Nadziejka Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Serdecznosci wszelkie dla wszystkich lapeczek posylam i milion pozdrowien Moli@ i joi zapraszam serduchem na Nadziejkowy kramik roznosciowy Quote
Moli@ Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 Kupiłam puchy dla kociambrów 100szt / 400 i 20szt / 830 - zapłaciłam 162 zł / 26.07 Quote
Moli@ Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 Trzy maluchy były dziś na kontrolnym przeglądzie. Przegląd został umówiony przez KOTKOWO na moją prośbę. Zależało mi na szybkim terminie i obecności przedstawicielki KOTKOWA. Koty zdrowe...urosły, nabrały sadełka, sierść i skóra czysta...oczy, uszy czyste. Okolice ogonka czyste - koty nie mają biegunki. Kociaki nie gryzły, nie szarpały, nie drapały - można je było dokładnie obejrzeć.. W kontenerku spokojne. Zostały zaszczepione przeciwko chorobom wirusowym. panienka i 2 kocurki (czarne kotki) Quote
Tyśka) Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Czyli co... powoli się oswajają i będą gotowe do adopcji? :) Quote
Moli@ Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 44 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Czyli co... powoli się oswajają i będą gotowe do adopcji? :) Na to wszystko wskazuje :) Jeszcze ze dwa trzy dni i spróbuję zrobić zdjęcia do ogłoszeń Quote
buniaaga Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 16 godzin temu, Moli@ napisał: Na to wszystko wskazuje :) Jeszcze ze dwa trzy dni i spróbuję zrobić zdjęcia do ogłoszeń OK ja wrzucę ogłoszenia :) Quote
Moli@ Posted July 25, 2017 Author Posted July 25, 2017 6 godzin temu, buniaaga napisał: OK ja wrzucę ogłoszenia :) Dzięki :) Quote
Moli@ Posted July 26, 2017 Author Posted July 26, 2017 Kolejny pochmurny deszczowy dzień... trzy dorosłe koty rano przywitały w kotłowni już czekały na konserwę w miseczce ,) Quote
Moli@ Posted July 26, 2017 Author Posted July 26, 2017 Przy okazji kupiłam w hurtowni dla maluchów w promocji. Od czasu do czasu można trafić ,) Quote
Tyśka) Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Koty szybko doceniają ciepełko i wygodę :) Mówiłam już że uwielbiam tego klapciaka-kocurka? Jest uroczy :))) Quote
Moli@ Posted July 26, 2017 Author Posted July 26, 2017 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Koty szybko doceniają ciepełko i wygodę :) Mówiłam już że uwielbiam tego klapciaka-kocurka? Jest uroczy :))) Sympatyczny kocur... szybko nabiera masy, głowa coraz większa to ci dopiero będzie ogromne kocisko. Lubi głaski, od razu uruchamia motorek... obejmuje rękę łapkami przytrzymuje delikatnie podgryza i liże na zmianę ,). Już zameldował się w domu...cała trójka w domu, chłodniej mokro po co się szwendać po nocy :) Mała panienka już spokojnie wyleguje się na moich kolanach...przytula się...motorek zapuszcza...smakołyki je z ręki :) Dziś zakupione konserwy smakują bardzo... ech życie (: Quote
Moli@ Posted July 27, 2017 Author Posted July 27, 2017 W kilku białostockich lecznicach weterynaryjnych są małe kotki...w trakcje obserwacji... leczenia...gotowe do adopcji. Można adoptować lub zapewnić im dom tymczasowy. Quote
Moli@ Posted July 28, 2017 Author Posted July 28, 2017 2 godziny temu, Baltimoore napisał: Widzę, że kociaki weszły w nową fazę :) Po intensywnych zajęciach indywidualnych czas na grupowe :) Nie bardzo przejmowały się moją obecnością... człowiek może być przydatny w zabawie :)... nogi do wspinaczki, plecy do odbicia ,). Pola obserwowała...biegła, sprawdzała co się dzieje - reagowała na pisk :) Dużo godzin pracy przed nami...maluchy nie są małymi spokojnymi grzecznymi puchatymi koteczkami... Quote
Baltimoore Posted July 28, 2017 Posted July 28, 2017 To dobrze, że broją- znaczy że się prawidłowo rozwijają :D Quote
Moli@ Posted July 28, 2017 Author Posted July 28, 2017 4 godziny temu, Baltimoore napisał: To dobrze, że broją- znaczy że się prawidłowo rozwijają :D Coś w tym jest ,) czy dziecko czy zwierzak jak spokojne, ciche to przeważnie coś niedobrego się dzieje Na kolację pół na pół kocia konserwa + psia Animonda ...ale wciągały :) Quote
Moli@ Posted July 30, 2017 Author Posted July 30, 2017 Poranne klimaty :) Na noc klatki nie zamykałam Quote
Moli@ Posted July 30, 2017 Author Posted July 30, 2017 Maluchy rosną... przydałyby się preparaty witaminowe...dobra karma. Niestety ja im tego nie jestem wstanie zapewnić. Quote
Moli@ Posted July 30, 2017 Author Posted July 30, 2017 Upał dziki...dorosłe koty postanowiły przeczekać w domu... maluchy biegają po kotłowni :) Quote
buniaaga Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 3 godziny temu, Moli@ napisał: Upał dziki...dorosłe koty postanowiły przeczekać w domu... maluchy biegają po kotłowni :) O do ogłoszeń pozują :) Quote
Recommended Posts