Olena84 Posted January 4, 2016 Author Posted January 4, 2016 A teraz to co sie dzieje na dogo, jakas nowosc na stale? znowu:( Quote
jola&tina Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Przez przypadek udało mi się trafić do Bogusia. Banerki też przepadły? Myślałam, że przez banerek Oleny trafię do Wiewóra Quote
Olena84 Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 A jak trafić na ostatnią odpowiedź? Paranoja jakaś, coraz gorzej:( Quote
Olena84 Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Już wiem po lewej stronie jest: aktywność, moje kanały aktywności, zawartość którą obserwuje Quote
jola&tina Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 4 godziny temu, Olena84 napisał: A jak trafić na ostatnią odpowiedź? Paranoja jakaś, coraz gorzej:( 4 godziny temu, Olena84 napisał: Już wiem po lewej stronie jest: aktywność, moje kanały aktywności, zawartość którą obserwuje Jak to zrobić???? Jak trafiam na pierwszą stronę wątku? Quote
Nutusia Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Ja wątki odnalazłam. Tylko nie wiem jak od razu trafić na pierwszy nieprzeczytany post, a nie za każdym razem na pierwszą stronę wątku :( Quote
Olena84 Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 4 godziny temu, Nutusia napisał: Ja wątki odnalazłam. Tylko nie wiem jak od razu trafić na pierwszy nieprzeczytany post, a nie za każdym razem na pierwszą stronę wątku :( No właśnie na samej górze jest po lewej dogomania, przeglądaj i aktywność, moje kanały aktywności, zawartość którą obserwuje, tyle że to jest jakoś niepoukładane Quote
Olena84 Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Ta poprzednia wersja byłą zdecydowanie gorsza od pierwszej, ale to juz w ogóle mi sie nie podoba;/ Quote
Xibalba Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 No ja też dotarłam, choć bez banerków rzeczywiście jest trudno :) Korzystając z okazji, przypomnę wszystkim fanom Bogusława o bazarku, z którego część dochodu zostanie przeznaczona dla psinki: Zapraszamy :) Quote
zachary Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Ktoś chyba chce nas skutecznie zniechęcić, bo zamiast lepiej, jest coraz gorzej....Mamy mało czasu a to szukanie obecnie, wykańcza.... Quote
Olena84 Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 Jednak nie wiem jak zrobic by miec wszystkie obserwowane na tą chwilę wątki i trafić na ostatnią stronę;/ Quote
jola&tina Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 2 godziny temu, Olena84 napisał: Jednak nie wiem jak zrobic by miec wszystkie obserwowane na tą chwilę wątki i trafić na ostatnią stronę;/ O 5.01.2016o19:06, Olena84 napisał: No właśnie na samej górze jest po lewej dogomania, przeglądaj i aktywność, moje kanały aktywności, zawartość którą obserwuje, tyle że to jest jakoś niepoukładane Ja wchodzę tak, jak tutaj napisałaś - "aktywność, moje kanały aktywności, zawartość którą obserwuje, tyle że to jest jakoś niepoukładane" i klikam np 10 minut temu. Wątki są ułożone wg aktywności, te na których ktoś coś napisał u góry (tak jak poprzednio). Na zawartości, którą obserwuję wyświetlonej przez profil wątki są ułożone wg daty rozpoczęcie obserwacji. A poza tym dalej nic nie wiem :( Na bazarek lecę!!!! Quote
mar.gajko Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Jolu, chyba nikt nic nie wie. Nie ogarniam nowego Dogo. A starałam się. Quote
jola&tina Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 6 minut temu, mar.gajko napisał: Jolu, chyba nikt nic nie wie. Nie ogarniam nowego Dogo. A starałam się. Ja też starałam się, ale mi już przeszło. Szkoda na to czasu. Quote
Olena84 Posted January 11, 2016 Author Posted January 11, 2016 Jola jak robię tak jak sama sobie powiedziałam, to mam pookładane np dzisiaj trzy posty z jakiegoś wątku, wczoraj itd, a ja chce wszystkie obserwowane wątki jeden pod drugim i odnośnik do ostatniej nowej wypowiedzi;/ Powiem Wam, że juz mi sie na dogo wchodzic nie chce. A dzis wyprosze nowe fotki Bogusia, mam nadzieje, że wstawię;) Quote
Olena84 Posted January 11, 2016 Author Posted January 11, 2016 Ciekawe czy zdjęcie sie załaduje: Quote
AgaG Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 A Bogus tak z sunią czy samcem leży? Bo jak z samcem, to znaczy, że bardzo się uspokoił :) choc zrelaksowane to one nie są za bardzo. Tamten chyba ma respekt przed Bogusiem, a on taki trochę napięty. Jak to behawioryści nazywają bo zapomniałam: "rybie oko" czy jakos inaczej?gdy pies stara się kontrolować sytuację i nie czuje się zbyt pewnie? Quote
Nutusia Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Mało uprzejma, mogłaby się deczko posunąć ;) Quote
Olena84 Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 Bogus jednak już nie jest nią zaintersowany;/ szybko zmienia obiekty westchnien Quote
Xibalba Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Ale się Bogusiowi trafiło :) Jeszcze tylko żeby taki fajny domek się trafił. Trzymam kciuki! Quote
Olena84 Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 Z hoteliku: "Boguś ma się bardzo dobrze, mimo mrozów ma dużo energii i cały czas wypatruje domu Emotikon smile ma apetyt jak smok Emotikon like W ostatnim czasie zrobił się z niego ogromny pieszczoch. Uwielbia rano wskoczyć do nas do łóżka i domaga się pieszczot. Tak jak jeszcze do niedawna strefą zakazaną jeżeli chodzi o głaskanie był brzuch tak teraz Boguś uwielbia brzuchowe mizianko. To co najbardziej mnie cieszy i mojego męża też, to fakt, że Boguś nie miewa już fochów, tzn. bardzo rzadko zdarzy mu się warknąć na nas aby pokazać, że coś mu się nie podoba. Robi się z niego całkiem fajniutki psiak - przytulak Emotikon smile Emotikon heart " Jakoś dziwnie mi pozapisywało Quote
Recommended Posts