i gumtree.pl.

Karola, dziękujemy :loveu:

Ulaa, możliwe, że skorzystamy :cool3:

Kupiłyśmy dziś dla szczeniąt podkłady w aptece, bo co rusz to jest siooo.

Domki, where are you?

Posted

Ulaa bezapelacyjnie zabieraj Pitusia.
Sama zobacz jak cioteczki kurdupla traktują,nóżki trzymają i w różne strony wyginają:shake:
W czasie wizyty był taki przestraszony...
Pitek podbije Twoje serduszko sama zobaczysz:loveu:

Posted

bunia napisał(a):

Ulaa bezapelacyjnie zabieraj Pitusia.
Sama zobacz jak cioteczki kurdupla traktują,nóżki trzymają i w różne strony wyginają:shake:

:mad:

My Pitusia bardzo kochamy :loveu:

Posted

Nie majtać mi tu Pitusiem :mad:

Chociaż ja się tam nie upieram, żeby akurat jego zabierać na tymczas... wszystkie słodkie i w każdym się zakocham... niestety :-?

no ale jak ciotki będą go wyginać, to zabieram Pitulka i ciotki wyrodne jeszcze po łapach dostaną :evil_lol:

edit: jejku tak patrzę i nie mogę :loveu::loveu::loveu: te uszka spiczaste i wyraz twarzyczki taki zatroskany :loveu:

Posted

Pituś to niezły agent, ale muszę go karmić osobiście, bo inne mu zjadają:mad:, dzisiaj nie dostał jedzonka jako pierwszy to tak szczekał na mnie że hoho:cool3:
Generalnie kluchy są superowe i mam nadzieję, że znajdą dobre domki, bo na tym mi najbardziej zależy !!!Więc proszę o pomoc w szukaniu domków !!!Pozdrowienia od maluchów :multi:

Posted

W nocy wstawałam tylko dwa razy, najgorzej jest z sunią bo bardzo za mną piszczy i cały czas chce na ręce i liże mnie po twarzy....jest chyba największym przytulakiem :loveu:

Posted

Ponieważ sąsiadka Magdy nie może mieć psiaków nawet do niedzieli, a Magda pracuje cały dzień, szczeniusie pojechały dziś do fundacji Medor.
Nadal oczywiście szukamy domków!!!

Dla suni dostałyśmy z Medoru sedalin w paście. Musimy ją złapać :shake:

Posted

A czy ja bym mogła prosić żeby jednego psiaka nazwać Piotrek? Piotrki w życiu szczęście mają i wyrastają na przystojnych facetów :razz: (wiem bo mam jednego w domu :evil_lol: - syna Piotra znaczy się :cool1:

Posted

biedna ta suczka:( Pewnie cierpi bo nie ma jej kto doić-miała tyle szczeniąt i nagle wszystkie odstawione. Pewnie ją boli. Dobrze że małe połapane bo jakby zdziczały to by dopiero było.
Trzymam kciuki za złapanie suczki-mamy, to bardzo ważne... Ciekawe co za młot ją wyrzucił:angryy:

acha-najważniejsze-gratuluję obywatelskiej, wzorowej postawy i szybkiej decyzji o zabraniu szczeniąt!