Moli@ Posted October 24, 2017 Author Posted October 24, 2017 https://bialystok.onet.pl/podlaskie-coraz-wiecej-przypadkow-kociego-tyfusu/x392mtd Quote
buniaaga Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 8 godzin temu, Moli@ napisał: https://bialystok.onet.pl/podlaskie-coraz-wiecej-przypadkow-kociego-tyfusu/x392mtd czytałam :( Quote
Moli@ Posted October 28, 2017 Author Posted October 28, 2017 Z dużego zapasu konserw pozostały 3 x 800 i 1 x 400 (: Kupiłam 10 sztuk x 400 Trzy maluchy nie są już takie małe...trójka dorosłych + koty przychodzące do szklarenki... puchy znikają (: Quote
Moli@ Posted October 28, 2017 Author Posted October 28, 2017 Minął tydzień i Pani zadzwoniła ponownie (trzeci raz), o małej koteczce nie może zapomnieć. Jutro, przed pracą zawiozę kicię...może zapoznanie, kilka godzin wpłynie na podjęcie decyzji :) Quote
Moli@ Posted October 28, 2017 Author Posted October 28, 2017 Pani jest tak przejęta, że podając adres... wytłumaczyła mi jak uruchomić windę hihihi ,)...pedagog akademicki :) Quote
Moli@ Posted October 29, 2017 Author Posted October 29, 2017 Opowieści snute przez Panią oraz nauka obsługi windy - powinny już wcześniej dać do myślenia (: Kicia nie miała pierwszych wpisów w książeczce - odrobaczenie, przegląd, zabezpieczenie od pcheł i kleszczy. Nie miała bo książeczki maluchom nie były zakładane na pierwszej wizycie - opinia nieadopcyjne dzikuski. "Z taką książeczką zdrowia, córka nie weźmie kota do Anglii"... i po wizycie (: Pani mieszka przy Upalnej w Białymstoku... wskazana ostrożność. Z tego co dziś powiedziała kilka osób już potraktowała w podobny sposób. ps Kotka mało ją interesowała... kilka słów zachwytu...ustawiła kontenerek centralnie w dużym przedpokoju i pomaszerowała do kuchni - herbatka, ciasteczka...może obiad? Dziwnie było...ufff Quote
anica Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 ...przytkało mnie!..nie dlatego, że ludzie mnie potrafią czymś zaskoczyć.. już chyba nie! :( ... jak czytam o pani/ celowo z małej litery/ przytkało mnie! .. nie wiem, bardziej ze złości?.. czy żalu?.... Quote
Moli@ Posted October 30, 2017 Author Posted October 30, 2017 Chce mieć "żywe oko które na nią popatrzy gdy wróci do pustego domu"...Mieszkanie sterylne... mogłam zafundować kici życie w kenelu albo po kilku dniach telefon, proszę zabierać bo coś tam... Quote
anica Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 4 minuty temu, Moli@ napisał: Chce mieć "żywe oko które na nią popatrzy gdy wróci do pustego domu"...Mieszkanie sterylne... mogłam zafundować kici życie w kenelu albo po kilku dniach telefon, proszę zabierać bo coś tam... ... raczej na to wygląda :( Quote
buniaaga Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 daj mi na pw nr tel ,doszły mnie słuchy że pani już nie pierwszy raz się tak a nawet jeszcze gorzej zachowała Szkoda że nie wiedziałam wcześniej dałabym znać wrr Quote
Moli@ Posted October 30, 2017 Author Posted October 30, 2017 Proszę uważać... to ta sama osoba ul Upalna - punktowiec jednoklatkowy 7 piętro Quote
Moli@ Posted October 31, 2017 Author Posted October 31, 2017 Kupiłyśmy kociarni puchy -4 zestawy Felix 48 szt./ 107,20 zł. Czekamy na kuriera (zamówienie na wątku Dianki) Quote
Moli@ Posted November 3, 2017 Author Posted November 3, 2017 Zakupione puchy nie dojechały jeszcze (: Kupiłam dziś 15 szt... Quote
Tyśka) Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Moli@, nie mów, że te wspaniałę kociambry nadal bez domu? :( Quote
buniaaga Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: [email protected], nie mów, że te wspaniałę kociambry nadal bez domu? :( tak :( mimo ogłoszeń może dlatego że kociaków do wyboru do koloru na okolicznych wioskach :( Quote
Tyśka) Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Przykre strasznie :( Ja lubię pingwinki, właśnie takie większe, a nie kluchy ;) Quote
Moli@ Posted November 6, 2017 Author Posted November 6, 2017 Zakupione puchy dojechały dziś. Jedzonko jest to żwirek trzeba zakupić ufff Quote
Moli@ Posted November 6, 2017 Author Posted November 6, 2017 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Moli@, nie mów, że te wspaniałę kociambry nadal bez domu? :( Niestety (: Żałuję że nie mogą swobodnie biegać po całym domu...ale byłby ubaw. Fajne urwisy :) Quote
Tyśka) Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Jakie pięknoty: ta błyszcząca sierść :) Quote
Recommended Posts