Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olenko to nie z bazareczku 

bazarus jeszcze rozliczam serce 

to sa te pieniazki ktore obiecalalm Bolusiowi  50 zl , i tak na raty slalam  :) :)

z bazareczku beda troszke pozniej http://www.dogomania.com/forum/topic/333551-rozliczam-dziekuje-perfumki-ksiazki-i-slodycze-dla-krabunia-i-bogunia-zapraszam-do-19-pazdziernika-g-2200/page-12

A to przepraszam! Bo ja na bazarku nie mogłam znaleźć tego rozliczenia i tak założyłam;) i dziękujemy za pieniązki!

Posted

A tego starszego psiuna już nie popycha? Mam nadzieje.. przystojniak wredny ;)

Starszy psiunio jest bardzo chory na trzustkę , nie wiadomo czy niedługo nie odejdzie:(

Posted

Niestety starszy psiaczek odszedł :(.

W tym tygodniu kupie Bogusiowi suchego trochę, choć on woli na zmianę ;)

Ps. czy u nas też nie wyświetla niektórych zdjeć na bazarkach i w podpisach?

Posted

Niestety starszy psiaczek odszedł :(.

W tym tygodniu kupie Bogusiowi suchego trochę, choć on woli na zmianę ;)

Ps. czy u nas też nie wyświetla niektórych zdjeć na bazarkach i w podpisach?

Oj, Olenko, ja też bym wolała czekoladę z chałwą, tak cały czas :)

Ale się nie da.

Posted

Boguś ma focha na wieczór, wieczorem on wypoczywa i nie życzy sobie pieszczot tylnej części ciała, czyli głaskanie pupy kończy się warczeniem;/, ale tylko wieczorem, żeby było ciekawiej!

Posted

Boguś miała atak dwa dni temu, nie taki jak kiedyś tylko taki rzeczywiście jak padaczkowy, rozszerzone źrenice, ślinotok, zdrętwienie łap, po prostu jakiś psiak mu się nie spodobał i nagle się na niego rzucił, tamten jest grzeczny wiec nie było żadnej walki tylko chwila moment i Boguś od razu dostał ataku. Po dwóch minutach mu przeszło. W tym tygodniu pojedzie na badanie krwi, bo w końcu jest samochód. Poza tym zaczął nudzić sie w nocy i sobie chce chodzić na spacery ze 3 razy, nie da sie z nim nudzić.