Bgra Posted August 23, 2015 Author Posted August 23, 2015 zaglądam do Luneczki :) Lunia słodka dzewczynka :) oo no to świetnie :) to czekamy cierpliwie :) konto już Elżbieta ma,nowe ,bo na stare nijak wejść nie mogła . Nadrobiłem zaległości i pozostało mi czekać :) Maćku wszyscy czekamy :) Witam się pięknie,jestem tymczasową opiekunką Lunki :) Witaj Elżbieto,wiem,że na telefonie ciężko ,ale może dasz radę . witamy,witamy :) Widzisz Elżbieto jak tutaj miło ? Beatkoo czekamy więc na Heaven&Lily :) Quote
Heaven&Lily Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Witam wszystkich wspaniałych ludzi którym nie jest obojętne życie Luny.Bardzo chce podziękować za chęć pomocy suni k za każde wsparcie za każdy grosik który zbliża nas do leczenia komórkami macierzystymi.lunka w wieku 6miesiecy miala zdjagnozowana dysplazje stawów ponoc juz nie operacyjna bardzo nas to zmartwilo .zalecenia Malo ruchu oszczędzać biodra i do tego mieszkam na 4p co tez jest szkodliwe dla suni.Ale Lunka wbrew diagnozom biega chce się bawić z innymi psiakami i jak tu hamować tak żywego psa to robi go nieszczęśliwym ale oszczędza biodra i jest nadzieja ze jeszcze będzie cieszyć się życiem ale co to za życie bez zabaw biegów i w bólu .stracilam nadzieje ale dzieki wam i pani Bożence ktora prowadzi z sercem watek Lunki odzyskalam nadzieje ze ten cudowny pies może miec lepsze życie .Ja mam adoptowane dwa pieski i 16letnkego kota na ich potrzeby i leczeni mi wystarcza ale na leczeni Lunki musze blagac w swoim imieniu i jej o każdy grosik z którego zobowiązuje się rozliczyć a który pomoże nam podjąć leczenie i pozwoli tej psiej dziewczynce zyc normalnie . Za pare dni w planach nowe zdjęcie bioder i sterylizacja. Bardzo dziekuje za serce okazane lunie. Elżbieta Guzikowska Quote
Bgra Posted August 23, 2015 Author Posted August 23, 2015 Witam wszystkich wspaniałych ludzi którym nie jest obojętne życie Luny.Bardzo chce podziękować za chęć pomocy suni k za każde wsparcie za każdy grosik który zbliża nas do leczenia komórkami macierzystymi.lunka w wieku 6miesiecy miala zdjagnozowana dysplazje stawów ponoc juz nie operacyjna bardzo nas to zmartwilo .zalecenia Malo ruchu oszczędzać biodra i do tego mieszkam na 4p co tez jest szkodliwe dla suni.Ale Lunka wbrew diagnozom biega chce się bawić z innymi psiakami i jak tu hamować tak żywego psa to robi go nieszczęśliwym ale oszczędza biodra i jest nadzieja ze jeszcze będzie cieszyć się życiem ale co to za życie bez zabaw biegów i w bólu .stracilam nadzieje ale dzieki wam i pani Bożence ktora prowadzi z sercem watek Lunki odzyskalam nadzieje ze ten cudowny pies może miec lepsze życie .Ja mam adoptowane dwa pieski i 16letnkego kota na ich potrzeby i leczeni mi wystarcza ale na leczeni Lunki musze blagac w swoim imieniu i jej o każdy grosik z którego zobowiązuje się rozliczyć a który pomoże nam podjąć leczenie i pozwoli tej psiej dziewczynce zyc normalnie . Za pare dni w planach nowe zdjęcie bioder i sterylizacja. Bardzo dziekuje za serce okazane lunie. Elżbieta Guzikowska Cieszę się ogromnie,że jesteś :) wszyscy razem damy radę,taką mam wiarę :) Quote
dorcia2 Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 z bazarku zaglądam do Lunki i kciuki trzymam za zdrówko zbliża nas do leczenia komórkami macierzystymi.lunka w wieku 6miesiecy miala zdjagnozowana dysplazje stawów ponoc juz nie operacyjna bardzo nas to zmartwilo Czupurek z mojej sygnaturki miał podawane komórki macierzyste bo już ledwo chodził a nieoperacyjny jest bo już 15 letnia starowinka z niego , jego stan znacznie się poprawił, obecnie jest leczony biorezonansem , miał już trzy sesje , ostatnio na 3 tygodnie miał przypięty chip działający na niego, w przyszłym tygodniu będziemy mieć następną wizytę Sięgamy po niealternatywne metody leczenia aby jak najdłużej utrzymać go w sprawności fizycznej . Co to jest biorezonans?Każda zdrowa komórka organizmu jest źródłem fal elektromagnetycznych, które dość łatwo można zarejestrować przy pomocy elektrod rozmieszczonych na powierzchni ciała. W stanach patologicznych drgania te przybierają formę nieharmoniczną. Podstawą terapii jest, przeprowadzona metodami elektronicznymi, modyfikacja i przekształcenie drgań nieharmonicznych w formę harmoniczną. W znacznym stopniu wykorzystywane są także autokorekcyjne zdolności organizmu, wciąż mało znana, ale niewątpliwie istniejąca energia ustroju, którą lekarz stymuluje w procesie leczenia.Co możemy leczyć biorezonansem? alergie-diagnostyka, odczulanie; przewlekłe choroby skóry; choroby zwyrodnieniowe; ostre i przewlekłe choroby bólowe stawów i kręgosłupa; padaczka; redukcja nadpobudliwości i nerwowości u psów i kotów; choroby przewodu pokarmowego; 1 Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Witam się pięknie,jestem tymczasową opiekunką Lunki :) witamy :) :) :) Quote
Bgra Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 z bazarku zaglądam do Lunki i kciuki trzymam za zdrówko Czupurek z mojej sygnaturki miał podawane komórki macierzyste bo już ledwo chodził a nieoperacyjny jest bo już 15 letnia starowinka z niego , jego stan znacznie się poprawił, obecnie jest leczony biorezonansem , miał już trzy sesje , ostatnio na 3 tygodnie miał przypięty chip działający na niego, w przyszłym tygodniu będziemy mieć następną wizytę Sięgamy po niealternatywne metody leczenia aby jak najdłużej utrzymać go w sprawności fizycznej . Co to jest biorezonans?Każda zdrowa komórka organizmu jest źródłem fal elektromagnetycznych, które dość łatwo można zarejestrować przy pomocy elektrod rozmieszczonych na powierzchni ciała. W stanach patologicznych drgania te przybierają formę nieharmoniczną. Podstawą terapii jest, przeprowadzona metodami elektronicznymi, modyfikacja i przekształcenie drgań nieharmonicznych w formę harmoniczną. W znacznym stopniu wykorzystywane są także autokorekcyjne zdolności organizmu, wciąż mało znana, ale niewątpliwie istniejąca energia ustroju, którą lekarz stymuluje w procesie leczenia.Co możemy leczyć biorezonansem? alergie-diagnostyka, odczulanie; przewlekłe choroby skóry; choroby zwyrodnieniowe; ostre i przewlekłe choroby bólowe stawów i kręgosłupa; padaczka; redukcja nadpobudliwości i nerwowości u psów i kotów; choroby przewodu pokarmowego; Z dr Kemilewem mam rozmawiać po 6 września,może już będą nowe zdjęcia Rtg,ciekawa jestem co powie,może zasadnym też jest konsultować się z dobrym wetem-ortopedą ? Heaven & Lily konsultowała Lunę w Krakowie. Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Z dr Kemilewem mam rozmawiać po 6 września,może już będą nowe zdjęcia Rtg,ciekawa jestem co powie,może zasadnym też jest konsultować się z dobrym wetem-ortopedą ? Heaven & Lily konsultowała Lunę w Krakowie. Polecam dr Gierka w Katowicach :) Quote
Bgra Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 Polecam dr Gierka w Katowicach :) to musimy spytać Heaven&Lily czy da radę podjechać,musi się sama do tego ustosunkować. Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 to musimy spytać Heaven&Lily czy da radę podjechać,musi się sama do tego ustosunkować. jak najbardziej :) przed wizytą u dr Gierka trzeba wcześniej zadzwonic i się umówic :) wierzę że i Kraków ma specjalistów w tej dziedzinie :) :) :) Quote
dorcia2 Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Z dr Kemilewem mam rozmawiać po 6 września,może już będą nowe zdjęcia Rtg,ciekawa jestem co powie,może zasadnym też jest konsultować się z dobrym wetem-ortopedą ? Heaven & Lily konsultowała Lunę w Krakowie. Czupurek też pod opieką dr Kemilewa , z dobrym ortopedą również uważam Luneczkę należy skonsultować Quote
Bgra Posted August 25, 2015 Author Posted August 25, 2015 Czupurek też pod opieką dr Kemilewa , z dobrym ortopedą również uważam Luneczkę należy skonsultować Poczekajmy na nowe RTg stawów biodrowych. Zadzwonię do dr Kemilewa z pytaniem o ewentualną kwalifikację do leczenia komórkami macierzystymi. Z wcześniejszej rozmowy z dr wynikało,że współpracuje z gabinetami w Krakowie,bo ma tam też kilku wyszkolonych wetów-może właśnie to ortopedzi ? i to oni na miejscu wykonują te zabiegi i ewentualne "dolewki". dziękuję za wszystkie sugestie,w kupie siła :) Quote
Heaven&Lily Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Witam wszystkich którzy tu zaglądają i wspierają w pomocy dla Lunki dzis chciałam bardzo podziękować za pierwsze wplaty na leczenie Lunki Bardzo dziekuje pani Alli Chrzanowskiej i Havance a to nowe zdjęcia Lunki Quote
Bgra Posted August 25, 2015 Author Posted August 25, 2015 Witam wszystkich którzy tu zaglądają i wspierają w pomocy dla Lunki dzis chciałam bardzo podziękować za pierwsze wplaty na leczenie Lunki Bardzo dziekuje pani Alli Chrzanowskiej i Havance a to nowe zdjęcia Lunki Heaven&Lily dziękuję za potwierdzenie :) czekamy na zdjęcia :) Quote
Martika&Aischa Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 oj tak tak czekamy :) jak tylko wpłyną wszystkie wpłaty dla Luneczki z właśnie zakończonego bazarku fantowego zaraz się przelejemy :) a za pamięci poprosze o numerek konta do wpłat :) Quote
Bgra Posted August 25, 2015 Author Posted August 25, 2015 oj tak tak czekamy :) jak tylko wpłyną wszystkie wpłaty dla Luneczki z właśnie zakończonego bazarku fantowego zaraz się przelejemy :) a za pamięci poprosze o numerek konta do wpłat :) już wysyłam nr konta Heaven&Lily :) Wiesz,że jesteś CUDOWNA :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 już wysyłam nr konta Heaven&Lily :) Wiesz,że jesteś CUDOWNA :) ciocia bez Was nic bym sama nie zrobiła :) w GRUPIE SIŁA !!!!!!! :) Quote
Bgra Posted August 25, 2015 Author Posted August 25, 2015 ciocia bez Was nic bym sama nie zrobiła :) w GRUPIE SIŁA !!!!!!! :) TAKKKK Marticzko,ale Ty jesteś szefem bazarków :) i dobrym duchem Luny :) Heaven& Lily z telefonu zdjęć ...no ciężko. Więc zaraz wkleję ślicznoty,niesamowicie urokliwa jest ta nasza Lunka :) Quote
Bgra Posted August 25, 2015 Author Posted August 25, 2015 No gdzie psu najładniej ? w pościeli ;) Żebyś ty Lunko zdrowe bioderka miała już grzałabyś doopinkę w nowym domku. Quote
Martika&Aischa Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Luneczka ślicznotka :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Quote
Bgra Posted August 25, 2015 Author Posted August 25, 2015 Luneczka ślicznotka :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Piękna i mądra sunia :)też mam do niej słabość,chociaż ...boję się dużych psów ;) ja tam wolę takie mikruski,przed większymi mam wiecej niż respekt :) Quote
Maciek777 Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 No piękna jest bardzo :) Niech się tylko wakacje skończą to telefon nie będzie przestawał dzwonić :) Quote
Bgra Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 No piękna jest bardzo :) Niech się tylko wakacje skończą to telefon nie będzie przestawał dzwonić :) Niech tak się stanie! :) czekamy jeszcze na Panią,która ma się odezwać po wakacjach ... Quote
Maciek777 Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Niech tak się stanie! :) czekamy jeszcze na Panią,która ma się odezwać po wakacjach ... W takie deklaracje niestety nie wierzę, ale mam nadzieję, że się pomylę :) Quote
Bgra Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 W takie deklaracje niestety nie wierzę, ale mam nadzieję, że się pomylę :) małą nadzieję mam,Heaven&Lily odebrała Pania bardzo pozytywnie,zobaczymy :) Quote
Recommended Posts