Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']evl ...widzisz a ja miałam szczęście mieć 2 takie boxie odwolywalne ... Honda , kuzynki TZta i Harley moj pies ... Harley mógł iść na spacer z suką w cieczce i jej nie dotknął , nie ruszył się na krok jeśli mu nie powiedziałam ze ma iść , nie poszedł do innego psa bez pozwolenia ... więc da się wychować boxia ;)[/QUOTE]
I ja również miałam to szczęście; dosłownie; podpisuje się obiema rękoma pod tym;)
[quote name='Alicja']no tak ...tylko ja jak pojade na rekonwalescencje to panu z Taxi powiem ....4ta dziupla 6-te drzewo :diabloti: ;)

aha ...i Ewuś , pamietaj , [B][I]że wszyscy wiedzą o nas więcej niż my sami[/I][/B] ;)[/QUOTE]
I jak zawsze Ala ma rację;)

Ewuś, ważne, że Ty i psy jesteście szczęśliwi i oby tak już było cały czas:loveu::loveu:

Posted

Czemu , głupi ruski misio ? przecież ja zawsze pisałam , że do Ajdy , nie pałam uczuciem płomiennym :diabloti: Zasadniczo , to ona mi tam nic nie zrobiła , ale charakter misiowy , to nie jest taki jak lubię ... wielkie to to , kudłate :cooldevi: egoistyczne - nie to co mój mały panicz Franciszek - inteligentny , słodki , całuśny , wszechstronnie utalentowany , przystojny , umięśniony z sercem w łapce ... wzór cnót i dobra.Miś , na moje wyraźne życzenie , nigdy nie był moim psem :) Dodam też na usprawiedliwienie misia - on nie ma nic wspólnego z moją wyprowadzką :diabloti:

Co do określeń "głupi" to ja dość często je stosuje :) bo psy w przeciwieństwie do człowieków , bardzo lubią określenia , głupku , głupolku etc ;)

Posted

I bardzo dobrze zrobiłaś, skoro teraz jesteś szczęśliwa to najlepsza decyzja jaką mogłaś podjąć ;)
Zazdroszczę Ci okropnie tego domku :placz::diabloti:

A kot? gdzie wredne kocisko mieszka?

Posted

[quote name='NightQueen']

A kot? gdzie wredne kocisko mieszka?[/QUOTE]
kot ? jesteś mocno nie w temacie ;) Kot nie żyje od prawie dwóch lat :( zabił go samochód.

Posted

a już myslałam, że masz nowego kotka i to ja jestem ne w temacie :mdleje: a teraz masz warunki idealne na kotka - chcesz? :) tylko czy prosiaki chcą kotka na dłużej niż jedną chwilkę :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']a już myslałam, że masz nowego kotka i to ja jestem ne w temacie :mdleje: a teraz masz warunki idealne na kotka - chcesz? :) tylko czy prosiaki chcą kotka na dłużej niż jedną chwilkę :roll:[/QUOTE]

moment , moment ... ja też moge zawieść Ewie kota :grins:

Posted

[quote name='malawaszka']a już myslałam, że masz nowego kotka i to ja jestem ne w temacie :mdleje: a teraz masz warunki idealne na kotka - chcesz? :) tylko czy prosiaki chcą kotka na dłużej niż jedną chwilkę :roll:[/QUOTE]
No fakt , tu kot może spokojnie żyć ... o ile nie zniknie w lesie ;) prosiaki kochają wszystko co należy do mnie :)
ale z racji , że idzie zima , a raczej na pewno , jeśli skuszę się na kota , to malutkiego , żeby się z psami chował ...
do tematu wrócimy na wiosnę , ok ? wtedy kociątko , się zadomowi i będzie zwierzątkiem lasu :evil_lol: a do zimy kolejnej będzie na tyle duży , by sobie radzić .
Kot na wioskach , jest jednostką przydatną , temuż myślałam już nad tym ... ale nie w zimę , bo by mógł być problem i za dużo stresu.

Prosiaki nie jadają kotów , z racji tego , że one byle czego nie lubią :cooldevi:

Posted

Temat kota , zacznę na wiosnę :diabloti:

na razie możemy porozmawiać o hydraulikach , elektrykach , wywozach śmieci , wycince drzew , drzewie na opał , węglu , szambach itp.:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Czemu , głupi ruski misio ? przecież ja zawsze pisałam , że do Ajdy , [B]nie pałam uczuciem płomiennym[/B] :diabloti: Zasadniczo , to [B]ona mi tam nic nie zrobiła[/B] , ale charakter misiowy , to nie jest taki jak lubię ... wielkie to to , kudłate :cooldevi: egoistyczne - nie to co mój mały panicz Franciszek - inteligentny , słodki , całuśny , wszechstronnie utalentowany , przystojny , umięśniony z sercem w łapce ... wzór cnót i dobra.Miś , na moje wyraźne życzenie , nigdy nie był moim psem :) Dodam też na usprawiedliwienie misia - on nie ma nic wspólnego z moją wyprowadzką :diabloti:
Co do określeń "głupi" to ja dość często je stosuje :) bo psy w przeciwieństwie do człowieków , bardzo lubią określenia , głupku , głupolku etc ;)[/QUOTE]
... ale żeby zaraz "głupi ruski i na dodatek misio...?"

[quote name='Vectra']Temat kota , zacznę na wiosnę :diabloti:
na razie możemy porozmawiać o hydraulikach , elektrykach , wywozach śmieci , wycince drzew , drzewie na opał , węglu , szambach itp.:diabloti:[/QUOTE]
A to juz nie moja bajka...

Ale cieszę się, że jesteś z nami;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Vectra']Temat kota , zacznę na wiosnę :diabloti:

na razie możemy porozmawiać o hydraulikach , elektrykach , wywozach śmieci , wycince drzew , drzewie na opał , węglu , szambach itp.:diabloti:[/QUOTE]

dopsz... to jak pojadę sie rekonwalescentować to wezme 3 koty :)

Posted

Vectra ja mam kota na zbyciu - łowny, do psów przyzwyczajony, w domu nie niszczy ani nie brudzi... tylko księciunio z niego porównywalny z Franiem :evil_lol:.

Swoją drogą... niby "głupi misio", a w awarku czyje masz zdjęcie :diabloti:?

Posted

[quote name='bonsai_88']Vectra ja mam kota na zbyciu - łowny, do psów przyzwyczajony, w domu nie niszczy ani nie brudzi... tylko księciunio z niego porównywalny z Franiem :evil_lol:.
Swoją drogą... niby "głupi misio", a w awarku czyje masz zdjęcie :diabloti:?[/QUOTE]
[B]bonsai[/B] - chapeaux bas! :kciuki:
No i wydało się, Vectra kocha ruskiego głupiego misia, hahaha:evil_lol:...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]bonsai[/B] - chapeaux bas! :kciuki:
No i wydało się, Vectra kocha ruskiego głupiego misia, hahaha:evil_lol:...

Pzdr.[/QUOTE]i pewnie z żalem go zostawiła.
I wcale Ci nie zazdroszcze,tych elektryków,hydraulików i innych "fachowców"ja przechodziłem to 3lata temu ,wpomnienia zostaną mi do końca życia ,a na pytanie czemu tak partolą mówili że "fachowc to wyjechali na wyspy " A co doo problemów z opałem ,pisałaś że mieszkaszw lesie .Powodzenia Ewuś

Posted

Ja tylko nieśmiało wspomnę , przypomnę , że w dniu dzisiejszym Franciszek Panicz Tutosław Malutki i jego sklonowane dzieci , Rekin i Deisy - mają urodziny :) Franio kończy 4 lata :mdleje: a dziewczynki roczek ;)

czas leci jak wściekły :(

PS.Nie tęsknie za Ajdą , ja nie byłam z nią zżyta