caroolcia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ach klejna bieda faflunkowa... Czy on nie ma czasem za mocno obróżki zapiętej?? Quote
Cambel&Megi Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ach, właśnie... Tenor na adopcje.org http://www.adopcje.org/adopcja6827.html Quote
ewatr Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Cambel napisał(a):Ach, właśnie... Tenor na adopcje.org http://www.adopcje.org/adopcja6827.html super Cambel :multi: Quote
Ulka18 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Beatka z Krakowa, nick Foksia i Dzekus zglaszala mi, ze ma wolny domek dla boksia lub boksi. Prosze o telefoniczny kontakt z Beatka (nie ma netu, jest na wyjezdzie). Tel. +504 470 635. Quote
ewatr Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ulka18 napisał(a):Beatka z Krakowa, nick Foksia i Dzekus zglaszala mi, ze ma wolny domek dla boksia lub boksi. Prosze o telefoniczny kontakt z Beatka (nie ma netu, jest na wyjezdzie). Tel. +504 470 635. dziękuje bardzo Aga za informacje :Rose: juz rozmawiałam z Beatką , mam jej jeszcze sprawdzic kilka rzeczy i dorobic zdjęcia .........ona juz ma kilka propozycji dla tych panstwa ale może naszemu Tenorkowi się uda bo to śliczny i zdrowy pies :lol: bede informować na bieżaco cosmy ustaliły :p Quote
ewatr Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 dzisiaj pani ma dokonac wyboru , którego boksia wezmą do domu trzymajcie kciuki żeby to był Tenorek :happy1: Quote
Cambel&Megi Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Tenorku :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Ulka18 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Trzymamy z calych sil :kciuki: Nawet jak nie ten domek to inny, bo Tenorek to przekochany fafelek :loveu: i szybko komus w oko wpadnie :p Quote
irenaka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Niestety z domkiem u Pani Kasi się nie udało. Koniecznie chce dziewczynkę, spróbuję Tenorka zaproponować jeszcze w jednym domku, ale tam są małe dzieci(3 i 6 lat). Nie wiem czy to nie jest ryzyko, bo psiak w schronisku jest przerażony a co dopiero z dwoma maluchami. Szukam suczki podobnej wiekiem i wyglądem do Tenorka. Quote
ewatr Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 irenaka napisał(a):Niestety z domkiem u Pani Kasi się nie udało. Koniecznie chce dziewczynkę, spróbuję Tenorka zaproponować jeszcze w jednym domku, ale tam są małe dzieci(3 i 6 lat). Nie wiem czy to nie jest ryzyko, bo psiak w schronisku jest przerażony a co dopiero z dwoma maluchami. Szukam suczki podobnej wiekiem i wyglądem do Tenorka. szkoda ,że Tenorka nie wybrali :oops: ale dziękujemy bardzo za pomoc i prosimy nadal o pamięć o psiaku. To piękny ,młody pies i zle znosi schronisko ....... Quote
la_pegaza Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Z panien czeka Sharon http://bokserywpotrzebie.pl/sharonkonin.htm ;) Quote
ma Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 jak zagladam w te tematy adocyjne to jestem chora przewz kilka nastepnych dni... szkoda dalszych slow... i znikad sposobu zeby ukrocic ilosc pieskow wyrzucanych, dreczonych.. beznadzieja...... Quote
irenaka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ma więcej optymizmu. Trzeba pomagać, bo ja jak mam "doły" to ciężko mi pracować i działać. Quote
Recommended Posts