b-b Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Pewnie już smacznie chrapie, bo to grzeczny piesek :) Faktycznie ;) Pewnie jutro coś nam skrobnie:) Quote
Murka Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Psiak (my go na razie nazywamy Tosiek) się rozkręca i wyłazi z niego mały słodki charakterek :) Miska z jedzeniem jest tylko jego i broni jej dzielnie przed innymi psami. I wcale nie reaguje na moje reprymendy. Na ogrodzie próbuje już bawić się z psami. Jest niezwykle pocieszny, chodzi jak łasica śmiesznie tupocząc tylnymi łapkami i nos ma przy ziemi :) a jak chce zostawić po sobie ślad to prawie wdrapuje się na drzewo :) Quote
Sara2011 Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Psiak (my go na razie nazywamy Tosiek) się rozkręca i wyłazi z niego mały słodki charakterek :) Miska z jedzeniem jest tylko jego i broni jej dzielnie przed innymi psami. I wcale nie reaguje na moje reprymendy. Na ogrodzie próbuje już bawić się z psami. Jest niezwykle pocieszny, chodzi jak łasica śmiesznie tupocząc tylnymi łapkami i nos ma przy ziemi :) a jak chce zostawić po sobie ślad to prawie wdrapuje się na drzewo :) Ta obrona miski to wyniesione ze schronu pewnie, tam musiał jej bronić przed większymi i silniejszymi psiakami i tak mu pozostało. Quote
Nadziejka Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Cudny maluteczek :) kciukamy za wszystko :) Quote
b-b Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 A mnie sie marzy jakas fotka...... Tego ciągle i mi mało :) Quote
Murka Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Tosiek pierwszy raz dzisiaj brykał bez smyczy, ma totalnego hopla na punkcie piłeczek :) jest niezmordowany, fantastyczny towarzysz zabaw dla dzieci. Hania w nim zakochana :) Bawił się też trochę z psiakami. Strasznie pocieszny jest :) Może jutro uda mi się jakieś fotki zrobić. Quote
Sara2011 Posted July 26, 2015 Author Posted July 26, 2015 Kochany maluszek, jak miło poczytać takie wieści od Murki w niedzielny poranek :) Quote
Guest TyŚka Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Ideał, aż dziw że gdyby nie Wy, cioteczki, to by dalej kisił się w schronie. I kto wie, kiedy by znalazł dom... Quote
Nadziejka Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Maluteczku odwiedzam z pozdrowieniami :) :) Quote
wieso Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 A co tu tak cicho? Gdzie cioteczki tak lataja, ze nie maja czasu Do naszego kochasia zagladac? Wszyscy chyba na urlopie.......a Mi Sie marzy filmik z pileczka.... Quote
Murka Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Filmiku nie mam na razie, ale wczoraj po południu zrobiłam sporo fotek, już je obrobiłam i postaram się wrzucić dzisiaj. Myślę, że nadadzą się do ogłoszeń :) Quote
Sara2011 Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 A co tu tak cicho? Gdzie cioteczki tak lataja, ze nie maja czasu Do naszego kochasia zagladac? Wszyscy chyba na urlopie.......a Mi Sie marzy filmik z pileczka.... Ja już jestem, w pracy nie ma za bardzo czasu zajrzeć. Quote
b-b Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 No to czekamy niecierpliwie na zdjęcia maluszka :) Quote
Anula Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Ale ślicznotka,znajdzie domek na bank.Jest taki radosny,fajny,żywiołowy,przyjazny. Quote
Recommended Posts