Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

saga_86 napisał(a):
A można poprosić o lepsze zdjęcia Stelli?:cool3:

Tiaaaaa ... sama bym chciała je mieć ....
Moze jakieś się uda pstryknąć pod koniec tygodnia ....

Posted

Dudziaczek jeśli masz 2 godzinki do oddania, to chociaż połowę albo nawet pół godzinki poświęć na ogłoszenia w necie Stelli:cool3: Bez ogłoszeń szansa na domek jest nikła, a że Majaa nie ma kiedy robić ogłoszeń to jest jak jest....
Mogę ci dać link do strony z serwisami ogłoszeniowymi jak chcesz:roll:
Ja póki co zajmuję się ogłaszaniem Blondi, wcześniej dzięki moim ogłoszeniom domke znalzała Józia.

Posted

Od-Nowa Oczywiście hopaj ile wlezie :cool3:

saga_86 napisał(a):
Dudziaczek jeśli masz 2 godzinki do oddania, to chociaż połowę albo nawet pół godzinki poświęć na ogłoszenia w necie Stelli:cool3: Bez ogłoszeń szansa na domek jest nikła, a że Majaa nie ma kiedy robić ogłoszeń to jest jak jest....
Mogę ci dać link do strony z serwisami ogłoszeniowymi jak chcesz:roll:
Ja póki co zajmuję się ogłaszaniem Blondi, wcześniej dzięki moim ogłoszeniom domke znalzała Józia.

Saga ma rację. Najbardziej nam potrzeba zwalniania miejsc i wydawania psów, a to jest tylko możliwe przez ich ogłaszanie !

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Stella bedzie pierwsza!! do domu szybciutko!!

OJ Oby !!!!!! W głowie mam ślicznego szczeniorka, którego dzisiaj widziałam w koszmarnych warunkach

Posted

erka napisał(a):
Słuchajcie , a co z tym facetem chętnym na Stellę który kiedyś dzwonił do Rajka?

Zabrali jakąś sukę z Pabianic do domu bo tak im "wpadła w oko"

Posted

saga_86 napisał(a):
Nikt oprócz Mai nie ma aparartu,żeby zrobić jakieś lepsze zdjecia?

Wczoraj w biegu zrobiłam jej fotki, ale w kojcu, bo nie miałam klucza przy sobie do kojca Moze któraś się nada .....