klusek04 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Super. Trzymamy kciuki za zdrowie suni. Quote
KamaG Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Suni zaświeciło słonko, więcej napisze pewnie Maja ;) Quote
Majaa Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Stella widocznie musiała trafić na dobry moment :cool3: Kilka dni wcześniej z zupelnie innego ogłoszenia zadzwonił do mnie człowiek który chciał może parkę, może wysterylizoaną sukę na podwórko ..... Upoważnił swoje dorosłe już dzieci do wyboru psa, a właściwie docelowo wysterylizowanej suki i z tak mi przyszło do głowy, że pomiędzy oglądaniem tych wysterylizowanych suk pokazać Stellę .... pokazałam .... i się ..... zakochali ! :loveu: Siuka pojechała od razu z gabinetu z nimi ! Jak dotąd wszystko bez problemu przebiegło ! W nowym domku Stella zachowuje się bez zastrzeżeń ! Quote
klusek04 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 To wielka radość bo doświadczenie pokazuje że czarne suczki długo czekają na adopcje: np Maśka. Quote
Majaa Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 klusek04 napisał(a):To wielka radość bo doświadczenie pokazuje że czarne suczki długo czekają na adopcje: np Maśka. A tu znowu wczoraj przywiezione czarne pies i suka oraz ruda suka, a przed chwilą kolejne 3 znalezione czarne podpalane suczki Quote
masienka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 super, ze Stellka nie musiala tak dlugo czekac:loveu: ale ogloszenia i tak zostawie bo czarne popularne:cool1: Quote
Majaa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 masienka napisał(a): czarne popularne:cool1: Niom ...... w rozmnażaniu, nie w adopcjach Quote
mrs.ka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 noo,ta sunia u mnie identyczna,ma chyba ok 7 miesięcy Quote
Od-Nowa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 bardzo mało bywam na dogo w ostatnim czasie a tu taka wiadomość!! Stellciu wszystkiego najlepszego w nowym domu!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Majaa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 mrs.ka napisał(a):noo,ta sunia u mnie identyczna,ma chyba ok 7 miesięcy Mrs.ka dlatego póki nie bedzie wątku suńki u Ciebie (a właśnie jak ją nazwałaś?) nie zdejmiemy żadnych nie zdjętych ogłoszeń Stelli i Maśki bo toż to prawie klony są :cool3: Poza tym - pomyśl o szczepieniach i sterylce suki - mam na myśli termin To już chyba najwyższa pora na pozbawienie suńki troszkę wnętrzności dla Jej dobra ! Quote
klusek04 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Majaa napisał(a):Mrs.ka dlatego póki nie bedzie wątku suńki u Ciebie (a właśnie jak ją nazwałaś?) nie zdejmiemy żadnych nie zdjętych ogłoszeń Stelli i Maśki bo toż to prawie klony są :cool3: Poza tym - pomyśl o szczepieniach i sterylce suki - mam na myśli termin To już chyba najwyższa pora na pozbawienie suńki troszkę wnętrzności dla Jej dobra ! To ja na stronie schroniskowej ją umieszczę jak tylko będzie foto i opis. Quote
mrs.ka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 sunia ma imie NICOLETTA:) w skrócie reaguje na KOLA,na szczepienia jestem umówiona w środe,a co do sterylki to jeszcze muszę się umówić,chodzi troche o finanse,bo powiedziałam przecież ,że będę sama pokrywać koszty,i nie wiem czy uda mi się jeszcze w tym miesącu ale napewno w najbliższym czasie.A co myślicie żeby jej narazie zastrzyk hormonalny dać?bo ona może w każdej chwili dostać cieczke a nie umie chodzić na smyczy? Quote
Majaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 mrs.ka napisał(a):A co myślicie żeby jej narazie zastrzyk hormonalny dać?bo ona może w każdej chwili dostać cieczke a nie umie chodzić na smyczy? Wg mnie szkoda kasy na zastryk - to jest aż 1/4 kosztów zabiegu. Lepiej zostaw pieniadze u weta te, które masz na zastrzyk i skupmy się na zbieraniu pieniędzy własnie u wetów na sterylki! (ekonomista się we mnie odzywa, ale pytałaś o zdanie) Quote
mrs.ka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 ekonomicznie masz racje,tylko ja się boję ,że ona w kazdej chwili może zacząć ciekać,ale przemyśle ,acha i nie wiem znów do którego wet, bo ja zawsze tylko chodziłam do jednego ,a ostatnio było mówione żeby go odciążyć od sterylek Quote
Majaa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 mrs.ka napisał(a):ekonomicznie masz racje,tylko ja się boję ,że ona w kazdej chwili może zacząć ciekać,ale przemyśle ,acha i nie wiem znów do którego wet, bo ja zawsze tylko chodziłam do jednego ,a ostatnio było mówione żeby go odciążyć od sterylek To się nie zastanawiaj tylko ciachnij sucz od razu Co do odciążenia weta naszego ulubionego ......... dziecko trzecie Mu się urodziło ! :multi:Nie zarabia na tych naszych sterylkach, więc litości!!!! dajmy Mu odetchnąć , tym bardziej, że drugi wet oferuje takie samo serce. takie samo podejście i taką samą cenę dla bezdomniaków Quote
mrs.ka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ok,dzisiaj pojadę się umówić,to jest na Piłsudskiego po lewej stronie? czy mogę się powołać na Ciebie bo ja nie znam człowieka Quote
mrs.ka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ok,to pojadę się umówić,to jest na Piłsudskiego po lewej stronie? czy mogę się powołać na Ciebie bo ja nie znam człowieka Quote
Majaa Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Jak będziesz jechać to daj znać Postaram się podjechać z Tobą Quote
Recommended Posts