Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Witamy się w Nowym Roku :)

U nas od dwóch dni bardzo mroźno, przed chwilą sprawdzałam - 15 stopni, napadało śniegu...rano odkopywałam drogę do kotów...

Kociambry bardzo dziękują za karmę przy tak niskich temperaturach i dużej ilości śniegu bez pomocy człowieka na terenie prawie niezamieszkałym byłyby bez szans...

Bardzo dziękuję...życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

• 4 weeks later...
Posted

17kd1shfd6fz_t.jpg

Kocurka ma swoich ludzi swój domek :)

Nic nie pisałam nie chciałam zapeszyć...pod koniec grudnia kotka znalazła swój prawdziwy domek tu w Królowym. Państwo są stałymi mieszkańcami naszej osady oboje na emeryturze. Mają psa...na szczęście dogadały się. Czarnulka ma wolne wyjścia ale pilnuje się domu, podwórka. Powodzenia maleńka :)

• Upvote 1
Posted
Dnia 4.02.2017 o 14:47, Baltimoore napisał:

A czy dla pozostałych kotków nie trzeba zamówić puszek?

Z zakupionych 25 puszek 400g (które dotarły do nas 22 grudnia) mam jeszcze 4 szt...

staram się aby starczyło jedzenia na dłużej. Łączę psie i kocie konserwy, gdy gotuję mięso, podroby dla psiaków do kocich miseczek też trafia.

Posted
10 minut temu, Baltimoore napisał:

Zamówienie poszło :D

Dziękujemy... koty i ja :)

aby do wiosny...domki zapełnią się ludźmi i większość kotów rozbiegnie się po okolicy wrócą na swoje terytoria "łowieckie" :)

Posted

Przed chwilą kurier dostarczył przesyłkę...

60 szt mix puszek / 139, 20 zł (paragon)

Baltimoore, ślicznie dziękuję za zakup puszek...kotom na pewno spodoba się taka różnorodność smacznego jedzonka ;)

Posted
16 godzin temu, Baltimoore napisał:

Głaski dla kociaków i dla Twoich psów :D

Wszyscy chętni zostali wygłaskani :D

Na śniadanie z wątróbką...zapachniało i pędziły do miseczek, jadły jeden przez drugiego aby szybciej i więcej wpadło do mordki.

Posted
11 godzin temu, Baltimoore napisał:

A jak kotki stoją z suchą karmą?

Suchą karmę mamy, do końca miesiąc wystarczy a może i na kilka dni dłużej.

Baltimoore, bardzo Ci jestem wdzięczna za tak dużą pomoc - za karmę którą kupujesz kotkom :)

Posted
2 godziny temu, Baltimoore napisał:

Nie ma za co. Zima jest, u Was okropne mrozy :(.

Czarno-czarni polecają http://www.bitiba.pl/shop/karma_dla_kota/sucha_karma_dla_kota/josera/389195 \

chyba ma korzystny stosunek jakości do ceny :)

Dużo przychodzi teraz  na stołówkę oprócz stałego klanu?

Doliczyłam się, łącznie 15 kotów z "naszymi"  z tym że nie zawsze je widzę. Raz są wszystkie rano i czekają aż kuchnia wyda miękką karmę innym razem tylko część - siedzę i pilnuję żeby wszystkie zjadły. Zostawiam, im jeszcze ale już nie wiem do których mordek trafi. Suchą karmę mają non stop do dyspozycji.

Dziś z budki wyskoczył przepiękny duży rudo/pomarańczowy kot. Widziałam go pierwszy raz, stan sierści wskazuje że nie ma domu.

Polecana sucha karma, jak najbardziej z odpowiednim stosunkiem jakości do ceny... ja zakupy kocio/psio będę mogła i będę robiła po 16 lutego, czyli już za kilka dni :)

Posted
12 minut temu, Baltimoore napisał:

OK, to zamówię.

Przy 15 pyszczkach na pewno jedzenie szybko schodzi.

Baltimoore, jestem bardzo wdzięczna ale za kilka dni mogłabym współfinansować zakup suchej karmy...

Przed chwilą zakupiłaś konserwy teraz sucha - to duży wydatek.

Posted

Ok, akurat teraz mogę.

Żal mi tych wszystkich zwierzaków, zapominanych przez większość ludzi wtedy, kiedy najbardziej potrzebują.

Podziękowania dla Ciebie za Twoje WIELKIE SERCE.

Wiem, że przyjmujesz do siebie stareńkiego psa, to będą wydatki.

A ze swoich środków i tak musisz kupować korpusy i takie tam..

Posted
1 minutę temu, Baltimoore napisał:

Ok, akurat teraz mogę.

Żal mi tych wszystkich zwierzaków, zapominanych przez większość ludzi wtedy, kiedy najbardziej potrzebują.

Podziękowania dla Ciebie za Twoje WIELKIE SERCE.

Wiem, że przyjmujesz do siebie stareńkiego psa, to będą wydatki.

A ze swoich środków i tak musisz kupować korpusy i takie tam..

Dziękuję :)

Przyjedzie staruszek o którym wiadomo że ma problem ze wzrokiem...będzie diagnozowany a nuż da się coś zrobić...Piesek będzie miał swoją karmę, będą pokrywane koszty leczenia - wszystko przez WiosnęA.  U nas ma zapewnioną domową opiekę.