Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']u nas też dziś lepiej niż ostatnie dni i nawet ciepło[/QUOTE]
no i oby tak zostało

[quote name='Doginka']Na Pradze jeszcze słonko świeci, ale jakoś tak się chmurzy:mad: Chyba się zbiera na burzę:nerwy:[/QUOTE]
a na Pradze , to jakoś mnie nie dziwi :diabloti:

Posted

[COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]Egon wysyła zUe fluidy jak moja suka. Zdarza się że gdy idę z Salsą na smyczy wyskakują koty z piwniczek i spod samochodów żeby ją pizdnąć łapą albo chociaż syknąć :hmmmm:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]Egon wysyła zUe fluidy jak moja suka. Zdarza się że gdy idę z Salsą na smyczy wyskakują koty z piwniczek i spod samochodów żeby ją pizdnąć łapą albo chociaż syknąć :hmmmm:[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]
Egon czerpie rozrywkę , z sytuacji w których normalne psy , podkreślam NORMALNE ... się wściekają :evil_lol:
oo z kotami też tak ma Egon , przecież Ivan , tylko na Klementynie życie czyhał ... przecież chciał ja zagryźć , nagminnie na nią polował .....
Jedno w Klamce jest fajne , to jest pies bez stresu , zawsze zadowolony , zawsze ma jakieś zajęcie , każda sytuacja dla niej jest zabawna , nigdy nie ma nudy .... jedyne czego nie lubi , to wychodzić poza podwórko , znaczy nie że się boi i takie tam .... bo ona się niczego nie boi :evil_lol: poza podwórkiem , nie jest taka kreatywna ... dopiero jak wróci do domku , to widać radość , powraca twórczość , zachwyt nad światem ...
Jutro o ile bóg da i partia pozwoli , to Klamka ma zaproszenie na obiad , do moich rodziców :cooldevi: ale nie wiem czy to dobry pomysł .. znów się nasłucham o zagłodzonym psie :mdleje:

Posted

Emilowi gratulujemy wydalenia obcego ;)

[quote name='Vectra']Mamy piękną słoneczną pogodę :multi:[/QUOTE]

Ja też miałam, ja też, jeszcze pięć minut temu :placz: Teraz się rozpadało jak nie wiem :roll:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Może Klamka jest jakoś spokrewniona z tym moim rudzielcem, bo to moje też ma frajdę jak coś ją atakuje. Kiedy mój kot się na nią rzuca to ona traktuje to jak ekstra zabawę, po której jest cała podrapana.

W końcu się naje pieseczek i polować nie będzie musiał bo Ty pewnie tylko czempiony karmisz a reszta sama radzić sobie musi :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ja mam tylko jednego słusznego czempiona , ale on to akurat sam się głodzi :diabloti: Klamka zresztą , też jest mocno żerta :evilbat:

teoria mojego taty , dotycząca Klementyny niejadztwa , to taka , że ona jest tak chuda , że ma ściśnięty tak mocno żołądek i temu nie ma łaknienia :mdleje: :evil_lol: powinnam ją karmić , tak jak on to robi z foksami ... dalsza część teorii , już jest mniej miła , bo tyczy mojego lenistwa , niechciejstwa , zaniedbywania i takich tam :diabloti:

dobra idziemy na piłeczkę , bo muszę to dziadostwo wymęczyć, gdyż wybieram się dziś do tepsy , celem wznowienia umowy ... podobno mają dla mnie jakąś ciekawą ofertę :) jakoś im nie wierzę :evilbat:
ale z umową lojalnościową , są tańsze abonamenty ....

Posted

[quote name='Vectra']
Jutro o ile bóg da i partia pozwoli , to Klamka ma zaproszenie na obiad , do moich rodziców :cooldevi: ale nie wiem czy to dobry pomysł .. znów się nasłucham o zagłodzonym psie :mdleje:[/QUOTE]
[B][COLOR=Purple]może dlatego ją zapraszają, że taka bidna zagłodzona :diabloti:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]a Tobie pozwolą zjeść też obiad?:) czy to tylko dla Klamki? [/COLOR][/B]:razz:

[quote name='Vectra']
dobra idziemy na piłeczkę , bo muszę to dziadostwo wymęczyć, gdyż wybieram się dziś do tepsy , celem wznowienia umowy ... podobno mają dla mnie jakąś ciekawą ofertę :) jakoś im nie wierzę :evilbat:
ale z umową lojalnościową , są tańsze abonamenty ....[/QUOTE]
[B][COLOR=Purple]to życzę Ci szczęścia :cool3: bo oni mają super oferty... a najlepsze wtedy, jak od nich odchodzisz :cool3: wtedy się budzą i złote góry proponują :diabloti:
super firma... super :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='Vectra']Noc minęła spokojnie , Emilka ma się dobrze .... nawet ostatni kocyk jest bez parafiny prawie .... jeszcze pojedziemy na kontrol i zastrzyki , ale to ok 15 ;) powiem ufff
[/QUOTE]
[B][COLOR=Purple]no mówiłam, że doopalon odżył :p

[/COLOR][/B][quote name='Doginka']Na Pradze jeszcze słonko świeci, ale jakoś tak się chmurzy:mad: Chyba się zbiera na burzę:nerwy:[/QUOTE]
[B][COLOR=Purple]nie strasz, bo ja muszę na te Prage wrócić :cool3:
rano było ładnie :)
koło Okęcia też ładnie - przeleciały jakieś brzydsze chmury, ale bez mokrych efektów:) niebo nadal niebieskie i słoneczko świeci:) milusio:)
p.s. a nie pozalewało CIę? jak jechałam do pracy, to widziałam jak Wisła okrutnie wylała... brr...[/COLOR][/B]

Posted

tepse , to ja znajem ich zwyczaje ..... ciekawe co będą mi oferować , bo kobitka z Netii czeka na tel by mnie przełączyć ... w Netii za abonament 100 zł , mam mieć internet 20mb/s , telefon darmowe rozmowy całą dobę na stacjonarne ..
aktualnie płacę 150 zł za internet 2mb/s i telefon z 60 minutami darmowymi , a i plus za 99 groszy mamy wideostradę ... na której nie ma normalnych kanałów .. więc w razie coś , niech się w zadek tepsa całuje , poleze do Netii na rok :diabloti:

Posted

Noc - bez ekscesów - OK.
Obiad u Rodzicow - pozazdrościć.
Kalmka się naje wreszcie, bo Ty je przeciez głodzisz i nie masz podejścia... hahaha...
Słońce.

A ja właśnie z Tepsą się pożegnałam. Trudno...

Pzdr.

Posted

[quote name='Vectra']Czasami się zastanawiam , czy aby faktycznie nie przejść na karmienie Frania - kroplówką :diabloti: aczkolwiek i tak już lepiej zjada , nie głodzi się po 5 dni :diabloti: czasami zjada codziennie :evil_lol: a były też dni , że zjadł i śniadanko i kolacyjkę HA , co nie zmienia faktu , że po takim przejedzeniu , kolejne dwa dni , nic do ryja nie wziął :evil_lol: [/QUOTE]

haha ja też miałam podobny problem z Jokerem, ale....:diabloti: po ciachnięciu bombek problem jedzenia zniknął :p

:mad: komu mam wklepać za tą farmę?????? wpadłam, przepadłam grrrr jakbym nie miała co robić :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']haha ja też miałam podobny problem z Jokerem, ale....:diabloti: po ciachnięciu bombek problem jedzenia zniknął :p

:mad: komu mam wklepać za tą farmę?????? wpadłam, przepadłam grrrr jakbym nie miała co robić :evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]ja też mam ...ja też mam:multi:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Cola']

:mad: komu mam wklepać za tą farmę?????? wpadłam, przepadłam grrrr jakbym nie miała co robić :evil_lol:[/QUOTE]
twórcy gry :grins:

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]ja też mam ...ja też mam:multi:[/B][/COLOR][/QUOTE]
wszyscy mają farmę , mam i ja :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a ja nie mam HA! :lol: do tej pory nie zajrzałam :lol:[/QUOTE]

[quote name='Alicja']ale z Ciebie KOLEŻANKA :obrazic:[/QUOTE]
i ona chce się bawić w koleżanki :obrazic: nie ładnie Wasiu , nie ładnie - marsz do farmy :cooldevi:
teraz jest fajny event , można zarobić kupe sianogroszy :multi:

Posted

[quote name='Vectra']i ona chce się bawić w koleżanki :obrazic: nie ładnie Wasiu , nie ładnie - marsz do farmy :cooldevi:
teraz jest fajny event , można zarobić kupe sianogroszy :multi:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]o szparagi ci chodzi ?? Mi zalało 2 szparagowe poletka :([/B][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']a ja nie mam HA! :lol: do tej pory nie zajrzałam :lol:[/QUOTE]

jeszcze zajrzysz :evilbat: ja też się broniłam długi czas i poległam :evil_lol:

[quote name='Vectra']teraz jest fajny event , można zarobić kupe sianogroszy :multi:[/QUOTE]

a jaki??

Posted

[quote name='Vectra']tak szparagowy event :) po 55SG na targu śmigają :evil_lol: czysty zysk HA[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]buuuuu moje jeszcze 5 godzin będą rosły :([/B][/COLOR]

Posted

ja gram w to prawie 2 miesiące :evil_lol: już mam dość , ale żal tyle roboty :) mam 9 poziom , jestem ciekawa kolejnych .. no i ma być dodatkowe miejsce - ciekawe za ile kasy :)
No i mam już koniki :multi: .. tylko miejsca już nie mam :evilbat: