la_pegaza Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 na pewno :) tylko jeszcze nie wiedzą ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Domku! Tenorek tu na Ciebie czeka... Quote
Ziutka Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Tenorku kochany.........wierze, że już niedługo znajdziesz swojego kochanego człowieka.........:-( Quote
irenaka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Co u Tenorka tak cicho? Ciotka Irena z Krakowa cały czas myśli o Tenorku. Z ciotką Dorotą opracowałyśmy plan pomocy. Mam nadzieję, że wypali. A cioteczka Beatka jest zakochana w Tenorku i już nas pogania. Mam nadzieję, że nam się uda. Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='irenaka']Co u Tenorka tak cicho? Ciotka Irena z Krakowa cały czas myśli o Tenorku. Z ciotką Dorotą opracowałyśmy plan pomocy. Mam nadzieję, że wypali. A cioteczka Beatka jest zakochana w Tenorku i już nas pogania. Mam nadzieję, że nam się uda.to ja trzymam .... :kciuki: Quote
Cambel&Megi Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 irenaka napisał(a):Co u Tenorka tak cicho? Ciotka Irena z Krakowa cały czas myśli o Tenorku. Z ciotką Dorotą opracowałyśmy plan pomocy. Mam nadzieję, że wypali. A cioteczka Beatka jest zakochana w Tenorku i już nas pogania. Mam nadzieję, że nam się uda. :kciuki: :kciuki: Quote
Ziutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 irenaka napisał(a):Co u Tenorka tak cicho? Ciotka Irena z Krakowa cały czas myśli o Tenorku. Z ciotką Dorotą opracowałyśmy plan pomocy. Mam nadzieję, że wypali. A cioteczka Beatka jest zakochana w Tenorku i już nas pogania. Mam nadzieję, że nam się uda. Ja też trzymam z całych sił.........:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Tenorek jst szansa dla ciebie i innych boksiów ,pani dorotka mnie wasnie poinformowaa ,że w czasopismi mój pies we wrześniu bedzie ogoszenie bokserki więc mam nadzieje ,że ty i inne bokserki znajda domki .Tylko prosze wolontariszki z Rzeszowa o zglądanie do Tenorka i pisanie wszystkiego o jego zachowaniu ,żebysmy wiedziay jak najwięcej. Quote
caroolcia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Foksia i Dżekuś napisał(a):Tenorek jst szansa dla ciebie i innych boksiów ,pani dorotka mnie wasnie poinformowaa ,że w czasopismi mój pies we wrześniu bedzie ogoszenie bokserki więc mam nadzieje ,że ty i inne bokserki znajda domki .Tylko prosze wolontariszki z Rzeszowa o zglądanie do Tenorka i pisanie wszystkiego o jego zachowaniu ,żebysmy wiedziay jak najwięcej. :sweetCyb: :thumbs: Quote
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Tenorku .......czekamy na domeczek dla Ciebie :kciuki: Quote
irenaka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Bardzo, bardzo serdeczna prośba od potencjalego domku. Czy ktoś może sprawdzić, albo wie jak Tenorek zachowuje się w stosunku do innych psów?Czy do wszystkich ludzi jest OK., ostatnie pytanie chyba nie do sprawdzenia bo chodzi o stosunek do dzieci? Quote
ewatr Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 wreszcie mam naprawiony komputer :oops: Jutro postaramy sie wywiedzieć co i jak z Tenorkiem i napiszemy cosmy ustaliły :lol: ............ / co do dzieci to standardowo jest problem ze sprawdzeniem / Cioteczki serdecznie dziękujemy za pomoc w szukaniu domu dla Tenorka :buzi: Quote
Ziutka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']...to teraz za :kciuki: łap ;) Trzymamy...trzymamy za Tenorka cały czas....:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts