OlaLola Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 niech wreszcie przyjdzie ten "ktoś" na kogo czeka Dyzio... no i my... Quote
Macho Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ola- czekasz, az Ktos po Ciebie przyjdzie ? :D :eviltong: Quote
Macho Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 I Ola zamilkla... ;) chyba Ktos ja juz zaadoptowal :eviltong: Quote
Tina:) Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 hehe:P Macho Ty to jestes szczera!:) i taka Cie kocham ;);) ;p Quote
OlaLola Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Macho napisał(a):Zyczymy wiec Oli duuuuzo szczescia ;) machopek chciała byc wredna ale jakos jej kiepsko wyszlo a ja sie tym nie przejełam tak mi przykro ze Ci nie wyszlo widzisz nie ktorzy sie ucza i nie siedza caly dzien na dogo jak Ty a ja chce byc weterynarzem a nie jakims pomocnikiem weterynarza jak Ty jak juz tak szczerze piszemy...:eviltong::cool3: a Dyziolek czeka na domek i kochajacego wlasciciela oby szybko sie znalazl Quote
Macho Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ola- masz PW- nie bede sie tu klocic, a jesli chcesz odpisac, to najpierw zapytaj kogos jak, bo ostatnio nie doszlo. A Dyziulec dalej czeka... Quote
OlaLola Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 sama zaczelas pisac na forum... to nie wiem o co pretensje:eviltong::lol: ale dobrze odezwe sie na PW ;) Dyziolek na pierwsza:lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Dyzio i ja nie życzymy sobie kłótni w tym wątku:mad: No. A poza tym: Dyzio hop!;) Quote
marillka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 zapraszam na spacerek w zgodzie ! :Dog_run::painting: Quote
Tina:) Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Staruszek na pierwsza... bezzebny staruszek... Quote
Recommended Posts