agbar Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [URL]http://images22.fotosik.pl/189/675ccafd8b8e4330.jpg[/URL] Franio raper:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jol jol bejbe madafaka kaman:diabloti: Quote
Bila Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='dealer'][URL]http://images22.fotosik.pl/189/675ccafd8b8e4330.jpg[/URL] Franio raper:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jol jol bejbe madafaka kaman:diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Vectra'] muszą się jakoś dogadać , bo jak nie to kupie jeszcze 3 klatki będą siedziały jak małpki w zoo :evil_lol: ;)[/quote] :evil_lol: i koniecznie postaw obok siebie, żeby mogły się coraz bardziej nienawidzić [quote name='Vectra'] Aaaaa dałam jej gnata mięsnego i poszłam do niej przed chwilą celem sprawdzenia psa nie adopcyjnego :diabloti: leżała na posłanku , chrupała kość , podeszłam ,kucnęłam , wystawiłam rękę , po czym kościotrupowaty pies z kością w pysku próbował dać mi buzi :evil_lol: wyjęłam jej gnata z pyska ,a ona cały czas szczęśliwa ..[/quote] :loveu: super!!! [quote name='Vectra'] Jeszcze dziś był sparing - don kanonno kontra don fernado :mad: stały metr od siebie i warczały jak wściekłe , zęby na wierzchu , pozycje bojowe (Lalka patrzyła jak na debili) ja sobie siedziałam , paliłam papieroska i w razie coś przygotowywałam głos :diabloti: ale tak pare chwil pomruczły jak traktory i się oba wycofały :p ale widok był śmieszny troche bo Franek ma zęby tak duże jak Kano tylko jest 10 razy mniejszy ciałem i z taką szufladą wyszczerzoną wygląda śmiesznie :evil_lol:[/quote] hahaha uśmiałam się z przygotowania głosu :evil_lol: a ciśnionko Ci się odrobinkę podniosło czy ani ani??? :razz: [quote name='Vectra'] gdyby nie te psy to chyba by mnie dziś w ogóle szlag trafił i czekał skok z mostu[/quote] no to dobrze, że je masz :cool1: Quote
BeaC Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [COLOR=DarkRed][B]no tak długo dzisiaj tutaj byłam, że ..................skopiowałam sobie cos ale...................w między czasie robiłam różne inne rzeczy.i jak dałam wklej to było:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]telekomunikacja polska i adres:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B] cieszę się że jest nienajgorzej wśrod noweg gromadki............he he he [/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B][/B][/COLOR] Quote
Doginka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]no tak długo dzisiaj tutaj byłam, że ..................[U]skopiowałam sobie cos[/U] ale...................[/B][/COLOR][B][COLOR=darkred]he he he[/COLOR][/B] [/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Orany, mam nadzieje, że nie uszy:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Vectra Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='furciaczek']Nie skacz z mostu:shake: jak skoczysz to most zamkna i korki sie zrobia...a ja mam dosyc korkow:diabloti: A mloda szybko przytyje, zobaczysz:loveu:[/quote] nie skocze , bo mam lęk wysokości :oops: [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]jak Ty mówisz na ciężko pracujących ludzi :evil_lol: ;) ślicznie tam u Ciebie...chciałabym mieszkać na wsi :loveu: Witam :multi: [/B][/COLOR][/quote] roboty to ja im nie zazdroszcze , pograbie chwile kawałek podwórka mam dość ,a co dopiero tak grzebać w ziemi od rana do nocy :shake: witaj [quote name='Bila']Vectra, kup Klemie lakcid. Oprócz tego, że dobrze działa na te wszystkie pokarmowe wnętrzności, to pobudza też apetyt.[/quote] czy kupie to bez recepty :razz: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć córcia:loveu: [/B][/COLOR][/FONT][LIST] [*][FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie skacz z mostu [/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Red][B]masz wesoło[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Red][B]paniena zacznie jeść ...mus się przyzwyczaić ...a z Lakcidem to racja[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Red][B]trzymam kciukaski za dobrą komitywę wśród moich wnusiów[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Franio -Gizmo :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Arial][COLOR=Red][B][URL]http://images22.fotosik.pl/189/675ccafd8b8e4330.jpg[/URL] [/B][/COLOR][/FONT] [*] [LEFT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]buziaczki dla wsiech :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [/LEFT] [/LIST][/quote] Dzięki :loveu: :buzi: [quote name='Katerinas']buahaha :lol: :lol: :lol: wariat :lol: musisz mu zdjęcie zrobić jak tak gania uuuu.... :roll:[/quote] No może mu cykna się może uda , jeden problem w tym że Franek kojarzy aparat z piłką .. [quote name='dealer'][URL]http://images22.fotosik.pl/189/675ccafd8b8e4330.jpg[/URL] Franio raper:evil_lol:jol jol bejbe madafaka kaman:diabloti:[/quote] yo yo bejbe :diabloti: Quote
Vectra Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='malawaszka']1.:evil_lol: i koniecznie postaw obok siebie, żeby mogły się coraz bardziej nienawidzić 2.:loveu: super!!! 3.hahaha uśmiałam się z przygotowania głosu :evil_lol: a ciśnionko Ci się odrobinkę podniosło czy ani ani??? :razz: 4.no to dobrze, że je masz :cool1:[/quote] ad1.uż ja im się znienawidzę :mad: ad2.też mnie to ucieszyło ad.3 wiesz co nie podniosło mi się , bo nie było to groźne , aczkolwiek muszę już na panów uważać , bo jak pisałam Kano ma dni kiedy ma ochote komuś manto spuścić .. ale Franek raz go ugryzł w fafel i Kano szacun czuje. No ,ale po tym warczeniu - zgadnijcie kto miał nasrane na posłaniu :evil_lol: :evil_lol: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]no tak długo dzisiaj tutaj byłam, że ..................skopiowałam sobie cos ale...................w między czasie robiłam różne inne rzeczy.i jak dałam wklej to było:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]telekomunikacja polska i adres:angryy::angryy:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B] cieszę się że jest nienajgorzej wśrod noweg gromadki............he he he [/B][/COLOR] [/quote] Bea nie lubisz TP SA :crazyeye: przecież mieli ci internet zakładać już :razz: Quote
malawaszka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Vectra'] No ,ale po tym warczeniu - zgadnijcie kto miał nasrane na posłaniu :evil_lol: :evil_lol: [/quote] ??? Klementyna??? TZ??? :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='malawaszka']??? Klementyna??? TZ??? :evil_lol:[/quote] Zawsze jak Kano jest w jaki kolwiek sposób nie miły w stosunku do Frania - na warczy czy pogoni - to mu Franio albo naszczy do miski albo nasra na posłanie ew jak mu się uda naleje na Kano :roll: :evil_lol: ot takie dziwne wyrażenie swojego niezadowolenia ma Franio :cool1: Quote
Medorowa Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Buhahaahah, Franiołek jest the best:loveu::diabloti::diabloti::evil_lol: [url]http://images22.fotosik.pl/189/675ccafd8b8e4330.jpg[/url] Quote
BeaC Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Doginka']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Orany, mam nadzieje, że nie uszy:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]nie uszy już dawno skopiowałam.teraz czas na łogonek:diabloti:[/B][/COLOR]:diabloti::diabloti: [quote name='Vectra'] Bea nie lubisz TP SA :crazyeye: przecież mieli ci internet zakładać już :razz:[/quote] :angryy::angryy::angryy:[B][COLOR=DarkRed] napisali pismo wyjaśniające, że się pomylili...............:mad::mad::mad: a *&^%#@ im w *^$%#@@$$% sama siebie wycenzurowałam:cool3: [/COLOR][/B] Quote
Bila Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Lakcid jest bez recepty, w ampułkach, które mieszasz z wodą. Ja to dawałam na łyżeczce, stopniowo kropelkami, bo jak wlałam na łyżkę wszystko, to Bilbo więcej wychlapał niż wypił. Po trzy, cztery kropelki na łyżkę i co najważniejsze, to nie jest smakowe świństwo, wręcz przeciwnie. Dajesz jedną ampułkę dziennie. Generalnie u mnie w aptece są opakowania po 10 sztuk, ale pojedynczo też sprzedają. Z tym, żeby efekt jakiś był to co najmniej jedno opakowanie Klema musi przyjąć, jak nie więcej. Quote
malawaszka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Vectra']Zawsze jak Kano jest w jaki kolwiek sposób nie miły w stosunku do Frania - na warczy czy pogoni - to mu Franio albo naszczy do miski albo nasra na posłanie ew jak mu się uda naleje na Kano :roll: :evil_lol: ot takie dziwne wyrażenie swojego niezadowolenia ma Franio :cool1:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: bhahahaha masakra - wypchałabym burrka :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Vectra'] roboty to ja im nie zazdroszcze , pograbie chwile kawałek podwórka mam dość ,a co dopiero tak grzebać w ziemi od rana do nocy :shake: witaj [/quote] [COLOR=Olive][B]nie no roboty też nie zazdroszczę bo ja też w ziemi dłubać nie lubię...ale chodzi mi o takie mieszkanie na wsi w sensie tylko mieszkania :) domek, mały ogródek i koniecznie niedaleko las i jezioro :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhahaahah, Franiołek jest the best:loveu::diabloti::evil_lol: [URL]http://images22.fotosik.pl/189/675ccafd8b8e4330.jpg[/URL][/quote] bo to jest Franiołek :loveu: [quote name='BeaC'] :angryy:[B][COLOR=DarkRed] napisali pismo wyjaśniające, że się pomylili...............:mad: a *&^%#@ im w *^$%#@@$$% sama siebie wycenzurowałam:cool3: [/COLOR][/B][/quote] Dlaczego mnie to nie dziwi :shake: już ci pisałam jakie mam zdanie na temat tej firmy :angryy: [quote name='Bila']Lakcid jest bez recepty, w ampułkach, które mieszasz z wodą. Ja to dawałam na łyżeczce, stopniowo kropelkami, bo jak wlałam na łyżkę wszystko, to Bilbo więcej wychlapał niż wypił. Po trzy, cztery kropelki na łyżkę i co najważniejsze, to nie jest smakowe świństwo, wręcz przeciwnie. Dajesz jedną ampułkę dziennie. Generalnie u mnie w aptece są opakowania po 10 sztuk, ale pojedynczo też sprzedają. Z tym, żeby efekt jakiś był to co najmniej jedno opakowanie Klema musi przyjąć, jak nie więcej.[/quote] Dzięki ci Bila , dziś kupie .. ja pamiętam to to , dostawałam przy antybiotyku , smak ma taki jak mocno rozcięczone mleko wodą ;) [quote name='malawaszka']:crazyeye: bhahahaha masakra - wypchałabym burrka :evil_lol:[/quote] Franek ma bogatą osobowość i milion różnych pomysów na życie i jak widać kocie zwyczaje :evil_lol: [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]nie no roboty też nie zazdroszczę bo ja też w ziemi dłubać nie lubię...ale chodzi mi o takie mieszkanie na wsi w sensie tylko mieszkania :) domek, mały ogródek i koniecznie niedaleko las i jezioro :evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] Las jest ,ale to park narodowy i pisów nie wolno puszczać .. jeziorka niestety brak :cool1: a może jest tylko ja jeszcze o tym nic nie wiem ? :razz: Franek był z Klementyną na spacerze .. miłości od pierwszego wejrzenia nie było ,ale nienawiści też nie :multi: Quote
malawaszka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Vectra'] Franek ma bogatą osobowość i milion różnych pomysów na życie i jak widać kocie zwyczaje :evil_lol: Franek był z Klementyną na spacerze .. miłości od pierwszego wejrzenia nie było ,ale nienawiści też nie :multi:[/quote] haha boże broń mnie przed psami z taką osobowością :evil_lol: super, ze spacer udany!!!! :klacz: Quote
Cimi Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Vectra']Zawsze jak Kano jest w jaki kolwiek sposób nie miły w stosunku do Frania - na warczy czy pogoni - to mu Franio albo naszczy do miski albo nasra na posłanie ew jak mu się uda naleje na Kano :roll: :evil_lol: ot takie dziwne wyrażenie swojego niezadowolenia ma Franio :cool1:[/QUOTE] a to dobre :lol!:, aj franio Franio :loveu: :loveu: Super, że spacerek odbył się bez zbędnuch zgrzytów :multi: Quote
Agusia i Busiu Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Fajnie ze Farnio i Klementynka się nie pożarły :-) Czekam na kolejne piękne fotki i ciekawostki z psiego raju. Pozdrowienia serdeczne! Quote
Katerinas Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Vectra']No może mu cykna się może uda , jeden problem w tym że Franek kojarzy aparat z piłką .. [/quote] ło matko.... to Ty se daruj już to zdjęcie :lol: szkoda aparatu :lol: [quote name='Vectra']Zawsze jak Kano jest w jaki kolwiek sposób nie miły w stosunku do Frania - na warczy czy pogoni - to mu Franio albo naszczy do miski albo nasra na posłanie ew jak mu się uda naleje na Kano :roll: :evil_lol: ot takie dziwne wyrażenie swojego niezadowolenia ma Franio :cool1:[/quote] Franio jest the beściak :lol: Quote
Vectra Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='malawaszka']haha boże broń mnie przed psami z taką osobowością :evil_lol: [COLOR=RoyalBlue][B]ehhh Franek :evil_lol: to jest na prawdę indywidualność ... on odwala takie numery że pękamy ze śmiechu.[/B][/COLOR] super, ze spacer udany!!!! :klacz:[/quote] oby dalej tak było i coraz lepiej :kciuki: [quote name='Cimi']a to dobre :lol!:, aj franio Franio :loveu: :loveu: Super, że spacerek odbył się bez zbędnuch zgrzytów :multi:[/quote] Jeszcze takie spacerki smyczowe będą królowały u nas , potem popróbuje spuścić ich razem by się pobawiły ,albo jedno luzem drugie na linie :evil_lol: jeszcze nie mam pomysłu ,ale łatwiej na bieżąco kombinować , bo plany troche w łeb biorą czasem ;) [quote name='Gonitwa']Czyli co raz bliżej do szczęścia;)[/quote] niom :p trzymam łapy by Orient się znalazł szybko [quote name='Agusia i Busiu']Fajnie ze Farnio i Klementynka się nie pożarły :-) Czekam na kolejne piękne fotki i ciekawostki z psiego raju. Pozdrowienia serdeczne![/quote] Fotki to pewno w weekend dopiero , chyba że mój TZ będzie na mieście miał robotę i Ajda będzie zapuszkowana w warsztacie ;) bo wieczorem to ciemno jest i zdjeć nie ma jak zrobić. Klementyna ma koci wzrok :diabloti: aportuje w nocy bez światła .. bo tam mam tylko halogeny czasowe reagujące na ruch.Więc się załączają i za chwile jest ciemno jak w d**** [quote name='Katerinas']ło matko.... to Ty se daruj już to zdjęcie :lol: szkoda aparatu :lol: Franio jest the beściak :lol:[/quote] Wiesz to nie chodzi że on chce złapać aparat , co to to nie - to jest specjalizacja Ajdy.On jak widzi że mam w łapach aparat natychmiast zaprzestaje tego co robi i zastyga w bezruchu przy szufladzie z piłkami i zaczyna jęczeć ... może mi się uda znienacka go cyknąć . Quote
Katerinas Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Vectra']Wiesz to nie chodzi że on chce złapać aparat , co to to nie - to jest specjalizacja Ajdy.On jak widzi że mam w łapach aparat natychmiast zaprzestaje tego co robi i zastyga w bezruchu przy szufladzie z piłkami i zaczyna jęczeć ... może mi się uda znienacka go cyknąć .[/quote] aaa... To zmienia postać rzeczy ;) znaczy się odruch Pawłowa :lol: Pańcia bierze aparat = będzie rzucanie piłeczek :lol: A Ajda chce zjadać aparat? Quote
Vectra Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='Katerinas']aaa... To zmienia postać rzeczy ;) znaczy się odruch Pawłowa :lol: Pańcia bierze aparat = będzie rzucanie piłeczek :lol: A Ajda chce zjadać aparat?[/quote] Ajda myśli że to fest zabawa skakanie do aparatu :mad: :evil_lol: ale powiem , że Ajda spoważniała strasznie :crazyeye: taka dostojniejsza się zrobiła , nie skacze już jak kretyn i nie gryzie jak dzikus - jej celem w życiu jest teraz dopadnięcie rudego koondla :roll: non stop czyha przy bramie i wypatruje amanta .. Franio wiele czynności kojarzy z rzucaniem piłki ;) Klementyna też jest świr na punkcie aportów , tyle że ona woli większe zabawki ... piłka do nogi jest genialna , tyle że druga dziś zrobiła pssssss i gania z flakami .... ona szybciej biegnie niż flak piłki leci :evil_lol: i oczywiście jak jest aport to jedzenie może znikać :mad: i do domu dziś ciągnęłam szkielet psa siłą , bo piłki flak został ,a ona chciała zostać z nim. Chyba coraz bardziej kuma że jest Klementyną :loveu: Ivanek dziś był strasznie nieszczęśliwy , bo Klementyna mu zasponsorowała szorowanie językiem , cały był mokry - jak wyszłam do Klementyny na podwórko to Ivan siedział z uszami jak indianin, ociekał śliną ,a Klementyna szkieletor go wylizywała.Lubi ją chyba bo jej nie stłukł . Quote
BeaC Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [COLOR=DarkRed][B]..a tak sobie w południe:diabloti::diabloti::diabloti: weszłam do Cie poczytać o twoich psach[/B][/COLOR] Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 a ja chce do Ciebie .. chociaż na tydzień zobaczyc Twoja psia bande i mojego ukochanego Franciszka:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts