Iskra73 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 to balsam po propstu-uwielbiam takie wspaniałe zakończenia:multi::placz::loveu::p Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Takie maile mnie rozbawiają do łez-ze szczęścia....tego pragne dla wszystkich psiaków!!!! dobry wieczor pani aniu....ola boga tu dorcia.ale mialam super dzien :) polecialam na siusiu i pokrecilo mi sie ze szczescia. polecialam do kojca borysa i weszlam do jego budy .a moja pancia biegnie i wola......dorcia ty tu nie mieszkasz . ale wstyd na cala wies. ale z tego szczescia pokrecilo mi sie w glowie. nastepna plama....... pani mowi ze saszka piasku duzo do domu pod lapkami nanosil i ....... ola boga jedzie zolta maszyna i zjada wszystko z podlogi. a ja sie boje ale udaje ze nie. balbina uciekla wiec ja tez . za drzwiami podgladam czy ja bede nastepna? pancia wola mnie zebym sie nie bala ale wstyd. warczalo troszke ale sobie poszlo i mnie nie zjadlo. pancia poglaskala i wolala ze jestem jej glupolek. wszystko zjadam z apetytem i siusiu tylko na spacerku. brzuszek goi sie pieknie. pan doktor mowi ze 14 dni mam miec te niteczki. mam apetycik . duzo spie i na spacerkach jestem najgrzeczniejsza. jestem szczesliwa. cypis przyjechal ale mnie lubi tylko jak zwykle gryzie duzego borysa. jaki on szalony maly a chce rzadzic takim duzym. zaraz lece spac i obym znowu nie uciekala ..... bo pancia buduje barykade.powiedziala ze jak bede latac po calym domu to nie bedzie glupot robic. o boziu a ja boje sie latac po tych pokojach. pancia mowi ze mnie kocha i jeszcze 2 tygodnie to ja juz nie bede sie niczego bac. hura moze to bedzie juz jutro? :) dobrej nocki pani ani zycze i papa Quote
Kam Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 dopiero dziś przeczytałam nowe posty, jakie piękne wieści z nowego domu!:multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Cudowna niedziela:) dzień dobry pani aniu:) jest cudna pogoda i tak mocno sie wybiegałam ze hoho.moja pańcia sie śmieje ze nogi moje sie prostują od tego latania. sama lecę do kojca borysa napić sie wody :) i dalej biegam i zwiedzam ogród. dziś pierwszy raz moja pani usłyszała mój głosik:) musiałam postraszyć sąsiadów bo pokazali sie za płotem:) dumnie siedziałam przed domkiem i tylko raz poleciałam na minutkę do budy boryska:) zaraz potem to już do domku spać bo mocno sie zmęczyłam:)pani mówi ze futerko mam chyba po jakimś dalmatyńczyku i jestem mądralka i śliczna jak lucynka:) przesyłam całuski i papapapapapapapapapa łapka:) Quote
Iskra73 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ehh.. moja żabcia :) Cos fantastycznego , brak mi slow i rycze ze szczescia :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Gdy nowi właściciele sa zadowoleni ze swych pociech...to wiem,że warto to wszystko robic i sie poświęcać...tracic nerwy... pani aniu ta dorcia to skarbbbbbbbbb. te nogi to juz prawie proste jak miss poloni sie robia. boziu jak ona biega. wolna i szczesliwa jak cholerka. stale lata do saszy, borysa,lucyny i buzi buzi.:)no mnie to dostalo sie juz tych caluskow oj duzo. to jest chyba najszczesliwszy pies na swiecie. nie moze biedna sie nacieszyc ta wolnoscia. dzis podejrzalam co ona robi w budzie borysa. a ona tam wchodzi i mu sciele jego poslanie:). jak otworzylam dach:). to widzialam i sama sie smialam do siebie. saszka pelna kulturka jak damy wchodza lub wychodza to puszcza przodem:) super ze tak sie dogadaly moje zwierzaki. jest super i wesolo. ma apetyt i jej pyszczek to jak sam usmiech od ucha do ucha. oczki to swieca sie jak wegielki. zycze milego wieczoru. ten pies to cudak nad cudaki.jednak to jest prawda ze psy ze schronisk i prosto z ulicy to najlepsze i najwierniejsze istoty na swiecie. po co york za kupe kasy jak bidul ze schroniska kocha milion razy bardziej. . chcialabym aby ludzie w to wreszcie uwierzyli ze pies jest do kochania a nie do pokazywania na ulicy.sama mam shih tzu i to wiem i nikt mi tego nie wmowi. ludzie opanujcie sie. taki napis powinien byc na kazdym schronisku.dobranoc pani aniu. dziekuje pani i pani kolezankom za walke o te bidule.papapapa Quote
Iskra73 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Jejku jaki brzuszek wygolony na tym zdjeciu :), ale do zimy pieora odrosna :) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 I kto tu mowil, ze Zaba nie znajdzie domu..:evil_lol: Quote
dariaopole Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ola boga co za wieści :evil_lol: bosko czyta się takie relacje !! buziaki dla Dorci, jej Pani i reszty zwierzaków !!:loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Najnowsze wiesci:) dobry wieczor pani aniu. zastanawialam sie caly czas dlaczego moja dorotka tak malo je.wczoraj rano cale szczescie ze przy mnie robila kupe i okazalo sie ze ma straszne robactwo. rany julek 2 rodzaje biale i rozowe robale. juz jest po odrobaczeniu i przy okazji reszta zwierzakow. od razu na drugi dzien wrocil apetyt i lataja z lucyna jak szalone.musialo ja tam w brzuszku wszystko bolec.za tydzien sciagamy szwy. dzis dala mi przyciac pazurki bo te palce to byly az krzywe. byla bardzo grzeczniutka. pozdrawiam serdecznie Quote
quasimodo Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Jak miło czytać takie wiadomości! Dużo zdrowia dla sunieczki i jej Pani! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 U żabci wszytko wspaniale. Wrócił z podrózy mąz pani i żabcia przyjęła go bardzo dobrze-tak jak powinna- :) Sunia nie sprawia żadnych kłopotów- jest fantastyczna. Mam cały czas kontakt z pania i często piszemy do siebie. Jak dostane nowe zdjęcia to wrzuce. Quote
quasimodo Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Strasznie się cieszymy! Ważne, że zaakceptowała Pana (chyba wilki morski, o ile pamiętamy)... Będziemy czekali na zdjęcia... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Z tymi kropkami , to prawie jak dalmatyńczyk...hi hi:):) Słodziak straszny z niej!!!!!!! Quote
dariaopole Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 super ,że u niej wszystko ok i że trafiła do tak fajnego domku :) Quote
Recommended Posts