Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku ...ale dzis sie troszke przestraszyłam...okazało sie ze klatka żabci miała zostac uspiona:( niestety robi sie straszny tłok u nas i psy sie gryza:( a że żaba długo , to miała iść ..na szczęscie nie dojdzie to do skutku!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powidziałysmy ,ze sunia jest ogłaszana i moze domek bedzie-także na razie sunie sa bezpieczne...choc inne pewnie nie:(:(

Posted

:multi::multi::multi:
Nie mogę uwierzyć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przed chwila miałam tel o żabcię!!!! Jejku jaki wspaniały dom sie szykuje!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Pani mieszka ok 50 km od nas...wypatrzyła żabulkę na allegro , a że ma fioła na punkcie psów to oczywiście zadzwoniła:lol:
Pani jest w domu, jej mąż jest marynarzem-jeśli dobrze zapamietałam:p Mieszkają na wsi nad jeziorem-maja dom-bez żadnych schodów, jak mi powiedziała aby pieski nie miały problemów i działke nad jeziorem.
Pani ma 3 psy-2 owczarki-jeden uratowany przed odstrzeleniem
drugi owczarek, który śpi w domu przy łóżku. Ma jeszcze sunie Szit su-jezuu nie wiem jak to sie pisze:oops:, wysterylizowana oczywiście ..i kota 12 latka tez biedula. Jej córka mieszka we wrocławiu i pomaga tez biedulkom różnym:loveu:i:loveu:

Bardzo jej zależy aby żabcia była wysterylizowana -da na sterylke pieniążki:loveu: i prosiła mnie o dowiezienie psiaka no bo nie ma sama jak..a po za tym stwierdziła że tak by było lepiej żeby żabka przyjechała z kimś kogo zna i nie miała takiego stresu że od razu z obcym człowiekiem idzie;)

Mówi,ze wypatrzyła żabeczkę -ona taka pewnie bez szans , więc ja weźmie...hi hi mąż bedzie miał w listopadzie niespodziankę:evil_lol::evil_lol: