Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :)
poogladalam Wasza galerie- i rzeczywiscie tytul swietny- on sie rzeczywiscie caly czas usmiecha :) ale to samo chyba mozna powiedziec o Xenie :)
Pozdrawiam serdecznie :)

Posted

pati1033 napisał(a):
Witam :)
poogladalam Wasza galerie- i rzeczywiscie tytul swietny- on sie rzeczywiscie caly czas usmiecha :) ale to samo chyba mozna powiedziec o Xenie :)
Pozdrawiam serdecznie :)

Dziękujemy za odwiedzinki :loveu:

Mam sporo fotek ale nie mam kiedy wstawić :-( albo poprostu nie mam weny :evil_lol::eviltong:
Dzisiaj myślę że pójde z Xeną na szczepienie p. wściekliźnie. Potem pojade na dzialke z tatem i sprobuje wziazc któregos psiaka :cool3: Oj będzie dużo sierści latało w samochodzie :evil_lol:

Posted

psiaka nie wzielismy na dzialke ale mam foty :cool3:

Dzisiaj Skayper sie obrazil na mnie (pierwszy raz:-o) że z Xeną poszłam do weterynarza :-o. Nie wyszedl z budy jak wróciłam a pozniej poglaskalam go a on nawet nie pomachal ogonem. Za jakis czas wzielam go na czesanko i mi wybaczyl :loveu::eviltong::evil_lol:
Xena nawet nie pisnela. Kupiłam kaganiec przed wetem i myslalam że bedzie gorzej ale tak mocno nie zdejmowała jak sobie to wyobrazałam.

te oczy...:loveu:

za chwile cd

Posted

[quote name='Owczarkowa']

Na mnie się dzisiaj Sonia obraziła, bo jej nie chciałam na kolana wziąźć :diabloti: Nie moja wina, że ona taka wielka że się nie mieści na kolanach :evil_lol:

:evil_lol: tak samo jak Skayper chodzila obrazona i nawet nie merdala ogonem? :evil_lol: