Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejna podopieczna to nieduża, młodziutka sunia porzucona 1.08 w okolicach domu naszej Majii. Suńka ma ok 3 miesięcy jest nieufna, wystraszona ale grzeczniutka. Dała Maji niezłą szkołę podczas wyłapywania, ale nie z Mają takie numery:cool3: . Suńka trafiła na tymczas do kojca i oczekuje niecierpliwie na Swoje Miejsce na Ziemi.

kontakt:660 440 525 lub [email protected]

i aktualne zdjęcie (wrzesień)

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale mnie podsumowałaś Kamkam :oops:
Dzięki za wątek :loveu:

Sunieczka obecnie jest w kojcu tymczasowym u mnie na firmowej budowie. Dochodzi do siebie Po strachu nie został żaden ślad
Obecnie jest to rezolutny wariaciuńcio, ciekawy świata i .... ludzi !

Tylko suńka wciąż bezimienna ......

Posted

Sunieczka zaaklimatyzowała się już na budowie. Pracownicy zaczynają ją puszczać pod pełną kontrolą, żeby nie uciekła przez szerokie przerwy między prętami, ale ona nigdzie się nie wybiera :lol:

Posted

Dziewczyny zadzwońcie do Rajka, bo gdzieś zapodziałam jego tel., jakis facet dzwonił do niego w sprawie tej suni, a on nie wiedział o kogo chodzi.

Posted

Wszystko się wyjaśniło !
Państwo owszem byli zainteresowani Stellą, ale interesowały ich głównie uszy suńki, bo miała być identyczna z sunią która odeszła, więc my w te pędy dzisiaj urywając się na dzikich zasadach nie do komentowania z pracy zdjęcia pojechaliśmy robić ..... A Państwo wzięli szczeniaka z Pabianic, bo im nie dawał spokoju ... no cóż ... domek wydawał się bardzo fajny więc dobrze że kolejna bidula znalazła swój kąt, a co do szacunku do czyjejś pracy .... no cóż ...... ostatnio wiele rzeczy pozostawiam bez komentarza bo bym musiała kląć, i kląć i ..... ciągle jeszcze kląć!

Posted

Ja już sama nie wiem czy pisałam to tu czy na mailu, ale chyba się machnęłam z wiekiem, albo natura psikus zrobiła, co w zestawieniu z faktem, że mi czas upływa cholernie szybko, grozi niedługo katastrofą :cool3: bo Stella wymieniła nagle większość ząbków Tylko jeszcze kiełki pozostały i kilka innych pojedyńczych, co wskazywałoby raczej na to, że ma ok 5 miesiący teraz
Ale jakby na to nie patrzeć jest u mnie już miesiąc prawie :crazyeye: