Tigraa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ma tylko 3 miesiące.... Nie pamięta swojej mamy, ani rodzeństwa. Jedyne co pamięta, to zimno, głód i strach... Została wyrzucona na ulicę, niepotrzebna swojemu panu... Została porzucona i zdana na własne siły. A przecież jest dzieckiem... psim dzieckiem, które jest tak samo bezradne jak ludzkie... Czekoladka ma śliczne, brązowe futerko, milutkie jak pluszowy miś. Jest milutką sunią, nie będzie duża jak urośnie. Kto da dom i otoczy opieką to bezbronne szczenię? Quote
gallegro Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Słodka Czekoladka szuka domku na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=223780599 Quote
D O R K A Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Sunia przebywa w domku tymczasowym. Tomku :buzi: Quote
Tigraa Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Czekoladka jest w DT i czeka na domek. Quote
fizia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dodałam malutką na kupiepsa.pl http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=15943 Quote
red Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Pomyśleć, że takie maleństwo siedziało przy jezdni, pewnie tam zostało wyrzucone i czekało na powrót swoich "ludzi". Malutka jest śliczna, zgrabniutka i bardzo mądra . "Jest cała z czekolady" - powinna szybko znaleźć domek, trzymamy kciuki. Quote
red Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Czekamy na ten jeden telefon, kto zakocha się w czekoladce? Quote
gallegro Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 red napisał(a):Czekamy na ten jeden telefon, kto zakocha się w czekoladce? Mam nadzieję, ze już niedługo to nastąpi i ta prześliczna (jak na radomiankę przystało :eviltong:), słodka czekoladowa sunia, wkrótce znajdzie domek... Quote
red Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 gallegro napisał(a):Mam nadzieję, ze już niedługo to nastąpi i ta prześliczna (jak na radomiankę przystało :eviltong:), słodka czekoladowa sunia, wkrótce znajdzie domek... No właśnie, u nas takie skarby są...:roll: Quote
red Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Czekoladka przypomina o swoim istnieniu:shake: Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Aniu,a u Rudiego wszystko w porządku?????????? Ela Quote
Tigraa Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 waldi481 napisał(a):Aniu,a u Rudiego wszystko w porządku?????????? Ela Elu, mam nadzieję, że tak. Nie mamy z nimi żadnego kontaktu, bo przecież się poobrażali, że napisałam prawdę o tym, że chcieli Rudiego do schroniska oddać :roll: Poproszę Esterę, żeby wpadła do nich znowu z wizytą... Ostatnio, gdy była u nich, wszystko było ok i powiedzieli, że Rudiego NIKOMU nie oddadzą. Quote
gallegro Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Co za zbieg okoliczności... nie chcę zaśmiecać wątku małej suni, ale... właśnie dzisiaj pomyślałem o tym samym. Jeśli Estera utwierdzi nas w przekonaniu, że serca Rudiemu nie brakuje, w przypadku kłopotów finansowych, wyślę im jednorazową pomoc. Mam nadzieję, że mieli dość czasu, żeby sobie to wszystko przemyśleć... ...to nawet lepiej, że nie na wątku Rudiego... tamten śledzili :cool3:. Quote
fizia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Czekoladka ma sporo wejśc na kupiepsa.pl http://kupiepsa.pl/index.php?catid=135&set_add_ad_cat= Quote
gallegro Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Wcale mnie to nie dziwi - jest prześliczna. Jest tylko kwestią czasu, kiedy znajdzie kochający domek... Quote
D O R K A Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Słodka czekoladka przypomina się wszystkim ciotkom i wujkom i chciałaby mieć w końcu imię... Czekamy na propozycje! Quote
Recommended Posts