Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z dużego zapasu konserw pozostały 3 x 800 i 1 x 400 (:

Kupiłam 10 sztuk x 400

Trzy maluchy nie są już takie małe...trójka dorosłych + koty przychodzące do szklarenki... puchy znikają (:

100_1391.JPG

Posted

Minął tydzień i Pani zadzwoniła ponownie (trzeci raz), o małej koteczce nie może zapomnieć. Jutro, przed pracą zawiozę kicię...może zapoznanie, kilka godzin wpłynie na podjęcie decyzji :)

Posted

Opowieści snute przez Panią oraz nauka obsługi windy - powinny już wcześniej dać do myślenia (:

Kicia nie miała pierwszych wpisów w książeczce - odrobaczenie, przegląd, zabezpieczenie od pcheł i kleszczy. Nie miała bo książeczki maluchom nie były zakładane na pierwszej wizycie - opinia nieadopcyjne dzikuski.

"Z taką książeczką zdrowia, córka nie weźmie kota do Anglii"... i po wizycie (:

Pani mieszka przy Upalnej w Białymstoku... wskazana ostrożność. Z tego co dziś powiedziała kilka osób już potraktowała w podobny sposób.

ps

Kotka mało ją interesowała... kilka słów zachwytu...ustawiła kontenerek centralnie w dużym przedpokoju i pomaszerowała do kuchni - herbatka, ciasteczka...może obiad?  Dziwnie było...ufff

Posted

...przytkało mnie!..nie dlatego, że ludzie mnie potrafią czymś zaskoczyć.. już chyba nie! :(    ... jak czytam o pani/ celowo z małej litery/  przytkało mnie!  .. nie wiem, bardziej ze złości?.. czy żalu?....

Posted

Chce mieć "żywe oko które na nią popatrzy gdy wróci do pustego domu"...Mieszkanie sterylne...  mogłam zafundować kici życie w kenelu albo po kilku dniach telefon, proszę zabierać bo coś tam...

Posted
4 minuty temu, Moli@ napisał:

Chce mieć "żywe oko które na nią popatrzy gdy wróci do pustego domu"...Mieszkanie sterylne...  mogłam zafundować kici życie w kenelu albo po kilku dniach telefon, proszę zabierać bo coś tam...

... raczej na to wygląda :(

Posted
4 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Moli@, nie mów, że te wspaniałę kociambry nadal bez domu? :(

Niestety (:

Żałuję że nie mogą swobodnie biegać po całym domu...ale byłby ubaw. Fajne urwisy :)