Donvitow Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 irenaka napisał(a):Bardzo, bardzo serdeczna prośba od potencjalego domku. Czy ktoś może sprawdzić, albo wie jak Tenorek zachowuje się w stosunku do innych psów?Czy do wszystkich ludzi jest OK., ostatnie pytanie chyba nie do sprawdzenia bo chodzi o stosunek do dzieci? Spacerek pod przedszkole???:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Donvitow']Spacerek pod przedszkole???:evil_lol:;)o jest pomysł ...szkoda ze ja tak daleko .....od poniedziałku wracam po urlopie do pracy:razz: Hopkaj fafelku.... Quote
PaulinaB Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Tenorek jest cudowny, zakochałam sie w nim od pierwszego wejrzenia:) Trzymam mocno za niego kciuki i włączam sie w intensywne szukanie domku dla niego, czy jest może zrobiony dla niego jakis plakacik? Quote
ewatr Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Opisałam sie dużo i dogo mi wszystko zjadło :placz: teraz napisze na skróty .... Tenorek jest grzecznym i spokojnym psem , lubi wszystkich ludzi nawet tych których widzi po raz pierwszy :p psiaki nie stanowia dla niego zadnego problemu ani ja ani pracownicy nigdy nie zauważyli jakichkolwiek złych jego zachowań .......... Donvitow, Spacerek pod przedszkole???:evil_lol: spacerek nie wykonywalny :evil_lol: ;) ale mysle ,że grzeczne dzieci nie powinny byc problemem .......... a to nowe foty z dzisiejszego deszczowego dnia : Quote
Ziutka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Jest prześliczny (jak każdy faflun zresztą)....ale strasznie smutny :shake: :-( Maleństwo, gdzie ten Twój domek :roll: Quote
Kate I Luka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 spragniony miłości pręgusek :loveu: szuka domku http://images23.fotosik.pl/62/c975fce44485b0a5med.jpg Quote
irenaka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ewuniu! Bardzo dziękuję Ci za informacje i piękne zdjęcia. Ta rodzinka z dzieckiem która jest zainteresowana Tenorkiem to nie jest "moja" rodzinka. Ci Państwo nie mają dzieci, mają zamiar adoptować i mieszkają w domu z ogrodem. Mieszka z nimi również mama tej Pani. Zaraz do niej napiszę, ale wiem, że nie ma intrnetu i pewnie odezwie się dopiero jutro. Z całą pewnością poproszę o ostateczną decyzję, żeby nie mieli pretensji, że nie uprzedziłam o "konkurencji". Serdecznie Ci dziękuję za pomoc. Quote
Romi Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 wujek Romi czeka w pogotowiu na przywiezienie Tenorka. Quote
Donvitow Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 To czekamy na wieści. Tenorku myślę że jesteś bezpieczny. Takie masz fajne Cioteczki:loveu: Quote
Alicja Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 :loveu::loveu::loveu:Tenorku .....trzymam jeszcze :kciuki: Quote
ewatr Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='irenaka']Ewuniu! Bardzo dziękuję Ci za informacje i piękne zdjęcia. Ta rodzinka z dzieckiem która jest zainteresowana Tenorkiem to nie jest "moja" rodzinka. Ci Państwo nie mają dzieci, mają zamiar adoptować i mieszkają w domu z ogrodem. Mieszka z nimi również mama tej Pani. Zaraz do niej napiszę, ale wiem, że nie ma intrnetu i pewnie odezwie się dopiero jutro. Z całą pewnością poproszę o ostateczną decyzję, żeby nie mieli pretensji, że nie uprzedziłam o "konkurencji". Serdecznie Ci dziękuję za pomoc. To czekam z niecierpliwościa na decyzje :loveu: i Tenorek też czeka zeby juz na stałe wyjsc z tego boksu ...........oj nie lubi on tam samotnie siedziec nie lubi :shake: Quote
caroolcia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 I jaka decyzja??? czekamy na słoneczko dla tenorka - zdjęcia piękne - faflak jeszczze piękniejszy! Quote
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 :roll:...czekam....................:kciuki: Quote
ewatr Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dostałam maila ze schroniska , że jakiś Pan z Opola z którym wczesniej rozmawiała juz szefowa jutro ma przyjechać po Tenorka ....czy przyjedzie to inna sprawa :oops: / ale piszę co wiem żeby nie było zaskoczenia jak sie ktos juz nastawi na pieska ;) / [SIZE=2]czekamy do jutra :kciuki: Quote
irenaka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Rany! Pani Kasia nie odpowiada na mojego mail'a (ta z Krakowa) jak się dowie, że kolejny pies który jej się bardzo podobał został przez kogoś adoptwany to się załamnie. Nie wiem, czy nie potraktowała mojej informacji o konkurencji do adopcji jako poganiania i straszenia. To samo z Kazanem, dwie osoby myślą i nie odpowiadają na moje mail'e. Quote
ewatr Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='irenaka']Rany! Pani Kasia nie odpowiada na mojego mail'a (ta z Krakowa) jak się dowie, że kolejny pies który jej się bardzo podobał został przez kogoś adoptwany to się załamnie. Nie wiem, czy nie potraktowała mojej informacji o konkurencji do adopcji jako poganiania i straszenia. To samo z Kazanem, dwie osoby myślą i nie odpowiadają na moje mail'e. Tak to w zyciu bywa ,że albo nie ma żadnego domu albo jest kilka ;) / a swoja droga to jakbym juz sie nastawiła na jakiegoś psa tobym w te pędy po niego gnała żeby mi go ktos nie odebrał / najważniejsze ,żeby cos sie wreszcie ruszyło w adopcjach bo teraz mamy juz przepełnienie w schronisku a to nie jest dobrze :shake: bede po południu w schronie to sie dowiem co u Tenorka i napisze na watku :p Quote
ewatr Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Tenorek nadal w schronisku :-( Pan z Opolskiego nawet po niego przyjechał / piszę "nawet" bo predzej bym zrozumiała ,że nie przyjechał bo sie rozmyslił / ale po zapoznaniu z Tenorkiem wyszło na to ,że jest za młody , za zdrowy , za ruchliwy ................ a Pan ma starsza sunie która tylko sie wyleguje i boksio mogłby ja zaczepiać i drewniany płot ktory mógłby przeskoczyć albo wręcz zwalić własnym szanownym ciałkiem ;) i Pan zyczył Tenorkowi szczęscia ale go zostawił w schronisku :hmmmm: Moze juz sie nie bede niczemu dziwić ? tak chyba bedzie najlepiej to chyba nie był ten dom i nie ten Pan ................ Czyli Tenorek Cioteczki kochane nadal jest do wzięcia !!!! Quote
Recommended Posts