Alicja Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Vectra']nowa teoria głosi , że moje Penn-Staffy nie są wątrobiane , tylko kaszankowe i proszę się tego trzymać :diabloti: teoria jest moja i TZ , a powstała podczas spożywania przez nas , niedzielnego obiadu , na którym główne danie , to była kaszanka z grilla :cooldevi: bardzo smaczna zresztą ...[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]kaszanka czyli krupniok ;)[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]kaszanka czyli krupniok ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] nie nie , krupniok jest inszy :diabloti: u nas we stolicy , krupniok to krupniok , kiszka to kiszka :diabloti: dobra idę TZ ugotować coś żeby z głodu nie umarł podczas mojej nieobecności , muszę rozpisać , co kto i ile dostaje do jedzenia ... bo to jest bardzo skomplikowane , nakarmić 6 psów , trzema rodzajami karmy :mdleje: .. jeszcze się spakuje ... potem seansiki filmowe i tak do 5 poleci , lekki sen , internecik i o 15:10 odjeżdżam :evil_lol: Quote
agnethka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Vectra']Ty Agneta , to jesteś przy niej tłusta :evil_lol:[/QUOTE] nie no... to jest niemożliwe :D chyba musze się zważyć ;) Quote
Alicja Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Vectra']nie nie , krupniok jest inszy :diabloti: u nas we stolicy , krupniok to krupniok , kiszka to kiszka :diabloti: dobra idę TZ ugotować coś żeby z głodu nie umarł podczas mojej nieobecności , muszę rozpisać , co kto i ile dostaje do jedzenia ... bo to jest bardzo skomplikowane , nakarmić 6 psów , trzema rodzajami karmy :mdleje: .. jeszcze się spakuje ... potem seansiki filmowe i tak do 5 poleci , lekki sen , internecik i o 15:10 odjeżdżam :evil_lol:[/QUOTE] bosh , krawaciarze nawet nie potrafią normalnie nazwać żarcia po ludzku ...u nas KISZKA to zsiadłe mleko ... :grins: Quote
Vectra Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 No dobra drodzy moi , mili , państwo - jadę sobie , będę o Was myśleć :diabloti: nie tęsknijcie za mocno ... Romuś i jego lufa , upchnęły się w torebusi - nie wiem czemu mój TZ się pytał , na ile ja w końcu jadę , gdy zobaczył moją torebusie :hmmmm: przecież malutka jest :grins: piłki mam , aparat mam , karton fajek mam - wyruszać czas Ahoj Quote
Justa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Czy to jest toto najmniejsze Franiowe dzieciątko? :mdleje: [URL="http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/KWIECIEN%202010/11%2005%202010/11052010-157.jpg"]http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/KWIECIEN%202010/11%2005%202010/11052010-157.jpg[/URL] Przepiękna wyrosła i coraz bardziej podobna do tatusia :loveu: Quote
agbar Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Przylazlam w Twe grzeszne progi a ciebie niet...to ide :grins: Quote
malawaszka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 tęsknię [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/diablotin.gif[/IMG] ale... nie za mocno - tak jak prosiłaś :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [COLOR=Navy][B]CZy masz jeszcze to 1000 ;)[/B][/COLOR] Quote
Darianna Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ewy nie ma, można jej pospamować w galerii :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Vectra'] R mnie wspiera , jak nadmieniam o fakcie nieładu w domu i konieczności usunięcia tegoż , dodając że boli mnie ręka .. - nie przejmuj się ... jak Ci się ręka wyleczy , to sobie wszystko zrobisz po swojemu :cooldevi:[/QUOTE] Dobrze prawi! [quote name='Vectra']a dziś był u mnie taki zwirzok :diabloti: bardzo rozumny , posłuszny 14 miesięczny mastiff tybetański :evilbat: nie cierpie ras pierwotnych , a szczególnie ich posłuchu :mad: Draqpo we własnej osobie , na uwięzi ... uciekinier na pytanie dlaczego on ma krzywe nóżki , odpowiem - Draqpo ma bardzo żadną i ciężką przypadłość z której ledwo wyszedł ... osteodystrofię .... jest to piesek z hodowli , z papierami , żeby nie było .....[/QUOTE] Bardzo lubię tę rase, chociaz tak do domu, to bym nie wzięła... i chciałam się spytac, czyżbyś lubiła pierwotniaki krótkowłose...? Cieszę się, że lufka się zmieściła... Czekamy na tamtejsze fotki. Oby pogoda dopisała. Wracaj do nas zmęczona ale pełna wrażeń:) Pzdr. Pzdr. Quote
Doginka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Tak se zajrzałam jak Cię nie ma, a i tak sie uhahałam:roflt: Gacopysz uszasty:roflt: [URL]http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/KWIECIEN%202010/11%2005%202010/11052010-370.jpg[/URL] Mam nadzieję, że wzięła panienka aparat:cool3: Będą fotki tych maluszków, którymi będziesz się zajmować?:hmmmm: Ale o tym to już się dowiemy jak wrócisz;-) Quote
Vectra Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Malduje że żyje , aparat to mam , tylko pogoda do bani , cały czas pada :( maluszki rewelacyjne , ale one śpią jedzą śpią i jedzą i tak co dwie godziny :) więc z Karolem gramy w piłkę , wylegujemy się w wyrku , gramy , karmimy , wypuszczany reszte towarzystwa na spacerki , z nimi też gramy w piłkę , potem karmimy się , maluszki ... a i ja jeszcze piję kawę i zajrzałam tu , ale niestety net jest koszmarny , wiec spadam Quote
Maga100 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Vectra'] aaaa nie pochwaliłam się HA , bo ja we czwartek Was opuszczam , opuszczam też moje wszystkie pieski , TZ , kompka i domek i sobie jadę na wakacje :multi: zupełnie sama , samiusieńka - wsiadam w pociąg i znikam :multi:[/QUOTE] a wiesz, zanim doczytałam resztę, pomyślałam, ze NAPRAWDĘ jedziesz na urlop. Mialam wizję, ze wykupiłaś wycieczkę na Barbados, wsiądziesz w aeroplan i wrócisz za tydzień, opalona, podrinkowana i z piaskiem w ... butach. A jak sobie radzisz w nie-snem? Quote
Vectra Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Przepraszam droga moja najmilejsza , jakim snem ? :diabloti: spoko spałam od 5 rano do 9 i potem od 16:30 do 18 ..... jeszcze jedno karmienie maluchów koło północy i lecę w objęcia Morfeusza ... by ok 7 rano powitał mnie , cudowny śpiew wygłodniałych bestii :evilbat: Quote
Maga100 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Vectra']Przepraszam droga moja najmilejsza , jakim snem ? :diabloti: spoko spałam od 5 rano do 9 i potem od 16:30 do 18 ..... jeszcze jedno karmienie maluchów koło północy i lecę w objęcia Morfeusza ... by ok 7 rano powitał mnie , cudowny śpiew wygłodniałych bestii :evilbat:[/QUOTE] czyli widzisz, można niespać lub spać z przerwami i ŻYĆ :evil_lol: Quote
evel Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Ale wybyłaś do jakiejś hodowli, co ma miliony małych głodnych smoków, dobrze zrozumiałam? Też mi urlop :evil_lol: Quote
Doginka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Oj, chyba żyje skoro się odezwała:multi: Ale jestem ciekawa tych małych pijawek:lol: Quote
Asiaczek Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Żyje. To dobrze. Może jej nie zatopi ten lejący deszcz... Pzdr. Quote
Vectra Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Żyję :diabloti: i już jestem w domku , już jestem po ceremonii powitalnej , aczkolwiek jeszcze się trochę witamy ... fotek mam malutko , bo pogoda nas nie rozpieszczała :( ale maluszki słodkie , urocze , całuśne , upierdliwe też :evil_lol: ehhh ten zapach mleczka na nich :) no to idę spać Quote
Asiaczek Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wiem, że jeszcze spisz, ale ja zaraz wychodze, a chciałam cię przywitac na... warszawskiej ziemi:) Tak sobie po cichutku myslałam, że może słońce doW-wy przywieziesz, a tu djupa... Pzdr. Quote
jonQuilla Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Stefan chyba jeszcze z tydzień będzie Cię witać :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts