doris66 Posted September 26, 2015 Author Posted September 26, 2015 Od wczoraj w hotelu jest nasz kolejny podopieczny - Rufi. Rita bardzo go polubiła, zakumplowała się od razu, tak jaby wyczuwała, ze Rufi i ona sa psami skrzywdzonymi z ogromnym bagażem doświadczeń. Z ta tylko róznicą, że Rufiego raczej nikt nie bił bo on do ludzi lgnie i lubi wszystko i wszystkich. Quote
zachary Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Widziałam Ritę w piątek w hoteliku. Jest pięknym psem, robi wrażenie. Ma niesamowite bursztynowe oczy, bardzo czujne, to fakt. Widać, że jest bojaźliwa i nieufna wobec obcych ale do psiaków okey. 1 Quote
doris66 Posted October 5, 2015 Author Posted October 5, 2015 Zapraszam do Rufiego. Kolejny uratowany. http://www.dogomania...sza-deklaracji/ Quote
Nadziejka Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Ritunia przepiekna kciuki mocno mocno za wszystko Quote
doris66 Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 Zapraszam na bazarek dla Rity i kociaków. http://www.dogomania...ków/?p=16575765 Quote
buniaaga Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 A ja zapraszam do kociaków zajrzyjcie proszę http://www.dogomania...proszą-o-pomoc/ Quote
Nadziejka Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Rituniu zaglada ciotka choc z dalekosci z pozdrowieniami ogromnymi i kciukami Quote
doris66 Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Ritka właśnie kończy cieczkę i nie może sie juz doczekać kiedy to swobodnie poszaleje na jesiennych polach i łakach. Teraz jeszcze sterylizacja i zaczne ja juz ogłaszać. Nie jest jeszcze w pełni zsocjalizowana ale moze ktos pokocha ją taką jaka jest i proces socjalizacji dokończy juz w swoim własnym domu. Zycze tego Ricie z całego serca, bo co dom to dom, zaden hotel tego nie zastąpi. Quote
buniaaga Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Ja też życzę Ritce żeby szybko domek znalazła Quote
Moli@ Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Ritusia ma swego człowieka, swój domek...wspaniała wiadomość :) Quote
doris66 Posted October 16, 2015 Author Posted October 16, 2015 Ritusia ma swego człowieka, swój domek...wspaniała wiadomość :) Ja o tym nic nie wiem. Coś pokręciłaś [email protected] życzymy jej domu a w weekend poleca jej pierwsze ogłoszenia. Ritusia jest nadal w hotelu. Quote
zachary Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Moli@, hmm...Twój post można nazbyt optymistycznie zinterpretować....A to tylko nasze marzenie.... Quote
zachary Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 A marzenia są po to....aby się spełniać.... Quote
Moli@ Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 AAAAA źle zrozumiałam nadal trzymam kciuki za wspaniały domek ze wspaniałymi ludziami :) Quote
Nadziejka Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Sciskamy trzymamy mocno mocno spokojnych snow Quote
doris66 Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 Pierwsze nieśmiałe ogłoszenia Rity, na portalach jak poniżej. www.olx.pl www.gumtree.pl www.alegratka.pl www.ogloszenia.wp.pl Quote
doris66 Posted October 21, 2015 Author Posted October 21, 2015 takie wieści z fb. "Dzisiaj miałyśmy okazję sprawdzić z Ritką jej postępy socjalizacyjne. Muszę powiedzieć, że naprawdę jest dobrze Emotikon smile Bała się, nogi lekko podkurczone, ogon nisko, ale nie pod psem i bez panikowania Emotikon smile Nawet siusiu i kupę zrobiła, mimo przejeżdżających obok tirów. Teraz odpoczywa w domu, bo wycięliśmy z niej niepotrzebne rzeczy Emotikon wink Czuje się na tyle dobrze, że ukradła Wojtkowi kotleta z patelni Emotikon tongue, więc jesteśmy dobrej myśli. Ponieważ Rita jest mega aktywna pozostanie w domu co najmniej do poniedziałku, bo skacząc w kojcu mogłaby porozrywać szwy." Quote
doris66 Posted October 21, 2015 Author Posted October 21, 2015 gdyby ktoś nie wiedział o co chodzi to donoszę, że Rita dzisiaj miała sterylkę. Quote
Recommended Posts