ona03 Posted September 20, 2015 Author Posted September 20, 2015 a to nie Twój urwis ? ;) Mój lubi dzieci i nie topi ich ...hi hi Z zaproszeniem w górę . Fotkę poproszę :) Quote
Poker Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 I na dobranoc, czekam aż mi się dynia upraży Quote
ona03 Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Dzień dobry :) To czekam na moje roślinki :) Ev-ciu, rodzice nie zapakowałam Was, malino-truskawka była za mokra, musi chwilkę przeschnąć,jutro na pewno poleci. Dziś tylko jolantina do wysyłki :) Podniosę wieczornie. :) No i znowu do góry :) :) I na dobranoc, czekam aż mi się dynia upraży Mniam :) Quote
b-b Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Zapraszamy od poniedziałku na ogrodowe zakupy :) Quote
ona03 Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Zapraszamy od poniedziałku na ogrodowe zakupy :) B-b a Ciebie w tym czy przyszłym tygodniu ? I kwiatuszki w górę hop!! I kwiatuszki poleciały do Ciebie :) 1 Quote
jola&tina Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 I kwiatuszki poleciały do Ciebie :) :) :) :) Quote
b-b Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Lolittto nie spadaj :D B-b a Ciebie w tym czy przyszłym tygodniu ? Ja Ci będzie Iwonko wygodniej :) Quote
ona03 Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Lolittto nie spadaj :D Ja Ci będzie Iwonko wygodniej :) Tak w zasadzie to chyba muszę poszukać większego kartonu, w ten co mam już się nie mieszczę.... Quote
b-b Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Tak w zasadzie to chyba muszę poszukać większego kartonu, w ten co mam już się nie mieszczę.... Ej kobieto! Co Ty mi tam wkładasz ? :o Quote
b-b Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Tak w zasadzie to chyba muszę poszukać większego kartonu, w ten co mam już się nie mieszczę.... Ej kobieto! Co Ty mi tam wkładasz ? :o Quote
EVA2406 Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 To nadal spokojnie czekam. I tak sadzić pewnie będę dopiero pod koniec tygodnia, bo cały tydzień wracam późno do domku. Quote
Iv_ Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Dobry wieczór. Dziękuję za zaproszenie na bazarek. Ja poproszę nr 1 a, tulipany w ilości 50 sztuk. Iwonka, tym razem jak nigdy zależy mi na szybkiej w miarę przesyłce. Oczywiście jak będziesz mogła. I poproszę o dane do wpłaty. Quote
ona03 Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Ej kobieto! Co Ty mi tam wkładasz ? :o Sama nie wiem.... :) Może jeszcze ktoś coś ? Oooo właśnie, właśnie..... To nadal spokojnie czekam. I tak sadzić pewnie będę dopiero pod koniec tygodnia, bo cały tydzień wracam późno do domku. Ev-ciu spakowane jutro rano leci, podlej tylko i wytrzyma, chryzantemy zakręciłam, mam nadzieję, że się nie złamią, gdyby jednak, to utnij i już :) Dobry wieczór. Dziękuję za zaproszenie na bazarek. Ja poproszę nr 1 a, tulipany w ilości 50 sztuk. Iwonka, tym razem jak nigdy zależy mi na szybkiej w miarę przesyłce. Oczywiście jak będziesz mogła. I poproszę o dane do wpłaty. Witaj Iv-ciu, pięknie dziękuję za zakupy, poproszę adresik, jutro poleci i podam dane ok. :) Quote
EVA2406 Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Ev-ciu spakowane jutro rano leci, podlej tylko i wytrzyma, chryzantemy zakręciłam, mam nadzieję, że się nie złamią, gdyby jednak, to utnij i już :) Ok, nie martw się. Dam radę :) Quote
ona03 Posted September 22, 2015 Author Posted September 22, 2015 Ok, nie martw się. Dam radę :) http://oi59.tinypic.com/dmfmef.jpg Wypiję poranna kawę i lecę na pocztę :) Jeszcze tylko zapakować tulipanki dla Ivusi, ale nie mam adresu...... wyślę bez :) 1 Quote
Recommended Posts