Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']nowa teoria głosi , że moje Penn-Staffy nie są wątrobiane , tylko kaszankowe i proszę się tego trzymać :diabloti:
teoria jest moja i TZ , a powstała podczas spożywania przez nas , niedzielnego obiadu , na którym główne danie , to była kaszanka z grilla :cooldevi: bardzo smaczna zresztą ...[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]kaszanka czyli krupniok ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]kaszanka czyli krupniok ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]
nie nie , krupniok jest inszy :diabloti: u nas we stolicy , krupniok to krupniok , kiszka to kiszka :diabloti:

dobra idę TZ ugotować coś żeby z głodu nie umarł podczas mojej nieobecności , muszę rozpisać , co kto i ile dostaje do jedzenia ... bo to jest bardzo skomplikowane , nakarmić 6 psów , trzema rodzajami karmy :mdleje: .. jeszcze się spakuje ... potem seansiki filmowe i tak do 5 poleci , lekki sen , internecik i o 15:10 odjeżdżam :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']nie nie , krupniok jest inszy :diabloti: u nas we stolicy , krupniok to krupniok , kiszka to kiszka :diabloti:

dobra idę TZ ugotować coś żeby z głodu nie umarł podczas mojej nieobecności , muszę rozpisać , co kto i ile dostaje do jedzenia ... bo to jest bardzo skomplikowane , nakarmić 6 psów , trzema rodzajami karmy :mdleje: .. jeszcze się spakuje ... potem seansiki filmowe i tak do 5 poleci , lekki sen , internecik i o 15:10 odjeżdżam :evil_lol:[/QUOTE]

bosh , krawaciarze nawet nie potrafią normalnie nazwać żarcia po ludzku ...u nas KISZKA to zsiadłe mleko ... :grins:

Posted

No dobra drodzy moi , mili , państwo - jadę sobie , będę o Was myśleć :diabloti: nie tęsknijcie za mocno ...
Romuś i jego lufa , upchnęły się w torebusi - nie wiem czemu mój TZ się pytał , na ile ja w końcu jadę , gdy zobaczył moją torebusie :hmmmm: przecież malutka jest :grins: piłki mam , aparat mam , karton fajek mam - wyruszać czas Ahoj

Posted

Czy to jest toto najmniejsze Franiowe dzieciątko? :mdleje:
[URL="http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/KWIECIEN%202010/11%2005%202010/11052010-157.jpg"]http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/KWIECIEN%202010/11%2005%202010/11052010-157.jpg[/URL]

Przepiękna wyrosła i coraz bardziej podobna do tatusia :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']
R mnie wspiera , jak nadmieniam o fakcie nieładu w domu i konieczności usunięcia tegoż , dodając że boli mnie ręka ..
- nie przejmuj się ... jak Ci się ręka wyleczy , to sobie wszystko zrobisz po swojemu :cooldevi:[/QUOTE]
Dobrze prawi!

[quote name='Vectra']a dziś był u mnie taki zwirzok :diabloti: bardzo rozumny , posłuszny 14 miesięczny mastiff tybetański :evilbat:
nie cierpie ras pierwotnych , a szczególnie ich posłuchu :mad:
Draqpo we własnej osobie , na uwięzi ... uciekinier
na pytanie dlaczego on ma krzywe nóżki , odpowiem - Draqpo ma bardzo żadną i ciężką przypadłość z której ledwo wyszedł ... osteodystrofię .... jest to piesek z hodowli , z papierami , żeby nie było .....[/QUOTE]
Bardzo lubię tę rase, chociaz tak do domu, to bym nie wzięła...
i chciałam się spytac, czyżbyś lubiła pierwotniaki krótkowłose...?

Cieszę się, że lufka się zmieściła... Czekamy na tamtejsze fotki. Oby pogoda dopisała. Wracaj do nas zmęczona ale pełna wrażeń:)

Pzdr.

Pzdr.

Posted

Tak se zajrzałam jak Cię nie ma, a i tak sie uhahałam:roflt:
Gacopysz uszasty:roflt:
[URL]http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/KWIECIEN%202010/11%2005%202010/11052010-370.jpg[/URL]

Mam nadzieję, że wzięła panienka aparat:cool3: Będą fotki tych maluszków, którymi będziesz się zajmować?:hmmmm: Ale o tym to już się dowiemy jak wrócisz;-)

Posted

Malduje że żyje , aparat to mam , tylko pogoda do bani , cały czas pada :(
maluszki rewelacyjne , ale one śpią jedzą śpią i jedzą i tak co dwie godziny :)
więc z Karolem gramy w piłkę , wylegujemy się w wyrku , gramy , karmimy , wypuszczany reszte towarzystwa na spacerki , z nimi też gramy w piłkę , potem karmimy się , maluszki ... a i ja jeszcze piję kawę i zajrzałam tu , ale niestety net jest koszmarny , wiec spadam

Posted

[quote name='Vectra']
aaaa nie pochwaliłam się HA , bo ja we czwartek Was opuszczam , opuszczam też moje wszystkie pieski , TZ , kompka i domek i sobie jadę na wakacje :multi: zupełnie sama , samiusieńka - wsiadam w pociąg i znikam :multi:[/QUOTE]

a wiesz, zanim doczytałam resztę, pomyślałam, ze NAPRAWDĘ jedziesz na urlop. Mialam wizję, ze wykupiłaś wycieczkę na Barbados, wsiądziesz w aeroplan i wrócisz za tydzień, opalona, podrinkowana i z piaskiem w ... butach.
A jak sobie radzisz w nie-snem?

Posted

Przepraszam droga moja najmilejsza , jakim snem ? :diabloti:

spoko spałam od 5 rano do 9 i potem od 16:30 do 18 ..... jeszcze jedno karmienie maluchów koło północy i lecę w objęcia Morfeusza ... by ok 7 rano powitał mnie , cudowny śpiew wygłodniałych bestii :evilbat:

Posted

[quote name='Vectra']Przepraszam droga moja najmilejsza , jakim snem ? :diabloti:

spoko spałam od 5 rano do 9 i potem od 16:30 do 18 ..... jeszcze jedno karmienie maluchów koło północy i lecę w objęcia Morfeusza ... by ok 7 rano powitał mnie , cudowny śpiew wygłodniałych bestii :evilbat:[/QUOTE]

czyli widzisz, można niespać lub spać z przerwami i ŻYĆ :evil_lol:

Posted

Ale wybyłaś do jakiejś hodowli, co ma miliony małych głodnych smoków, dobrze zrozumiałam? Też mi urlop :evil_lol:

Posted

Żyję :diabloti: i już jestem w domku , już jestem po ceremonii powitalnej , aczkolwiek jeszcze się trochę witamy ...

fotek mam malutko , bo pogoda nas nie rozpieszczała :( ale maluszki słodkie , urocze , całuśne , upierdliwe też :evil_lol:
ehhh ten zapach mleczka na nich :)

no to idę spać

Posted

Wiem, że jeszcze spisz, ale ja zaraz wychodze, a chciałam cię przywitac na... warszawskiej ziemi:)
Tak sobie po cichutku myslałam, że może słońce doW-wy przywieziesz, a tu djupa...

Pzdr.