saga_86 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 A można poprosić o lepsze zdjęcia Stelli?:cool3: Quote
Majaa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 saga_86 napisał(a):A można poprosić o lepsze zdjęcia Stelli?:cool3: Tiaaaaa ... sama bym chciała je mieć .... Moze jakieś się uda pstryknąć pod koniec tygodnia .... Quote
DuDziaczek Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Saga trzeba miec na to czas ;D Moze porzyczysz go troche Majii? :cool3: ja mam wolne jakeis 2 godzinki do oddania :cool3: Quote
saga_86 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dudziaczek jeśli masz 2 godzinki do oddania, to chociaż połowę albo nawet pół godzinki poświęć na ogłoszenia w necie Stelli:cool3: Bez ogłoszeń szansa na domek jest nikła, a że Majaa nie ma kiedy robić ogłoszeń to jest jak jest.... Mogę ci dać link do strony z serwisami ogłoszeniowymi jak chcesz:roll: Ja póki co zajmuję się ogłaszaniem Blondi, wcześniej dzięki moim ogłoszeniom domke znalzała Józia. Quote
Majaa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Od-Nowa Oczywiście hopaj ile wlezie :cool3: saga_86 napisał(a):Dudziaczek jeśli masz 2 godzinki do oddania, to chociaż połowę albo nawet pół godzinki poświęć na ogłoszenia w necie Stelli:cool3: Bez ogłoszeń szansa na domek jest nikła, a że Majaa nie ma kiedy robić ogłoszeń to jest jak jest.... Mogę ci dać link do strony z serwisami ogłoszeniowymi jak chcesz:roll: Ja póki co zajmuję się ogłaszaniem Blondi, wcześniej dzięki moim ogłoszeniom domke znalzała Józia. Saga ma rację. Najbardziej nam potrzeba zwalniania miejsc i wydawania psów, a to jest tylko możliwe przez ich ogłaszanie ! Quote
Od-Nowa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 no to jeszcze na dobranoc! rano w słońcu szczęście się uśmiechnie Quote
saga_86 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 JUż są 3 prawie identyczne czarne młodziutkie psiaki w Starachowicach i żaden do tej pory domku nie znalazł:shake: Dobrze to nie wróży......... Quote
Od-Nowa Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Stella bedzie pierwsza!! do domu szybciutko!! Quote
Majaa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Od-Nowa napisał(a):Stella bedzie pierwsza!! do domu szybciutko!! OJ Oby !!!!!! W głowie mam ślicznego szczeniorka, którego dzisiaj widziałam w koszmarnych warunkach Quote
Od-Nowa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Stella na pierwszą po domek biegnie!! Quote
saga_86 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Stella tak bardzo prosi o domek.......... Quote
KamaG Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 daję psiaki do anonsów tym razem też na Radom Quote
Majaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Stella ma dzisiaj zrobiony komplet szczepień ! Jeszcze wirusówki powtórzymy za 3-4 tygodnie ! Quote
erka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Słuchajcie , a co z tym facetem chętnym na Stellę który kiedyś dzwonił do Rajka? Quote
Majaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 erka napisał(a):Słuchajcie , a co z tym facetem chętnym na Stellę który kiedyś dzwonił do Rajka? Zabrali jakąś sukę z Pabianic do domu bo tak im "wpadła w oko" Quote
saga_86 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Nikt oprócz Mai nie ma aparartu,żeby zrobić jakieś lepsze zdjecia? Quote
Majaa Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 saga_86 napisał(a):Nikt oprócz Mai nie ma aparartu,żeby zrobić jakieś lepsze zdjecia? Wczoraj w biegu zrobiłam jej fotki, ale w kojcu, bo nie miałam klucza przy sobie do kojca Moze któraś się nada ..... Quote
Recommended Posts