Jump to content
Dogomania

W Swoim Domku -Młoda LUNA-Dysplazja stawów biodowych...w planie komórki macierzyste...potrzebuje pomocy.

Recommended Posts

Posted

zaglądam do Luneczki :)

Lunia słodka dzewczynka :)

oo no to świetnie :) to czekamy cierpliwie :)

konto już Elżbieta ma,nowe ,bo na stare nijak wejść nie mogła .

Nadrobiłem zaległości i pozostało mi czekać :)

Maćku wszyscy czekamy :)

Witam się pięknie,jestem tymczasową opiekunką Lunki :)

Witaj Elżbieto,wiem,że na telefonie ciężko ,ale może dasz radę .

witamy,witamy :)

Widzisz Elżbieto jak tutaj miło ?  Beatkoo czekamy więc na Heaven&Lily  :)

Posted

Witam wszystkich wspaniałych ludzi którym nie jest obojętne życie Luny.Bardzo chce podziękować za chęć pomocy suni k za każde wsparcie za każdy grosik który zbliża nas do leczenia komórkami macierzystymi.lunka w wieku 6miesiecy miala zdjagnozowana dysplazje stawów ponoc juz nie operacyjna bardzo nas to zmartwilo .zalecenia Malo ruchu oszczędzać biodra i do tego mieszkam na 4p co tez jest szkodliwe dla suni.Ale Lunka wbrew diagnozom biega chce się bawić z innymi psiakami i jak tu hamować tak żywego psa to robi go nieszczęśliwym ale oszczędza biodra i jest nadzieja ze jeszcze będzie cieszyć się życiem ale co to za życie bez zabaw biegów i w bólu .stracilam nadzieje ale dzieki wam i pani Bożence ktora prowadzi z sercem watek Lunki odzyskalam nadzieje ze ten cudowny pies może miec lepsze życie .Ja mam adoptowane dwa pieski i 16letnkego kota na ich potrzeby i leczeni mi wystarcza ale na leczeni Lunki musze blagac w swoim imieniu i jej o każdy grosik z którego zobowiązuje się rozliczyć a który pomoże nam podjąć leczenie i pozwoli tej psiej dziewczynce zyc normalnie . Za pare dni w planach nowe zdjęcie bioder i sterylizacja. 

Bardzo dziekuje za serce okazane lunie.

Elżbieta Guzikowska

Posted

Witam wszystkich wspaniałych ludzi którym nie jest obojętne życie Luny.Bardzo chce podziękować za chęć pomocy suni k za każde wsparcie za każdy grosik który zbliża nas do leczenia komórkami macierzystymi.lunka w wieku 6miesiecy miala zdjagnozowana dysplazje stawów ponoc juz nie operacyjna bardzo nas to zmartwilo .zalecenia Malo ruchu oszczędzać biodra i do tego mieszkam na 4p co tez jest szkodliwe dla suni.Ale Lunka wbrew diagnozom biega chce się bawić z innymi psiakami i jak tu hamować tak żywego psa to robi go nieszczęśliwym ale oszczędza biodra i jest nadzieja ze jeszcze będzie cieszyć się życiem ale co to za życie bez zabaw biegów i w bólu .stracilam nadzieje ale dzieki wam i pani Bożence ktora prowadzi z sercem watek Lunki odzyskalam nadzieje ze ten cudowny pies może miec lepsze życie .Ja mam adoptowane dwa pieski i 16letnkego kota na ich potrzeby i leczeni mi wystarcza ale na leczeni Lunki musze blagac w swoim imieniu i jej o każdy grosik z którego zobowiązuje się rozliczyć a który pomoże nam podjąć leczenie i pozwoli tej psiej dziewczynce zyc normalnie . Za pare dni w planach nowe zdjęcie bioder i sterylizacja. 

Bardzo dziekuje za serce okazane lunie.

Elżbieta Guzikowska

Cieszę się ogromnie,że jesteś :) wszyscy razem damy radę,taką mam wiarę :)

Posted

z bazarku zaglądam do Lunki i kciuki trzymam za zdrówko

zbliża nas do leczenia komórkami macierzystymi.lunka w wieku 6miesiecy miala zdjagnozowana dysplazje stawów ponoc juz nie operacyjna bardzo nas to zmartwilo

Czupurek z mojej sygnaturki miał podawane komórki macierzyste bo już ledwo chodził a nieoperacyjny jest bo już 15 letnia starowinka z niego , jego stan znacznie się poprawił, obecnie jest leczony biorezonansem , miał już trzy sesje , ostatnio na 3 tygodnie miał przypięty chip działający na niego, w przyszłym tygodniu będziemy mieć następną wizytę

Sięgamy po niealternatywne  metody leczenia aby jak najdłużej utrzymać go w sprawności fizycznej .

Co to jest biorezonans?

Każda zdrowa komórka organizmu jest źródłem fal elektromagnetycznych, które dość łatwo można zarejestrować przy pomocy elektrod rozmieszczonych na powierzchni ciała. W stanach patologicznych drgania te przybierają formę nieharmoniczną. Podstawą terapii jest, przeprowadzona metodami elektronicznymi, modyfikacja i przekształcenie drgań nieharmonicznych w formę harmoniczną. W znacznym stopniu wykorzystywane są także autokorekcyjne zdolności organizmu, wciąż mało znana, ale niewątpliwie istniejąca energia ustroju, którą lekarz stymuluje w procesie leczenia.

Co możemy leczyć biorezonansem?

• alergie-diagnostyka, odczulanie;
  • przewlekłe choroby skóry;
  • choroby zwyrodnieniowe;
  • ostre i przewlekłe choroby bólowe stawów i kręgosłupa;
  • padaczka;
  • redukcja nadpobudliwości i nerwowości u psów i kotów;
  • choroby przewodu pokarmowego;
  • Upvote 1
Posted

z bazarku zaglądam do Lunki i kciuki trzymam za zdrówko

Czupurek z mojej sygnaturki miał podawane komórki macierzyste bo już ledwo chodził a nieoperacyjny jest bo już 15 letnia starowinka z niego , jego stan znacznie się poprawił, obecnie jest leczony biorezonansem , miał już trzy sesje , ostatnio na 3 tygodnie miał przypięty chip działający na niego, w przyszłym tygodniu będziemy mieć następną wizytę

Sięgamy po niealternatywne  metody leczenia aby jak najdłużej utrzymać go w sprawności fizycznej .

Co to jest biorezonans?

Każda zdrowa komórka organizmu jest źródłem fal elektromagnetycznych, które dość łatwo można zarejestrować przy pomocy elektrod rozmieszczonych na powierzchni ciała. W stanach patologicznych drgania te przybierają formę nieharmoniczną. Podstawą terapii jest, przeprowadzona metodami elektronicznymi, modyfikacja i przekształcenie drgań nieharmonicznych w formę harmoniczną. W znacznym stopniu wykorzystywane są także autokorekcyjne zdolności organizmu, wciąż mało znana, ale niewątpliwie istniejąca energia ustroju, którą lekarz stymuluje w procesie leczenia.

Co możemy leczyć biorezonansem?

• alergie-diagnostyka, odczulanie;
  • przewlekłe choroby skóry;
  • choroby zwyrodnieniowe;
  • ostre i przewlekłe choroby bólowe stawów i kręgosłupa;
  • padaczka;
  • redukcja nadpobudliwości i nerwowości u psów i kotów;
  • choroby przewodu pokarmowego;

Z dr Kemilewem mam rozmawiać po 6 września,może już będą nowe zdjęcia Rtg,ciekawa jestem co powie,może zasadnym też jest konsultować się z dobrym wetem-ortopedą ? Heaven & Lily konsultowała  Lunę w Krakowie.

Posted

Z dr Kemilewem mam rozmawiać po 6 września,może już będą nowe zdjęcia Rtg,ciekawa jestem co powie,może zasadnym też jest konsultować się z dobrym wetem-ortopedą ? Heaven & Lily konsultowała  Lunę w Krakowie.

Polecam dr Gierka w Katowicach :)

Posted

to musimy spytać Heaven&Lily czy da radę podjechać,musi się sama do tego ustosunkować.

jak najbardziej :) przed wizytą u dr Gierka trzeba wcześniej zadzwonic i się umówic :) wierzę że i Kraków ma specjalistów w tej dziedzinie :) :) :)

Posted

Czupurek też pod opieką dr Kemilewa , z dobrym ortopedą również uważam Luneczkę należy skonsultować

Posted

Czupurek też pod opieką dr Kemilewa , z dobrym ortopedą również uważam Luneczkę należy skonsultować

Poczekajmy na nowe RTg stawów biodrowych.

Zadzwonię do dr Kemilewa z pytaniem o ewentualną kwalifikację do leczenia komórkami macierzystymi.

Z wcześniejszej rozmowy z dr wynikało,że współpracuje z gabinetami w Krakowie,bo ma  tam też kilku wyszkolonych wetów-może właśnie to ortopedzi ? i to oni na miejscu wykonują te zabiegi i ewentualne "dolewki".

dziękuję za wszystkie sugestie,w kupie siła :)

Posted

Witam wszystkich którzy tu zaglądają i wspierają w pomocy dla Lunki dzis chciałam bardzo podziękować za pierwsze wplaty na leczenie Lunki
Bardzo dziekuje pani Alli Chrzanowskiej i Havance a to nowe zdjęcia Lunki

Posted

Witam wszystkich którzy tu zaglądają i wspierają w pomocy dla Lunki dzis chciałam bardzo podziękować za pierwsze wplaty na leczenie Lunki
Bardzo dziekuje pani Alli Chrzanowskiej i Havance a to nowe zdjęcia Lunki

Heaven&Lily dziękuję za potwierdzenie :) czekamy na zdjęcia :)

Posted

oj tak tak czekamy :) jak tylko wpłyną wszystkie wpłaty dla Luneczki z właśnie zakończonego bazarku fantowego zaraz się przelejemy :) a za pamięci poprosze o numerek konta do wpłat :)

już wysyłam nr konta Heaven&Lily :)

Wiesz,że jesteś CUDOWNA :)

• Upvote 1
Posted

ciocia bez Was nic bym sama nie zrobiła :) w GRUPIE SIŁA !!!!!!! :)

TAKKKK Marticzko,ale Ty jesteś szefem bazarków :) i dobrym duchem Luny :)

Heaven& Lily z telefonu zdjęć ...no ciężko.

Więc zaraz wkleję ślicznoty,niesamowicie urokliwa jest ta nasza Lunka :)

2pqruwn.jpg

2l8ao2t.jpg

4kz18y.jpg

2wdwwb6.jpg

x59mvq.jpg

Posted

Luneczka ślicznotka :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Piękna i mądra sunia :)też mam do niej słabość,chociaż ...boję się dużych psów ;) ja tam wolę takie mikruski,przed większymi mam wiecej niż respekt :)

Posted

No piękna jest bardzo :) Niech się tylko wakacje skończą to telefon nie będzie przestawał dzwonić :)

Niech tak się stanie! :)

czekamy jeszcze na Panią,która ma się odezwać po wakacjach ...

Posted

W takie deklaracje niestety nie wierzę, ale mam nadzieję, że się pomylę :)

małą nadzieję mam,Heaven&Lily odebrała Pania bardzo pozytywnie,zobaczymy :)