Martika&Aischa Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Marticzko warto marzyć :) Państwo rozkochani w suni a i sunia otwiera się coraz bardziej :) jak na razie jedyny problem to łapanie pszczół ;) żeby coś się Lunce nie stało ale i to już chyba za nami,poszły spać :) na takie zakończenie czekałam :) o takim zakończeniu marzyłam :) i oby więcej psiaków miało tyle szczęścia :) Quote
Bgra Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 na takie zakończenie czekałam :) o takim zakończeniu marzyłam :) i oby więcej psiaków miało tyle szczęścia :) i tego sobie życzmy :) Quote
Heaven&Lily Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Witamy jesteśmy w stalym kontakcie z państwem od Lunki.sunia ma się dobrze jest cudowna i kochana chodzą na spacery .luna w końcu ma apetyt i ma psiego przyjaciela z naprzeciwka.Domek marzenie kazdej biedzie życzę takiego domku .pozdrawiamy Quote
Bgra Posted November 15, 2015 Author Posted November 15, 2015 Witamy jesteśmy w stalym kontakcie z państwem od Lunki.sunia ma się dobrze jest cudowna i kochana chodzą na spacery .luna w końcu ma apetyt i ma psiego przyjaciela z naprzeciwka.Domek marzenie kazdej biedzie życzę takiego domku .pozdrawiamy Cieszy ogromnie :) mam nowe zdjęcie naszej Lunki :) odpoczywamy po szaleństwach ... ze spacerku :) 2 Quote
Maciek777 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Cieszy super domek i fakt, że są wieści z niego :) A tak ostrożnie zapytam - czy ta kolczatka naprawdę konieczna? Quote
Bgra Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Cieszy super domek i fakt, że są wieści z niego :) A tak ostrożnie zapytam - czy ta kolczatka naprawdę konieczna? tak w domu sielanka :) wszystko ccudnie się poukładało,nawet babcia chyba polubiona :) o kolczatkę też pytałam,nosiała czasami jeszcze w dt u Heaven&Lily ,bardzo ciągnie na spacerkach,jak wpadnie Heavn&Lily to może dopowie . Quote
Heaven&Lily Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Witam cioteczki i resztę wspaniałych ludzi Luna czuje się dobrze jest szczęśliwa.rozmawiam z właścicielami. Co do kolczatki sunia ma grube i gęste futerko wiec jej nic złego nie robi a można ja utrzymać jak cos wymyśli bo na szelkach lub obroży nie raz miałam zielone kolana. Lunka chodzi grzecznie nie ciągnie wiec to tylko ja powstrzymuje od skoczenia na rowerzyste lub bieg za dziką zwierzyną której na spacerkach nie brakuje . Pozdrawiam serdecznie i Życzymy Wesołych Świat Bożego Narodzenia Quote
Martika&Aischa Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Luneczko i domku dziewczynki Wesołych, Pogodnych, Cudownych ŚWIĄT :) Quote
Maciek777 Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Co do kolczatki sunia ma grube i gęste futerko wiec jej nic złego nie robi a można ja utrzymać jak cos wymyśli bo na szelkach lub obroży nie raz miałam zielone kolana. Lunka chodzi grzecznie nie ciągnie wiec to tylko ja powstrzymuje od skoczenia na rowerzyste lub bieg za dziką zwierzyną której na spacerkach nie brakuje . Ach, rozumiem. To zapobiegawczo :) Quote
Bgra Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Lunka wpadła z z Noworocznymi życzeniami dla Wszystkich :) jak widać,sielanka trwa :) i daj Boże ... 1 Quote
Maciek777 Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Przy kominku??? Z chęcią się z nią zamienię:) 1 Quote
Bgra Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Lunka :) cóż dodać,może filmik jak bryka z kumpelą ? ale coś mi nie wchodzi :( 1 Quote
Nadziejka Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Pozdrawiam serdecznie niechaj zdrowko i radosci dopisuja wiele wiele lat Quote
Maciek777 Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Filmik jakoś przycięło :/ Ale i tak widać wielką radość:) Quote
Bgra Posted May 12, 2016 Author Posted May 12, 2016 O 12.03.2016 o 12:49, Nadziejka napisał: Pozdrawiam serdecznie niechaj zdrowko i radosci dopisuja wiele wiele lat Dziękuję Ewciu :) życzenia zostaną przekazane :) O 3.05.2016 o 17:42, Maciek777 napisał: Filmik jakoś przycięło :/ Ale i tak widać wielką radość:) Maćku nie wiem dlaczego ,ale już nic nie majstruję ;) najważniejsze słychać i ciuteńkę widać :) 1 Quote
Recommended Posts