Jump to content
Dogomania

W Swoim Domku -Młoda LUNA-Dysplazja stawów biodowych...w planie komórki macierzyste...potrzebuje pomocy.

Recommended Posts

Posted

Eh, chciała bym pomóc ale nie mam jak :( Znów musimy zbierać na kolejną bidę co nawet wątku jeszcze nie ma :(

Będę zaglądać do ślicznej Luny i może coś wymyślę w końcu :)

Agusiu dzięki,że jesteś :) Ty się kochana oszczędzaj :)

Posted

Mam nadzieję,że nic Elżbiecie nie stanie na przeszkodzie i zrobi te zdjęcia Rtg w środę,prosiłam o fakturę za badanie.

Jak mój laptop nie odmówi posłuszenstwa na maxa to i ja popełnię bazarek,maleńki bo fanty mają do mnie dopiero spłynąć.

Posted

Dzisiaj dosżły stare zdjęcia Luny,nie potrafię ich otworzyć,zoabczę co się da zrobić w pracy.

Elżbieta  opiekunka Luny na swój profil na dogo :http://www.dogomania.com/forum/user/50586-elapuch/

może uda Jej się jeszcze zalogować jak tylko będzie miała możliwość skorzystania z komputera.

Dzisiaj na Fb na wydarzeniu Luny napisała parę słów:

''Bardzo wszystkim dziekuje za pomoc dla lunki bylam u weterynarza aby przesłał poprzednie zdjęcia pani Bożence aby mogla je umieścić na wątku i wyslac do pana doktora o komórki macierzyste. Teraz ze względów moich zdrowotnych lunka jest z moją córka i jak tylko dam rade zrobię jej burzące zdjęcie bioder i prześle na watek i do wet . Jeszcze raz bardzo dziekuje za pomoc bo jezeli komórki macierzyste pomogą i dzieki takim wspaniałym ludziom jak wy będzie lunka mogla normalnie chodzić to będzie wspaniale . Dziekuje w imieniu swoim i Lunki."

3338nif.jpg

1676wkk.jpg

Posted

trzymam kciuki zarówno za zdrówko Pani Eli jak i Luneczki !!!!!!!! :) Bądźcie dzielne dziewczyny :)

Ja także nieustannie!

Nie miał mi się kiedy laptop zepsuć !

ma już sporo lat i...

Wczoraj dostałam zdjęcia Luny z listopada 2014 roku

sdcsc3.jpg

1zoyidt.jpg

Posted

Wczoraj kontaktowałam się z doktorem Kemilewem,odpisał,że jest na uropie do 6 września i prosił o kontakt po tym terminie.

Może do tego czasu będą już nowe zdjęcia do porównania.

Posted

zaglądam do Luneczki :)

miło nam bardzo :)

dzisiaj tymczasowa opiekunka Luny ma założyć nowe konto na dogo,będą wiadomości o suni z pierwszej ręki :)

• Upvote 1
Posted

miło nam bardzo :)

dzisiaj tymczasowa opiekunka Luny ma założyć nowe konto na dogo,będą wiadomości o suni z pierwszej ręki :)

oo no to świetnie :) to czekamy cierpliwie :)

• Upvote 1