Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiak (my go na razie nazywamy Tosiek) się rozkręca i wyłazi z niego mały słodki charakterek :) Miska z jedzeniem jest tylko jego i broni jej dzielnie przed innymi psami. I wcale nie reaguje na moje reprymendy. Na ogrodzie próbuje już bawić się z psami. Jest niezwykle pocieszny, chodzi jak łasica śmiesznie tupocząc tylnymi łapkami i nos ma przy ziemi :) a jak chce zostawić po sobie ślad to prawie wdrapuje się na drzewo :)

Posted

Psiak (my go na razie nazywamy Tosiek) się rozkręca i wyłazi z niego mały słodki charakterek :) Miska z jedzeniem jest tylko jego i broni jej dzielnie przed innymi psami. I wcale nie reaguje na moje reprymendy. Na ogrodzie próbuje już bawić się z psami. Jest niezwykle pocieszny, chodzi jak łasica śmiesznie tupocząc tylnymi łapkami i nos ma przy ziemi :) a jak chce zostawić po sobie ślad to prawie wdrapuje się na drzewo :)

Ta obrona miski to wyniesione ze schronu pewnie, tam musiał jej bronić przed większymi i silniejszymi psiakami i tak mu pozostało.

Posted

Tosiek pierwszy raz dzisiaj brykał bez smyczy, ma totalnego hopla na punkcie piłeczek :) jest niezmordowany, fantastyczny towarzysz zabaw dla dzieci. Hania w nim zakochana :)

Bawił się też trochę z psiakami. Strasznie pocieszny jest :)

Może jutro uda mi się jakieś fotki zrobić.

Guest TyŚka
Posted

Ideał, aż dziw że gdyby nie Wy, cioteczki, to by dalej kisił się w schronie. I kto wie, kiedy by znalazł dom...

Posted

A co tu tak cicho? Gdzie cioteczki tak lataja, ze nie maja czasu Do naszego kochasia zagladac? Wszyscy chyba na urlopie.......a Mi Sie marzy filmik z pileczka....

Posted

Filmiku nie mam na razie, ale wczoraj po południu zrobiłam sporo fotek, już je obrobiłam i postaram się wrzucić dzisiaj. Myślę, że nadadzą się do ogłoszeń :)

Posted

A co tu tak cicho? Gdzie cioteczki tak lataja, ze nie maja czasu Do naszego kochasia zagladac? Wszyscy chyba na urlopie.......a Mi Sie marzy filmik z pileczka....

Ja już jestem, w pracy nie ma za bardzo czasu zajrzeć.