Vectra Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 jest dramat , dziewczyny się złapały .... nie było krwawo wręcz to była delikatna wymiana zdań .. ale ... no zobaczymy - jutro , dziś izolacja pełna , niech klementyna wypocznie Quote
Doginka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Vectra napisał(a):jest dramat , dziewczyny się złapały .... nie było krwawo wręcz to była delikatna wymiana zdań .. ale ... no zobaczymy - jutro , dziś izolacja pełna , niech klementyna wypocznie Oj mam nadzieję, że jutro będzie lepiej:-( trzymam:bigok::bigok::bigok: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Trzymam kciuki za Klementyne i reszte bandy zeby sie nie klóciły:evil_lol: i pokochały :multi::loveu::loveu: Quote
anetta Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ustawią się :roll: Musi być dobrze!!! wg dokumentów jakie dali do Klementyny ,urodziła się ona 9.11.2006 Franio urodził się 6.11.2006 Ajda 16.11.2006 a Lala przybyła do mnie 24.11.2003 czyli niebawem potrójne pierwsze urodziny Wiedziałam że to jakaś sekta :evil_lol: Dolicz jeszcze 27.11 ----> ur. Masaja :roflt::roflt::roflt: Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 anetta napisał(a): Wiedziałam że to jakaś sekta :evil_lol: o kuuuuuurde :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Doginka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Czy to Klemenain? - Boziu jaka ona piękna - chyba zaczynam lubić tę rasę:loveu:;) Quote
Vectra Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Tak , to Klementyna , łazienkowa panienka :) Korenia dzięki wielkie :):):) :buzi: Quote
furciaczek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Vectra napisał(a):jest dramat , dziewczyny się złapały .... nie było krwawo wręcz to była delikatna wymiana zdań .. ale ... no zobaczymy - jutro , dziś izolacja pełna , niech klementyna wypocznie Trzymam kciuki...mam nadzieje ze sie szybko dogadaja;) ona jest cudna:loveu: Quote
Vectra Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 furciaczek napisał(a):Trzymam kciuki...mam nadzieje ze sie szybko dogadaja;) ona jest cudna:loveu: no zapewne potrwa zanim się ustabilizuje , strasznie fajna i grzeczna psinka.Jeśli będzie taka posłuszna i milusia jak dziś - zawsze to będzie złoty pies , lalka awansuje na diamentowego psa ;) Klementyna śpi sobie w klateczce , niestety odizolowana , dla dobra ogółu - zjadła dwie kolacje :oops: napila się wody , pobawiła piłką i poszła spać , a nie jeszcze w między czasie była na spacerkach - na ivana podwórku :cool3: kot polubił klementyne , jutro może za dnia coś cykne jak się mizia do niej :evil_lol: Ona mniej więcej sylwetke ma jak Ivan :roll: boże jaki to suchar jest , można liczyć żebra z odległości 10 metrów , straszliwe uczulenie do tego i kaszel. Czyli bez weta ani dudu .. Jak padnie diagnoza co to to będziemy dalej ćwiczyć poznawanie z wiejskimi boorkami - bo jak całe towarzycho mi się rozchoruje to będzie meksyk :placz: Idę spać , padam na twarz aaa w końcu mam cieplutko w domu jeszcze bardziej :multi: wymieniliśmy kaloryfery i w łazience dołożyliśmy jeden grzejniczek ... niby kurcze prosta , normalna sprawa a ja się cieszę jak dziecko :loveu: Do tego moja łazienka zaczyna być łazienką - już nie są to zimne ceglane sypiące tynkiem się ściany :oops: Jeszcze na cito drzwi wejściowe trzeba wymienić , bo przez obecne piździ jak nie wiem co .. i będzie przytulne gniazdeczko :loveu: Dobranoc Quote
furciaczek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Na wszystko potrzeba czasu, cierpliwosci i odpowiedzialnego podejscia...no ale komu ja to mowie:evil_lol: Wiesz dobrze jak nalezy postepowac wiec sie nie produkuje:loveu: Dobranoc:loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Vectra napisał(a):.Jeśli będzie taka posłuszna i milusia jak dziś - zawsze to będzie złoty pies , , pobawiła piłką i poszła spać , Ona mniej więcej sylwetke ma jak Ivan :roll: boże jaki to suchar jest , można liczyć żebra z odległości 10 metrów , straszliwe uczulenie do tego i kaszel. Czyli bez weta ani dudu .. Jak padnie diagnoza co to to będziemy dalej ćwiczyć poznawanie z wiejskimi boorkami - bo jak całe towarzycho mi się rozchoruje to będzie meksyk :placz: Idę spać , padam na twarz aaa w końcu mam cieplutko w domu jeszcze bardziej :multi: wymieniliśmy kaloryfery i w łazience dołożyliśmy jeden grzejniczek ... niby kurcze prosta , normalna sprawa a ja się cieszę jak dziecko :loveu: Do tego moja łazienka zaczyna być łazienką - już nie są to zimne ceglane sypiące tynkiem się ściany :oops: Jeszcze na cito drzwi wejściowe trzeba wymienić , bo przez obecne piździ jak nie wiem co .. i będzie przytulne gniazdeczko :loveu: Dobranoc Złotka sa zawse fajne:loveu::loveu::loveu: czyli Twoj kazdy staffik bedzie miał piłke zamisat mózgu:evil_lol::evil_lol: utuczysz i bedzie cacy:loveu::multi: ty idzesz spac ..ja własnie wstałam:eviltong: a przy tym całym zamieszaniu ciepełko jest najważniejszr:p Quote
Doginka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Witam, i jak socjalizacja Klementynki??? Czy już została zaakceptowana przez psiowe towarzystwo??:razz: Wpadnę tu później, bo teraz idę do kina :multi: Quote
jonQuilla Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Witam :multi: Trzymam kciuki najmocniej jak to tylko możliwe żeby Lalka i Klementynka się polubiły baaa sądzę ze się pokochają :loveu::loveu: http://images22.fotosik.pl/183/8eb50d4099f5d3e2.jpg :loveu::loveu: cudna jest...oddaj mi ją ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 to juz dzisiaj to juz dzisiaj :multi::multi::multi::multi: Quote
sacred PIRANHA Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 evaxon napisał(a):to juz dzisiaj to juz dzisiaj :multi::multi::multi::multi: to juz od wczoraj:eviltong: Quote
e.v.a Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Niki-lidka napisał(a):to juz od wczoraj:eviltong: :hmmmm: zagubilam sie w czasie i przestrzeni:mdleje: p.s Ewo czemu mała spi w kabinie prysznicowej hehehe Quote
Vectra Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='furciaczek']Na wszystko potrzeba czasu, cierpliwosci i odpowiedzialnego podejscia...no ale komu ja to mowie:evil_lol: Wiesz dobrze jak nalezy postepowac wiec sie nie produkuje:loveu: Dobranoc:loveu: Wiesz co , nie zawsze wiem ,a najgorsze że czasem wiedza ma się nijak do rzeczywistości :cool1: i treba od nowa analizować i układać plan działania ;) [quote name='Iwona1984']Złotka sa zawse fajne:loveu: czyli Twoj kazdy staffik bedzie miał piłke zamisat mózgu:evil_lol: utuczysz i bedzie cacy:loveu::multi: ty idzesz spac ..ja własnie wstałam:eviltong: a przy tym całym zamieszaniu ciepełko jest najważniejszr:p Klementyna kocha piłkę i właśnie mi to pokazywała na spacerku :evil_lol: udało mi się ją zmęczyć HA :diabloti: [quote name='Doginka']Witam, i jak socjalizacja Klementynki??? Czy już została zaakceptowana przez psiowe towarzystwo??:razz: Wpadnę tu później, bo teraz idę do kina :multi: Wiesz , to nie będzie z dnia na dzień ... to długa droga zanim się polubią - obwą****ą sie pod drzwiami i mimo że Lal na początku lekko warczała to potem już dość przyjaźnie merdała ogonem. [quote name='jonQuilla']Witam :multi: Trzymam kciuki najmocniej jak to tylko możliwe żeby Lalka i Klementynka się polubiły baaa sądzę ze się pokochają :loveu::loveu: http://images22.fotosik.pl/183/8eb50d4099f5d3e2.jpg :loveu::loveu: cudna jest...oddaj mi ją ;) :evil_lol::evil_lol: Ja też jestem optymistką i mam nadzieje i wierze w to głęboko że się polubią :lol: Lalka musi jej zaufać , że nie jest zagrożeniem i jej nie zaatakuje.Staram się to teraz dokładnie analizować , Lalka jest pamiętliwa do pewnych sytuacji ... Chyba nie będę tego opisywać bo to sporo opowieści ;) [quote name='evaxon']to juz dzisiaj to juz dzisiaj :multi: nie cytamy uwaznie ;) [quote name='Niki-lidka']to juz od wczoraj:eviltong: tak Quote
Vectra Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 evaxon napisał(a)::hmmmm: zagubilam sie w czasie i przestrzeni:mdleje: p.s Ewo czemu mała spi w kabinie prysznicowej hehehe wszystkoopisane w wątku Klementyny ;) Quote
sacred PIRANHA Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 kochana modko ma...ja wierze, ze z czasenm sie pouklada wszystko...moj Tim wlasnie bryka na podworzu z bernardynka...z tą samą z ktora wczoraj chcieli sie pozabijac, ktorej roozszarpal wczoraj ucho i dzis jej wylizuje rane:) Quote
Vectra Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Niki-lidka napisał(a):kochana modko ma...ja wierze, ze z czasenm sie pouklada wszystko...moj Tim wlasnie bryka na podworzu z bernardynka...z tą sam. z ktora wczoraj chcieli sie pozabijac, ktorej roozszarpal wczoraj ucho i dzis jej wylizuje rane:) masz bernardyna :crazyeye: :crazyeye: a ja jeszcze nic o tym nie wiem :crazyeye: :crazyeye: :oops: Quote
Katerinas Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Vectra Wpadłam... poczytałam... Trzymam kciuki za szybkie dogadanie się psiaków :-) Klementynka pod prysznicem przeurocza :-) Quote
e.v.a Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 no pzyznaje zem nie cytała:oops: bo tak szybciutko chcialam napisac:loveu: i widze ze za szybko:evil_lol::evil_lol: ale ciiiii nikomu ni emow:evil_lol: wieczorkiem bede miala czas to nadrobie systko:loveu: tymczasem buziole dla szatanow :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Vectra napisał(a):masz bernardyna :crazyeye: :crazyeye: a ja jeszcze nic o tym nie wiem :crazyeye: :crazyeye: :oops: nie mam...odebralismy go z interwencji (roczna sunka, wet okreslil niedowage na 25kg:shake:)...opiekowalam sie nim chwilowo, potem poszedl do kumpla do ogrodu mial dojsc do siebie i posterylce bedziemy szukac domku...a wczoraj mialam sie nim zajac tylko na jeden dzien...to byla paranoja co sie dzialo miedzy nią a moim Timem...po prostu walki psów:shake: opisalam to gdzies na watku Klementynki chyba wczoraj jak sie zarly:shake: Quote
Recommended Posts