Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Olena84 napisał:

A jak trafić na ostatnią odpowiedź? Paranoja jakaś, coraz gorzej:(

4 godziny temu, Olena84 napisał:

Już wiem po lewej stronie jest: aktywność, moje kanały aktywności, zawartość którą obserwuje

Jak to zrobić???? Jak trafiam na pierwszą stronę wątku?

Posted
4 godziny temu, Nutusia napisał:

Ja wątki odnalazłam. Tylko nie wiem jak od razu trafić na pierwszy nieprzeczytany post, a nie za każdym razem na pierwszą stronę wątku :(

No właśnie na samej górze jest po lewej dogomania, przeglądaj i aktywność, moje kanały aktywności, zawartość którą obserwuje, tyle że to jest jakoś niepoukładane

Posted

No ja też dotarłam, choć bez banerków rzeczywiście jest trudno :)

Korzystając z okazji, przypomnę wszystkim fanom Bogusława o bazarku, z którego część dochodu zostanie przeznaczona dla psinki: 

Zapraszamy :)

Posted
2 godziny temu, Olena84 napisał:

Jednak nie wiem jak zrobic by miec wszystkie obserwowane na tą chwilę wątki i trafić na ostatnią stronę;/

O 5.01.2016o19:06, Olena84 napisał:

No właśnie na samej górze jest po lewej dogomania, przeglądaj i aktywność, moje kanały aktywności, zawartość którą obserwuje, tyle że to jest jakoś niepoukładane

Ja wchodzę tak, jak tutaj napisałaś - "aktywność, moje kanały aktywności, zawartość którą obserwuje, tyle że to jest jakoś niepoukładane" i klikam np 10 minut temu. Wątki są ułożone wg aktywności, te na których ktoś coś napisał u góry (tak jak poprzednio).

Na zawartości, którą obserwuję wyświetlonej przez profil wątki są ułożone wg daty rozpoczęcie obserwacji.

A poza tym dalej nic nie wiem :(

Na bazarek lecę!!!!

Posted

Jola jak robię tak jak sama sobie powiedziałam, to mam pookładane np dzisiaj trzy posty z jakiegoś wątku, wczoraj itd, a ja chce wszystkie obserwowane wątki jeden pod drugim i odnośnik do ostatniej nowej wypowiedzi;/ Powiem Wam, że juz mi sie na dogo wchodzic nie chce.

A dzis wyprosze nowe fotki Bogusia, mam nadzieje, że wstawię;)

Posted

A Bogus tak z sunią czy samcem leży? Bo jak z samcem, to znaczy, że bardzo się uspokoił :) choc zrelaksowane to one nie są za bardzo. Tamten chyba ma respekt przed Bogusiem, a on taki trochę napięty. Jak to behawioryści nazywają bo zapomniałam: "rybie oko" czy jakos inaczej?gdy pies stara się kontrolować sytuację i nie czuje się zbyt pewnie?

Posted

Z hoteliku: "Boguś ma się bardzo dobrze, mimo mrozów ma dużo energii i cały czas wypatruje domu Emotikon smile ma apetyt jak smok Emotikon like W ostatnim czasie zrobił się z niego ogromny pieszczoch. Uwielbia rano wskoczyć do nas do łóżka i domaga się pieszczot. Tak jak jeszcze do niedawna strefą zakazaną jeżeli chodzi o głaskanie był brzuch tak teraz Boguś uwielbia brzuchowe mizianko. To co najbardziej mnie cieszy i mojego męża też, to fakt, że Boguś nie miewa już fochów, tzn. bardzo rzadko zdarzy mu się warknąć na nas aby pokazać, że coś mu się nie podoba. Robi się z niego całkiem fajniutki psiak - przytulak Emotikon smile Emotikon heart "

Jakoś dziwnie mi pozapisywało