Ania+Milva i Ulver Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 żaba ma obserwatora, ale na razie nikt nie dzwoni.... Quote
dariaopole Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ahhhh Ci obserwatorzy, nie kumam tego albo jesteś zdecydowany na psa albo nie a tak to tylko nadzieje robią :placz: Quote
Iskra73 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dzis bylysmy w schronisku , Zabcia byla na spacerku. Jaka ona jest pocieszna :) No i caly czas szukamy domku. :-( Quote
dariaopole Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Domki gdzie wy do cholery jesteście, psy na Was czekają !!! Quote
desdemona Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 czasami mam wrazenie, ze ludzie schronisk w ogole nie odwiedzaja. Quote
Iskra73 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 bo nie odwiedzaja :angryy: kazdy mowi , ze on nie moze na to patrzec.. najlepiej nie widziec , nie patrzec i odwracac glowe jak sie dzieje cos zlego:mad: :mad: Quote
Iskra73 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 U nas 2 osoby na tydzien !! i jeszcze wydziwiaja :angryy: ze nie taki ze za malo rasowy , albo za malo szczeka albo za duzo szczeka A Zaba wciaz czeka.... Quote
desdemona Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 prawda. sama bylam swiadkiem takiego wydarzenia, gdy do schroniska przyjechala rodzina z dziecmi. weszli i po 15 min wyszli. zadnego psa nie wybrali. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 U nas to normalka-wiekszosc odwiedzin w schronie kończy sie na tym,że nic nie biora....ja bym od razu z 5 zabrała :) No ale czasem lepiej ze nic nie biora niz jakby mieli brac na siłe a po paru dniach oddali... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 żabcia ma cały czas obserwatora, ale nikt do cholery nie dzwoni ani nie pisze!!!!!!!!!! A wyraźnie na aukcji napisałam,że jesli nie jest zainteresowany na całego to niech nie obserwuje.... Quote
dariaopole Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Aniu : pamiętaj ,że sa ludzie i taborety ....Ci drudzy rzadko czytaja ze zrozumieniem :evil_lol: Quote
desdemona Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 wlasnie. zreszta wiele osob czyta i nierozumie nawet, co czyta... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Dzis żabulka była z nami i swoja kolezanka na spacerze z nami. Jak ja widze to mi sie od razu usmiech pojawia. Taka smieszna jest:) Kochana sunia. Ma teraz cieczke .... A dzis do schronu przywieźli sunie -taka malutka jak żabcia...ktos ja w worku do lasu wyrzucił i ona tam ze 3 dni siedziała taka sama :( Jak zrobimy jej zdjęcia to zrobie jej watek... Quote
dariaopole Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a): A dzis do schronu przywieźli sunie -taka malutka jak żabcia...ktos ja w worku do lasu wyrzucił i ona tam ze 3 dni siedziała taka sama :( Jak zrobimy jej zdjęcia to zrobie jej watek... :placz::placz::placz: Quote
quasimodo Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Ta sunia jest po prostu zachwycająco śliczna i jak widać strasznie kochana. Kolejka się powinna po nią ustawić! Pokaż się wszystkim malutka! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Nikt nie dzwoni o żabcię:( Quote
Recommended Posts