Gonitwa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ale ruski misio wcale nie jest głupi.. :( Quote
Asiaczek Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Dlaczego piszesz, że ruski Misio jest głupi...? Tak nie można... Pzdr. Quote
Medorowa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Alicja']evl ...widzisz a ja miałam szczęście mieć 2 takie boxie odwolywalne ... Honda , kuzynki TZta i Harley moj pies ... Harley mógł iść na spacer z suką w cieczce i jej nie dotknął , nie ruszył się na krok jeśli mu nie powiedziałam ze ma iść , nie poszedł do innego psa bez pozwolenia ... więc da się wychować boxia ;)[/QUOTE] I ja również miałam to szczęście; dosłownie; podpisuje się obiema rękoma pod tym;) [quote name='Alicja']no tak ...tylko ja jak pojade na rekonwalescencje to panu z Taxi powiem ....4ta dziupla 6-te drzewo :diabloti: ;) aha ...i Ewuś , pamietaj , [B][I]że wszyscy wiedzą o nas więcej niż my sami[/I][/B] ;)[/QUOTE] I jak zawsze Ala ma rację;) Ewuś, ważne, że Ty i psy jesteście szczęśliwi i oby tak już było cały czas:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [B]Vectro,[/B] prosze wytłumacz się oficjalnie, dlaczego nazwałaś Ją "głupi ruski misio".... Pzdr. Quote
malawaszka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 myślę, że powinnaś to zrobić na piśmie z podpisem notariusza :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Notariusz - niekoniecznie, ale KONIECZNIE na piśmie:) Pzdr. Quote
Vectra Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Czemu , głupi ruski misio ? przecież ja zawsze pisałam , że do Ajdy , nie pałam uczuciem płomiennym :diabloti: Zasadniczo , to ona mi tam nic nie zrobiła , ale charakter misiowy , to nie jest taki jak lubię ... wielkie to to , kudłate :cooldevi: egoistyczne - nie to co mój mały panicz Franciszek - inteligentny , słodki , całuśny , wszechstronnie utalentowany , przystojny , umięśniony z sercem w łapce ... wzór cnót i dobra.Miś , na moje wyraźne życzenie , nigdy nie był moim psem :) Dodam też na usprawiedliwienie misia - on nie ma nic wspólnego z moją wyprowadzką :diabloti: Co do określeń "głupi" to ja dość często je stosuje :) bo psy w przeciwieństwie do człowieków , bardzo lubią określenia , głupku , głupolku etc ;) Quote
NightQueen Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 I bardzo dobrze zrobiłaś, skoro teraz jesteś szczęśliwa to najlepsza decyzja jaką mogłaś podjąć ;) Zazdroszczę Ci okropnie tego domku :placz::diabloti: A kot? gdzie wredne kocisko mieszka? Quote
Vectra Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 [quote name='NightQueen'] A kot? gdzie wredne kocisko mieszka?[/QUOTE] kot ? jesteś mocno nie w temacie ;) Kot nie żyje od prawie dwóch lat :( zabił go samochód. Quote
NightQueen Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='Vectra']kot ? jesteś mocno nie w temacie ;) Kot nie żyje od prawie dwóch lat :( zabił go samochód.[/QUOTE] nietakt :oops: ale faktycznie rzadko ostatnio czytam posty :roll: Quote
malawaszka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 a już myslałam, że masz nowego kotka i to ja jestem ne w temacie :mdleje: a teraz masz warunki idealne na kotka - chcesz? :) tylko czy prosiaki chcą kotka na dłużej niż jedną chwilkę :roll: Quote
Alicja Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='malawaszka']a już myslałam, że masz nowego kotka i to ja jestem ne w temacie :mdleje: a teraz masz warunki idealne na kotka - chcesz? :) tylko czy prosiaki chcą kotka na dłużej niż jedną chwilkę :roll:[/QUOTE] moment , moment ... ja też moge zawieść Ewie kota :grins: Quote
Vectra Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 [quote name='malawaszka']a już myslałam, że masz nowego kotka i to ja jestem ne w temacie :mdleje: a teraz masz warunki idealne na kotka - chcesz? :) tylko czy prosiaki chcą kotka na dłużej niż jedną chwilkę :roll:[/QUOTE] No fakt , tu kot może spokojnie żyć ... o ile nie zniknie w lesie ;) prosiaki kochają wszystko co należy do mnie :) ale z racji , że idzie zima , a raczej na pewno , jeśli skuszę się na kota , to malutkiego , żeby się z psami chował ... do tematu wrócimy na wiosnę , ok ? wtedy kociątko , się zadomowi i będzie zwierzątkiem lasu :evil_lol: a do zimy kolejnej będzie na tyle duży , by sobie radzić . Kot na wioskach , jest jednostką przydatną , temuż myślałam już nad tym ... ale nie w zimę , bo by mógł być problem i za dużo stresu. Prosiaki nie jadają kotów , z racji tego , że one byle czego nie lubią :cooldevi: Quote
Vectra Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 [quote name='Alicja']moment , moment ... ja też moge zawieść Ewie kota :grins:[/QUOTE] o widzisz jak dobrze myślisz :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 no i wtryniła mi się z kotkiem :obrazic: Quote
furciaczek Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ja Ci moge 4 koty dac jak chcesz...ma na zbyciu, wiejskie, lowne, zima im nie straszna:diabloti: Moge nawet doplacic:evil_lol: Quote
Vectra Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Temat kota , zacznę na wiosnę :diabloti: na razie możemy porozmawiać o hydraulikach , elektrykach , wywozach śmieci , wycince drzew , drzewie na opał , węglu , szambach itp.:diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='Vectra']Czemu , głupi ruski misio ? przecież ja zawsze pisałam , że do Ajdy , [B]nie pałam uczuciem płomiennym[/B] :diabloti: Zasadniczo , to [B]ona mi tam nic nie zrobiła[/B] , ale charakter misiowy , to nie jest taki jak lubię ... wielkie to to , kudłate :cooldevi: egoistyczne - nie to co mój mały panicz Franciszek - inteligentny , słodki , całuśny , wszechstronnie utalentowany , przystojny , umięśniony z sercem w łapce ... wzór cnót i dobra.Miś , na moje wyraźne życzenie , nigdy nie był moim psem :) Dodam też na usprawiedliwienie misia - on nie ma nic wspólnego z moją wyprowadzką :diabloti: Co do określeń "głupi" to ja dość często je stosuje :) bo psy w przeciwieństwie do człowieków , bardzo lubią określenia , głupku , głupolku etc ;)[/QUOTE] ... ale żeby zaraz "głupi ruski i na dodatek misio...?" [quote name='Vectra']Temat kota , zacznę na wiosnę :diabloti: na razie możemy porozmawiać o hydraulikach , elektrykach , wywozach śmieci , wycince drzew , drzewie na opał , węglu , szambach itp.:diabloti:[/QUOTE] A to juz nie moja bajka... Ale cieszę się, że jesteś z nami;) Pzdr. Quote
Alicja Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='malawaszka']no i wtryniła mi się z kotkiem :obrazic:[/QUOTE] no so no ..... :grins: Quote
Alicja Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='Vectra']Temat kota , zacznę na wiosnę :diabloti: na razie możemy porozmawiać o hydraulikach , elektrykach , wywozach śmieci , wycince drzew , drzewie na opał , węglu , szambach itp.:diabloti:[/QUOTE] dopsz... to jak pojadę sie rekonwalescentować to wezme 3 koty :) Quote
bonsai_88 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Vectra ja mam kota na zbyciu - łowny, do psów przyzwyczajony, w domu nie niszczy ani nie brudzi... tylko księciunio z niego porównywalny z Franiem :evil_lol:. Swoją drogą... niby "głupi misio", a w awarku czyje masz zdjęcie :diabloti:? Quote
Asiaczek Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='bonsai_88']Vectra ja mam kota na zbyciu - łowny, do psów przyzwyczajony, w domu nie niszczy ani nie brudzi... tylko księciunio z niego porównywalny z Franiem :evil_lol:. Swoją drogą... niby "głupi misio", a w awarku czyje masz zdjęcie :diabloti:?[/QUOTE] [B]bonsai[/B] - chapeaux bas! :kciuki: No i wydało się, Vectra kocha ruskiego głupiego misia, hahaha:evil_lol:... Pzdr. Quote
jsp27 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Asiaczek'][B]bonsai[/B] - chapeaux bas! :kciuki: No i wydało się, Vectra kocha ruskiego głupiego misia, hahaha:evil_lol:... Pzdr.[/QUOTE]i pewnie z żalem go zostawiła. I wcale Ci nie zazdroszcze,tych elektryków,hydraulików i innych "fachowców"ja przechodziłem to 3lata temu ,wpomnienia zostaną mi do końca życia ,a na pytanie czemu tak partolą mówili że "fachowc to wyjechali na wyspy " A co doo problemów z opałem ,pisałaś że mieszkaszw lesie .Powodzenia Ewuś Quote
Vectra Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Ja tylko nieśmiało wspomnę , przypomnę , że w dniu dzisiejszym Franciszek Panicz Tutosław Malutki i jego sklonowane dzieci , Rekin i Deisy - mają urodziny :) Franio kończy 4 lata :mdleje: a dziewczynki roczek ;) czas leci jak wściekły :( PS.Nie tęsknie za Ajdą , ja nie byłam z nią zżyta Quote
Asiaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 No to hurtem: [COLOR=Red][B]STO LAT!!![/B][/COLOR] Dla potfffforów:) Pzdr. Quote
Recommended Posts