Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jest dramat , dziewczyny się złapały .... nie było krwawo wręcz to była delikatna wymiana zdań .. ale ... no zobaczymy - jutro , dziś izolacja pełna , niech klementyna wypocznie

Posted

Vectra napisał(a):
jest dramat , dziewczyny się złapały .... nie było krwawo wręcz to była delikatna wymiana zdań .. ale ... no zobaczymy - jutro , dziś izolacja pełna , niech klementyna wypocznie

Oj mam nadzieję, że jutro będzie lepiej:-( trzymam:bigok::bigok::bigok:

Posted

Ustawią się :roll: Musi być dobrze!!!

wg dokumentów jakie dali do Klementyny ,urodziła się ona 9.11.2006
Franio urodził się 6.11.2006
Ajda 16.11.2006
a Lala przybyła do mnie 24.11.2003
czyli niebawem potrójne pierwsze urodziny

Wiedziałam że to jakaś sekta :evil_lol:

Dolicz jeszcze 27.11 ----> ur. Masaja :roflt::roflt::roflt:

Posted

Vectra napisał(a):

Trzymam kciuki...mam nadzieje ze sie szybko dogadaja;)

ona jest cudna:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Trzymam kciuki...mam nadzieje ze sie szybko dogadaja;)

ona jest cudna:loveu:

no zapewne potrwa zanim się ustabilizuje , strasznie fajna i grzeczna psinka.Jeśli będzie taka posłuszna i milusia jak dziś - zawsze to będzie złoty pies , lalka awansuje na diamentowego psa ;)
Klementyna śpi sobie w klateczce , niestety odizolowana , dla dobra ogółu - zjadła dwie kolacje :oops: napila się wody , pobawiła piłką i poszła spać , a nie jeszcze w między czasie była na spacerkach - na ivana podwórku :cool3: kot polubił klementyne , jutro może za dnia coś cykne jak się mizia do niej :evil_lol:
Ona mniej więcej sylwetke ma jak Ivan :roll: boże jaki to suchar jest , można liczyć żebra z odległości 10 metrów , straszliwe uczulenie do tego i kaszel.
Czyli bez weta ani dudu .. Jak padnie diagnoza co to to będziemy dalej ćwiczyć poznawanie z wiejskimi boorkami - bo jak całe towarzycho mi się rozchoruje to będzie meksyk :placz:

Idę spać , padam na twarz

aaa w końcu mam cieplutko w domu jeszcze bardziej :multi: wymieniliśmy kaloryfery i w łazience dołożyliśmy jeden grzejniczek ... niby kurcze prosta , normalna sprawa a ja się cieszę jak dziecko :loveu: Do tego moja łazienka zaczyna być łazienką - już nie są to zimne ceglane sypiące tynkiem się ściany :oops: Jeszcze na cito drzwi wejściowe trzeba wymienić , bo przez obecne piździ jak nie wiem co .. i będzie przytulne gniazdeczko :loveu:

Dobranoc

Posted

Vectra napisał(a):
.Jeśli będzie taka posłuszna i milusia jak dziś - zawsze to będzie złoty pies ,

, pobawiła piłką i poszła spać ,

Ona mniej więcej sylwetke ma jak Ivan :roll: boże jaki to suchar jest , można liczyć żebra z odległości 10 metrów , straszliwe uczulenie do tego i kaszel.
Czyli bez weta ani dudu .. Jak padnie diagnoza co to to będziemy dalej ćwiczyć poznawanie z wiejskimi boorkami - bo jak całe towarzycho mi się rozchoruje to będzie meksyk :placz:

Idę spać , padam na twarz

aaa w końcu mam cieplutko w domu jeszcze bardziej :multi: wymieniliśmy kaloryfery i w łazience dołożyliśmy jeden grzejniczek ... niby kurcze prosta , normalna sprawa a ja się cieszę jak dziecko :loveu: Do tego moja łazienka zaczyna być łazienką - już nie są to zimne ceglane sypiące tynkiem się ściany :oops: Jeszcze na cito drzwi wejściowe trzeba wymienić , bo przez obecne piździ jak nie wiem co .. i będzie przytulne gniazdeczko :loveu:

Dobranoc

Złotka sa zawse fajne:loveu::loveu::loveu:

czyli Twoj kazdy staffik bedzie miał piłke zamisat mózgu:evil_lol::evil_lol:

utuczysz i bedzie cacy:loveu::multi:

ty idzesz spac ..ja własnie wstałam:eviltong:

a przy tym całym zamieszaniu ciepełko jest najważniejszr:p

Posted

[quote name='furciaczek']Na wszystko potrzeba czasu, cierpliwosci i odpowiedzialnego podejscia...no ale komu ja to mowie:evil_lol: Wiesz dobrze jak nalezy postepowac wiec sie nie produkuje:loveu:

Dobranoc:loveu:
Wiesz co , nie zawsze wiem ,a najgorsze że czasem wiedza ma się nijak do rzeczywistości :cool1: i treba od nowa analizować i układać plan działania ;)

[quote name='Iwona1984']Złotka sa zawse fajne:loveu:

czyli Twoj kazdy staffik bedzie miał piłke zamisat mózgu:evil_lol:

utuczysz i bedzie cacy:loveu::multi:

ty idzesz spac ..ja własnie wstałam:eviltong:

a przy tym całym zamieszaniu ciepełko jest najważniejszr:p
Klementyna kocha piłkę i właśnie mi to pokazywała na spacerku :evil_lol:
udało mi się ją zmęczyć HA :diabloti:

[quote name='Doginka']Witam, i jak socjalizacja Klementynki??? Czy już została zaakceptowana przez psiowe towarzystwo??:razz:
Wpadnę tu później, bo teraz idę do kina :multi:
Wiesz , to nie będzie z dnia na dzień ... to długa droga zanim się polubią - obwą****ą sie pod drzwiami i mimo że Lal na początku lekko warczała to potem już dość przyjaźnie merdała ogonem.

[quote name='jonQuilla']Witam :multi:

Trzymam kciuki najmocniej jak to tylko możliwe żeby Lalka i Klementynka się polubiły baaa sądzę ze się pokochają :loveu::loveu:

http://images22.fotosik.pl/183/8eb50d4099f5d3e2.jpg :loveu::loveu: cudna jest...oddaj mi ją ;) :evil_lol::evil_lol:

Ja też jestem optymistką i mam nadzieje i wierze w to głęboko że się polubią :lol: Lalka musi jej zaufać , że nie jest zagrożeniem i jej nie zaatakuje.Staram się to teraz dokładnie analizować , Lalka jest pamiętliwa do pewnych sytuacji ... Chyba nie będę tego opisywać bo to sporo opowieści ;)
[quote name='evaxon']to juz dzisiaj to juz dzisiaj :multi:
nie cytamy uwaznie ;)

[quote name='Niki-lidka']to juz od wczoraj:eviltong:

tak

Posted

evaxon napisał(a):
:hmmmm: zagubilam sie w czasie i przestrzeni:mdleje:

p.s Ewo czemu mała spi w kabinie prysznicowej hehehe

wszystkoopisane w wątku Klementyny ;)

Posted

Niki-lidka napisał(a):
kochana modko ma...ja wierze, ze z czasenm sie pouklada wszystko...moj Tim wlasnie bryka na podworzu z bernardynka...z tą sam. z ktora wczoraj chcieli sie pozabijac, ktorej roozszarpal wczoraj ucho i dzis jej wylizuje rane:)

masz bernardyna :crazyeye: :crazyeye: a ja jeszcze nic o tym nie wiem :crazyeye: :crazyeye: :oops:

Posted

no pzyznaje zem nie cytała:oops:
bo tak szybciutko chcialam napisac:loveu: i widze ze za szybko:evil_lol::evil_lol:
ale ciiiii nikomu ni emow:evil_lol:
wieczorkiem bede miala czas to nadrobie systko:loveu:
tymczasem buziole dla szatanow :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
masz bernardyna :crazyeye: :crazyeye: a ja jeszcze nic o tym nie wiem :crazyeye: :crazyeye: :oops:

nie mam...odebralismy go z interwencji (roczna sunka, wet okreslil niedowage na 25kg:shake:)...opiekowalam sie nim chwilowo, potem poszedl do kumpla do ogrodu mial dojsc do siebie i posterylce bedziemy szukac domku...a wczoraj mialam sie nim zajac tylko na jeden dzien...to byla paranoja co sie dzialo miedzy nią a moim Timem...po prostu walki psów:shake:
opisalam to gdzies na watku Klementynki chyba wczoraj jak sie zarly:shake: