Origami-7 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :multi: Milka będzie miała domek:multi: , trzymam kciuki, aby wszystko się udało!! Quote
gallegro Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Dopiero teraz sobie uświadomiłem, że córka przyszłej Pani Milki ma na imię Emilia. Znam przypadki, kiedy na takie osoby wołano... hmm, właśnie... Milka :roll:. Może to dobry omen... ;). Kiedy jej napisałem, ze sunia otrzymała właśnie takie imię, stwierdziła: cyt."Milka to dobra czekolada" :lol:. Quote
Tigraa Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 gallegro napisał(a):Dopiero teraz sobie uświadomiłem, że córka przyszłej Pani Milki ma na imię Emilia. Znam przypadki, kiedy na takie osoby wołano... hmm, właśnie... Milka :roll:. Może to dobry omen... ;). Kiedy jej napisałem, ze sunia otrzymała właśnie takie imię, stwierdziła: cyt."Milka to dobra czekolada" :lol:. Tak, rzeczywiście, dopiero teraz skojarzyłam. Moja ciocia miała na imię Emilia. Wołano na nią właśnie Milka :lol: Quote
red Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ja też mam ciocię Emilię k.Wrocławia, ale na nią mówią Mila...:evil_lol: Quote
gallegro Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Mila to duża Milka... wychodzi na to samo :evil_lol:. Nie śmiał bym się, gdyby skończyło się Goplaną :p. Ale, ale... a kto powiedział, że nie można zmienić imienia córki ;-). Quote
monikab Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 czy ktoś posiada adres mailowy lub telefon do obecnej właścicielki Milki?Znajoma u której piesek przebywał przed adopcja chciałaby wiedzieć czy z psiną wszystko w porządku.Proszę o namiary Quote
Recommended Posts