Kluska4 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Cóż .......... szkoda tylko, że Pan nie znał rasy bo gdyby znał wiedziałby, że boksery to psy z wrodzonym ADHD ;) Ale dobrze się stało. Pan chciał psa spokojnego, od razu zobaczył, że to pies nie dla niego, więc zrezygnował. Gorzej by było, gdyby go zabrał, a potem się rozmyślił. Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Juz dzwonię do Irenki ale jak Tenorek nie znajdzie domku to przyjedzie do Krakowa na domek tymczasowy do Frotki i napewno mu znajdziemy domek. Quote
ewatr Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Foksia i Dżekuś napisał(a):Juz dzwonię do Irenki ale jak Tenorek nie znajdzie domku to przyjedzie do Krakowa na domek tymczasowy do Frotki i napewno mu znajdziemy domek. Serdecznie dziękuje Cioteczko :Rose: Quote
caroolcia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 wspaniale domek tymczasowy to błogosławieńsko w stosunku do schroniska!!!!! Trzymam kciuki!!! Quote
irenaka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Dziwczyny! Gdybyście do piątku miały oko na Tenorka w schronisku i mogły dać znać, gdyby były jakieś nowe informacje.Tak jak napisała Foksia na Tenorka czeka dom tymczasowy w Krakowie. Ale ponieważ był jeszcze jeden domek chętny na jego adopcję czekamy na jego decyzję. Jeżeli do piątku nie będzie decyzji na tak, to zabieramy Tenorka do Krakowa. Nie wiem jeszcze w który dzień będzie wyjazd, ale jeżeli w niedzielę, to myślę, że pojadę z Frotką po Tenorka. Czekamy na wiadomości. Quote
caroolcia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 To trzymamy kciuki, żeby domek ostateczny podjął właściwą decyzję :cool3: Quote
ewatr Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 irenaka napisał(a):Dziwczyny! Gdybyście do piątku miały oko na Tenorka w schronisku i mogły dać znać, gdyby były jakieś nowe informacje.Tak jak napisała Foksia na Tenorka czeka dom tymczasowy w Krakowie. Ale ponieważ był jeszcze jeden domek chętny na jego adopcję czekamy na jego decyzję. Jeżeli do piątku nie będzie decyzji na tak, to zabieramy Tenorka do Krakowa. Nie wiem jeszcze w który dzień będzie wyjazd, ale jeżeli w niedzielę, to myślę, że pojadę z Frotką po Tenorka. Czekamy na wiadomości. Bedziemy miały oko ;) Irenko pisze Pw zagladnij proszę :p Quote
Romi Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 irenaka napisał(a):Dziwczyny! Gdybyście do piątku miały oko na Tenorka w schronisku i mogły dać znać, gdyby były jakieś nowe informacje.Tak jak napisała Foksia na Tenorka czeka dom tymczasowy w Krakowie. Ale ponieważ był jeszcze jeden domek chętny na jego adopcję czekamy na jego decyzję. Jeżeli do piątku nie będzie decyzji na tak, to zabieramy Tenorka do Krakowa. Nie wiem jeszcze w który dzień będzie wyjazd, ale jeżeli w niedzielę, to myślę, że pojadę z Frotką po Tenorka. Czekamy na wiadomości. Wujek Romi cały czas czeka na info kiedy jedziemy do Rzeszowa po Tenorka. Irenko czy nie jedziemy już razem ?! Quote
Donvitow Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 O kurcze to może zobaczę Tenorka:lol: W Krakowie. Quote
Ziutka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Czy wiadomo już kiedy Tenorek wyrusza...:multi: :multi: Quote
ewatr Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 wrociłam własnie ze schroniska i widziałam sie z naszym ulubiencem :loveu: zostałam wylizana przez siatkę i tracana łapa no bo jak przyszłam a nie idziemy na wybieg :crazyeye: ale niestety inne pilniejsze sprawy nas pochłonęły ...........pytałam jednak pracowników czy maja jakieś wiesci w sprawie adopcji Tenorka ale powiedzieli ,ze nic im na ten temat nie wiadomo :shake: Czyli czekamy dalej !!! Quote
caroolcia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 a tenorek nie pojechał juz czasem do domku?? Quote
ewatr Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 caroolcia napisał(a):a tenorek nie pojechał juz czasem do domku?? w sobote jeszcze był w boksie :oops: Quote
caroolcia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ewatr napisał(a):w sobote jeszcze był w boksie :oops: Pokićkałam wątki :oops: a szkoda, chodziło o Bosmana (przemianowanego na Tenorka obencnie) Quote
Ziutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 caroolcia napisał(a):Pokićkałam wątki :oops: Każdemu się może zdarzyć....tyle tych boksi teraz, że czasami ciężko nadążyć....:shake: :shake: Quote
Recommended Posts