Niewiasta_21 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Hotel kosztuje 300 zł miesiecznie,no i niewiadomo czy sa miejsca. Trzeba mu jakos pomóc i porobic wiecej ogłoszen. Quote
szajbus Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 I jak go ogłaszać? Na kogo podać kontakt, gdzie go szukać jak ktoś będzie chciał go zobaczyć w realu? Co wtedy odpowiadać? np. "lec pan na osiedle ( nazwa) on gdzies tam biega i przychodzi na żarcie w tych godzinach (podać godziny) Dla mnie to bez sensu póki co. Nie raz dostaje takie właśnie pytania z allegro. Podobna była sytuacja z Kaprysem w Sochaczewie. Piesek miał super oglądalność n allegro i alegratka i obserwatora, tylko, że Kaprys przepadł. Ogłoszenia trzeba było pozdejmować. Quote
Niewiasta_21 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 No własnie i to jest ten problem. Musi byc jakis tymczas dla niego,wtedy ogłoszenia maja sens. Byc moze udało by sie cos dla niego załatwic,ale nie dłużej niz na tydzien czasu. Co o tym myslicie? Czy to troche nie za krótko? A co potem? Quote
beka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Jeśli są miejsca w hoteliku to dam połowe kwoty...reszte musimy uzbierać ... Jest piękny...... Dajcie znać na pw jak zapadnie decyzja o hotelu. Quote
Niewiasta_21 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 A co jesli miesiac nie wystarczy na znalezienie mu domu? Quote
katya Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Nie ma co gdybać, jeśli jest szansa na miesiąc, to trzeba coś zrobić... :( Quote
szajbus Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 puk, puk, jest tu ktoś????? Co z piesiem? Quote
ewatonieja Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Ania Niewiasta 21 spedzi dzisiaj cały dzien w podróży z osobą ,która dokarmia i oswaja psiaka ,myślę ze zdecydują co z nim począć Quote
Niewiasta_21 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Psiak nadal sie pokazuje,jego bezdomnosc i zaniedbanie widac coraz bardziej. Ktos rzucał w niego kamieniami,powstaja mu dredy. Tak naprawde to wciaz czekam na decyzje czy psiak pujdzie do hotelu czy nie,bo to nie zalezy ani odemnie ani od Iwony. Quote
Niewiasta_21 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
katya Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Trzeba zmienić temat, że to piesek w typie długowłosego ON. Quote
Kar0la Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ładny psiak, wygląda na dosyć młodego. Ile on może mić lat? Quote
katya Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Wydaje mi się, że może ok.2. Może ktoś założy mu wątek na owczarkach? Quote
Kar0la Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Dajmy mu jakieś imię, niech nie będzie bezimienny. Może Ares? Quote
katya Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Aresik jest bezdomny, kto zmieni jego los, zanim stanie mu się coś złego? :( Ja myślę, że jeśli pani Iwonka dokarmia psiaka to można by zrobić allegro z namiarem na nią, przedstawić jasno sytuację, może to jego jedyna szansa? Quote
szajbus Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Apel chory jamnik potrzebuje pomocy- PILNE http://www.dogomania.pl/forum/showth...t=77826&page=3 Quote
Niewiasta_21 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dostałam meila od Iwony,która dokarmia pieska: "Anusiu zobacz jaki on piękny. Zrób coś , znasz tylu ludzi z wielkim sercem dla zwierząt.Może chociaż jakaś buda u kogoś na "tymczasie" byleby nie został na ulicy.Popatrz jak ładnie prosi o jedzonko,jak lubi być miziany,i jak delikatnie ciągnie mnie za rękę ,prosząc bym się z nim jeszcze bawiła i nie odchodziła zostawiając samotnego na ulicy.Może jest gdzieś u kogoś miejsce dla niego , niech ktoś mu pomoże, proszę. Problem jest w tym , ze to duży pies i w kazdym momencie zadzwonic moga do schroniska aby go zabrali,i na tym moze się skonczyc." CO ROBIC??!! [SIZE=2]Psiak jest zupełnie nie agresywny,młody i ciągle chce sie bawic. Szkoda zeby stało mu sie cos złego. [SIZE=2]"Ciągnie mnie za ręke,bym została..." [SIZE=2]" class="ipsImage" alt=""> [SIZE=2]" class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> [SIZE=2] Quote
Niewiasta_21 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ewatonieja ,dopisz moze w tytule wątku,ze zdiecia str 4 i5 . Quote
katya Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ale.gratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/650737_dlugowlosy_owczarek_niemiecki_mix_ares.html Quote
Recommended Posts