Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']W poprzednim domu stała na podwórku buda , to może Kano ze dwa razy sobie w niej posiedział ...

Franio lubi swoją piżamkę :loveu: trochę dziś piżamka z rana straciła swój żółty kolorek , bo Kano postanowił pobawić się z Franiem ciągając go po piachu :cool1:

też się go pytam po co pracuje :evil_lol: ale mam pewien pomysł .. zrobi auto naprawę przez telefon :diabloti:

strasznie :loveu: :loveu: :loveu: znowu przez dwa miesiące będę jedząc co kolwiek czuła smak cekolu :evil_lol:[/quote]

Auto- naprawa przez telefon? Rewelka!!!! Klameczka w prawych drzwiach mi szwankuje i paseczek gwiżdże czasami... Poproszę o naprawę!!!:bye:

Posted

[quote name='Vectra']wiosna , cieplutko , słonecznie , bajkowo :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]zapomnij
tak było jeszcze wczoraj.dzisiaj od 4.45 leje deszcz jeszcze mam ciemno

witaj:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']
ładnemu we wszystkim ładnie :diabloti:
[/quote]

[B][COLOR=Olive]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: 100% racji :)

Witam :multi::multi::multi:
Wygłaskaj te swoje ŁADNIOCHY :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='AlKil']Auto- naprawa przez telefon? Rewelka!!!! Klameczka w prawych drzwiach mi szwankuje i paseczek gwiżdże czasami... Poproszę o naprawę!!!:bye:[/quote]
klameczke polać penetrusem , pasek podciągnąć ew wymienić ....
następny proszę :diabloti:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]zapomnij
tak było jeszcze wczoraj.dzisiaj od 4.45 leje deszcz jeszcze mam ciemno

witaj:loveu:[/B][/COLOR][/quote]
witaj wiedźmo co mi pogode popsuła :mad: dziś nie było słonka :placz:

[quote name='dealer']noooooo dzien dobry ...cieple i sloneczne:diabloti:[/quote]
witaj :diabloti:
[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]dzien dobry bardzo sie z pania.....:loveu:[/B]

[B]to jakiego koloru jest obecnie wdzianko Franiowe.....???.[/B][/quote]
żółto brudne :cool3: z przewagą tego drugiego :diabloti: jutro do prania , chyba cały zestaw i Franio i piżamka ..
[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: 100% racji :)

Witam :multi::multi::multi:
Wygłaskaj te swoje ŁADNIOCHY :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu:
[/COLOR][/B][/quote]
witaj witaj , wygłaskane ;)

[quote name='malawaszka']budujesz? remontujesz? urządzasz?? :razz:[/quote]
no wszystkiego po trochu . jak dobrze pójdzie to jutro zaczniemy glazurę układać :p

Posted

[quote name='Vectra']
no wszystkiego po trochu . jak dobrze pójdzie to jutro zaczniemy glazurę układać :p[/quote]

fiu fiu a czy robisz dokumentację foto/????? i pokażesz nam potem przed i po??? :loveu:

[quote name='Iwona1984']wróciłam zaręczona:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

fiu fiu GRATKI!!! :razz:

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]no to masz olbrzymie szczęście :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]

no BA :diabloti:

[quote name='Iwona1984']wróciłam zaręczona:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
a to gratulowac mam :cool3: czy współczuć :evil_lol: ;)
GRATULUJE :multi:
[quote name='malawaszka']fiu fiu a czy robisz dokumentację foto/????? i pokażesz nam potem przed i po??? :loveu:
[/quote]
przed nie mam :shake: ale widziałaś :evil_lol: jutro oblecę płyty przylepione ;)
Na razie to w łazience jest taki pierdzielnik że efektów nie widać .. ale jest dużo cieplej :loveu: Na razie mam wanne w wersji lux , stoi na środku i żeby dojść do kibelka trzeba zrobić skok przez wanne :diabloti:
Łazienka nie będzie cała w kafelkach :shake: nie ma sensu , i tak trzeba będzie zrobić przeróbkę by wywalić schody do nieba ;) i wsie kafelki były by do wywalenia .. tam gdzie woda będzie glazura w kolorze białym , ściany będą pomalowane farbą lateksową na żółto
a dodatki będą [url=http://www.allegro.pl/item246185138_akcesoria_lazienkowe.html]takie[/url]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B];)a co naprawiać jak nie mam osobistego wozu :hmmmm:
mam NASZE auto na spółke z Klockową a Cezary ma swoje :razz:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
e nie nie ja nikomu nie mówie że ma naprawiać :evil_lol: tylko wymyśliłam Rafałowi dodatkowe źródło pracy .. wczoraj z przyjacielem swoim osobistym naprawiali auto przez telefon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra'].

Franio lubi swoją piżamkę :loveu: trochę dziś piżamka z rana straciła swój żółty kolorek , bo Kano postanowił pobawić się z Franiem ciągając go po piachu :cool1:

[/quote]

a kto to wiedział w pidżamce na polko wychodzić :diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Byłam, widziałam Twoje pieski oraz kota, ale nie będę zaczynać od pierwszej strony:shake:, tylko będę wpadać od czasu do czasu jak znajdę trochę czasu:lol::calus:[/quote]
witaj i zapraszamy w wolnej chwili :cool3:

[quote name='Iwona1984']a kto to wiedział w pidżamce na polko wychodzić :diabloti:[/quote]
przecież to wolny kraj :diabloti:
Kano od jakiegoś czasu zaczął znowu wstawać bladym świtem o 8 :angryy: i wyje mi nad uchem , bo chce iść na podwórko .. Więc ja otwieram jedno oko , wysuwam się z pod kołdry , robie kilka kroków by otworzyć wrota po czym idę spać dalej .. coś się tam dzieje nie wiem .. jak ja się budzę to Franek i Lalka śpią koło mnie pod kołdrą a szanowny doberman siedzi samotny na podwórku i nas pilnuje :evil_lol:

a teraz moje drogie udaję się do łóżka , jutro muszę wstać jakoś wcześniej i udać się do moich ukochanych urzędów , celem wymiany dowodu osobistego :diabloti: teraz pełna kultura w tym UM Mokotowskim , wysyła się maila z danymi i odpisując podają termin z godziną , nr stanowiska gdzie mam się zgłosić i z czym.

a i wymienię też sobie prawo jazdy w końcu :evil_lol: bo nie miałam czasu jeszcze :siara:

dobranoc

Posted

[quote name='Vectra'] teraz pełna kultura w tym UM Mokotowskim , wysyła się maila z danymi i odpisując podają termin z godziną , nr stanowiska gdzie mam się zgłosić i z czym.
[/quote]

wow!!! pozazdrościć :placz: ja muszę się psychicznie przygotować do stania w kolejce od świtu bladego :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']wow!!! pozazdrościć :placz: ja muszę się psychicznie przygotować do stania w kolejce od świtu bladego :angryy:[/quote]

ja jestem bezdomna, to na razie się nie wybieram, bo mi brzydko napiszą...podobno przedłożyli wymianę, to może wtedy będę już domna....:cool1:

Posted

[quote name='Vectra']e nie nie ja nikomu nie mówie że ma naprawiać :evil_lol: tylko wymyśliłam Rafałowi dodatkowe źródło pracy .. wczoraj z przyjacielem swoim osobistym naprawiali auto przez telefon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a aaaa......z osobistym swoim A. ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']
przecież to wolny kraj :diabloti:
Kano od jakiegoś czasu zaczął znowu wstawać bladym świtem o 8 :angryy: i wyje mi nad uchem , bo chce iść na podwórko .. Więc ja otwieram jedno oko , wysuwam się z pod kołdry , robie kilka kroków by otworzyć wrota po czym idę spać dalej .. coś się tam dzieje nie wiem .. jak ja się budzę to Franek i Lalka śpią koło mnie pod kołdrą a szanowny doberman siedzi samotny na podwórku i nas pilnuje :evil_lol:

[/quote]

[B][COLOR=Olive]eee to tylko pozazdrościć pieska z zapędami obronnymi :loveu::loveu: osobiście nie chciałabym być włamywaczem, który natrafia na takiego stróża....nie żebym w ogóle chciała być włamywaczem ;) :evil_lol::evil_lol:

Witam :)
[/COLOR][/B]