Jump to content
Dogomania

Rozliczony -Kwiatki z Lolciowej rabatki - czynne do 30.09 godz.20.00

Recommended Posts

Posted

Melduję, że cebulki tulipanów dziś dotarły do mnie. Błyskawiczna przesyłka. W dodatku już są posadzone i czekam na wiosnę, żeby zakwitły.

Bardzo lubię kupować na Twoich bazarkach. Mam dużooooooo już Twoich podopiecznych.

Serdecznie dziękuję Oneczko :)

Posted

Kwiatuszki już u mnie! Dziękuję :)

Posadziłam i zapraszam na zakupy!!!!

Bardzo się cieszę , że już rosną :)

Melduję, że cebulki tulipanów dziś dotarły do mnie. Błyskawiczna przesyłka. W dodatku już są posadzone i czekam na wiosnę, żeby zakwitły.

Bardzo lubię kupować na Twoich bazarkach. Mam dużooooooo już Twoich podopiecznych.

Serdecznie dziękuję Oneczko :)

Cieszę się, że już rosną, i bardzo dziękujemy za wpłatę jak zwykle z dużą nadwyżką beerhandenklappend.gif

Tak sobie myślę, że Loluś powinien wyruszyć w podróż i odwiedzić i ucałować wszystkie swoje Cioteczki

Posted

Dzien dobry przybylam by Wam napisac ze wczoraj zauwazylam pierwszy kwiat na moim ciemierniku posadzonym wiosna???? man tez pytanie o rozyczke wsadzilam ja kilka dni temu w ogrod w specjalne podloze do doz ale zauwazylam ze zolkna jej listki co robic? Nawozic o tej porze roku?? pozdrawiam????