Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']Franiowi się podobało wdzianko :eviltong: całą noc w nim spał :cool3:bo właśnie polarek służyć ma jako piżamka :eviltong: [/quote]
Gdzie szlafmyca w takim razie??? :mad: Pamiętaj, koniecznie ma być taka z kutasikiem! :diabloti:

Posted

[quote name='asher']Dochodzę do wniosku, że wieś szkodzi! :shake:
Maga krząta się w kuchni, ty szyjesz... :crazyeye:[/quote]
moja droga , ja szyję od zawsze :eviltong: tylko przez wieś moje zdolności odrobinę zatraciłam ..... kiedyś często i gęsto siedziałam przy maszynie .... jak mieszkałam z rodzicami maszyna stanowiła wyposażenie mojego pokoju :p
Gotować też lubię tylko mi się nie chce :oops: :evil_lol:

[quote name='asher']Gdzie szlafmyca w takim razie??? :mad: Pamiętaj, koniecznie ma być taka z kutasikiem! :diabloti:[/quote]
Wiesz co , potem podjadę do pasmanterii i zakupie kutasiki :evil_lol: ,a jak nie będzie to kupie muline i sama skonstruuje :eviltong: zostało mi sporo tego polara więc i szlafmyce zrobię :evil_lol: może i bambosze ?? :cool3:

Posted

[quote name='Gonitwa']Ewuś ależ Ty zdolna bestia jesteś;)[/quote]
:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:to na pewno nie po Dogomaniackiej matce :eviltong::eviltong::eviltong:

córcia a ja jużchciałam termometr zakupić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Hehehe Franio ma taka zadowoloną minke jak mój Dżezik w ubranku :)
Mój to ma zimówke i nawet jak już pobryka jak Fernando i po zainstalowaniu dodatkowych zabezpieczeń bo tak to mu jakoś dziwnym trafem spadało jak obcierał się o drzewa ( kiedys patrze Dzez bez ubranka a ubranko wisi na gałęzi na drzewie zdolny jest i neiżle bryka :evil_lol: ) lubi je bo nie marźnie zimą :)

Posted

[quote]wiesz gdzie jest ul.Maczka ?[/quote]
wiem, wiem, tylko nie wiem w którym miejscu miało by być te szkolenie :hmmmm: Tam gdzieś koło kościółka???:niewiem:

Franio, jak ty piknie wyglądasz :loveu: Doopcia ci juz nie marźnie :)

Posted

[quote name='Vectra']No ,a ja szyłam teraz dla Frania bluzę :cool3:
[url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/1409.2007047.jpg[/url]

[/quote]

[B]jesus maryjo :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B]

[quote name='asher']Dochodzę do wniosku, że wieś szkodzi! :shake:
Maga krząta się w kuchni, ty szyjesz... :crazyeye:[/quote]

[B]bo z nudów zapisałyśmy się do Kółka Gospodyń i już widać pierwsze efekty :p:p:p[/B]

[quote name='Vectra']moja droga , ja szyję od zawsze :eviltong: [/quote]

[B]a dlaczego nic mi jeszcze nie uszyłaś? :cool1:[/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]to od razu w jakis kaftan bezpieczeństwa go ubierz:evil_lol:[/B][/I][/quote]
się nie śmiać mi z Frania :mad:
[quote name='evaxon']hehe ale Franio ma polarka fajnego:evil_lol:
witaj Ewo :multi:[/quote]
witaj :loveu:

[quote name='Gonitwa']Ewuś ależ Ty zdolna bestia jesteś;)[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to na pewno nie po Dogomaniackiej matce :eviltong:

córcia a ja jużchciałam termometr zakupić :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
a po ch znaczy po co termometr ? :diabloti:
[quote name='dealer']BU:diabloti:gdzies ty dziewojo niewinna o gdzies ty:cool3::diabloti:[/quote]
latam , dzicze , szukam mebli do chałupki :cool3: planuje remont :diabloti: przecież dawno nic w domku nie zmieniałam
[quote name='dzasta']Hehehe Franio ma taka zadowoloną minke jak mój Dżezik w ubranku :)
Mój to ma zimówke i nawet jak już pobryka jak Fernando i po zainstalowaniu dodatkowych zabezpieczeń bo tak to mu jakoś dziwnym trafem spadało jak obcierał się o drzewa ( kiedys patrze Dzez bez ubranka a ubranko wisi na gałęzi na drzewie zdolny jest i neiżle bryka :evil_lol: ) lubi je bo nie marźnie zimą :)[/quote]
Franio sam mi po wieczornym spacerku przyniósł ubranko i był szcześliwy że go ubrałam , teraz śpi w piżamce ;)

[quote name='anetta']wiem, wiem, tylko nie wiem w którym miejscu miało by być te szkolenie :hmmmm: Tam gdzieś koło kościółka???:niewiem:

Franio, jak ty piknie wyglądasz :loveu: Doopcia ci juz nie marźnie :)[/quote]
tak koło kościoła , a raczej ZA , na terenie Legii :p

[quote name='Maga100'][B]jesus maryjo :crazyeye:[/B][/quote]
słucham :loveu:

[quote name='Maga100'][B]bo z nudów zapisałyśmy się do Kółka Gospodyń i już widać pierwsze efekty :p[/B][/quote]
tak , ja odrabiam prace domowe :diabloti:

[quote name='Maga100'][B]a dlaczego nic mi jeszcze nie uszyłaś? :cool1:[/B][/quote]
worek na grzyby chcesz :cool3:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]koguś tutaj wciłoooo....[/B][/I][/quote]
kogo :crazyeye:

[quote name='madzia i medor']Bosshhhh, Ewuś, jaka tu zazdrość, zawiłość przemawia:roll::diabloti: - nie słuchaj tych złych głosów - ubranko jest cacy:loveu:[/quote]
oczywiście , że ubranko jest śliczne , jeszcze będę szyć kolejne , tylko muszę kupić nożyczki , bo za cholere nie da się wycinać form nożykiem do wykładzin :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']
a po ch znaczy po co termometr ? :diabloti:

[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tak myślałam co by te zapędy krawieckie podciągnąć pod wysoka temperaturę :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cześć corko rękodzielniczko ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Bardzo ładnie Franio wygląda w nowym dresiku!

Podczas Wystawy 8 września próbowałam poznać Frania osobiście - niestety żaden z Panów nie miał odpowiedniego nr i patrzyli na mnie trochę dziwnie gdy kilku zapytałam o Frania... i Intiego wtedy też zgubiłam.
Pozdrawiam Was serdecznie Ewa

Posted

[B]Franiosław wyglada na prawdziwego dresiarza.....takiego z charakterkiem i bardzo mu do twarzy w tych kolorkach ....cudnie.....[/B]
[B]i na bank mu cieplej...moja niunia latem to nie bardzo chetnie do lozka a teraz to i owszem nawet i cala nocke na kocyku w dupcie cieplunio, Pańcia w nocy przykryje grzbiecik .....rewelacja...i sie pies wysypia tylko Pańcia nie bardzo bo jakies 18 kg ma na nogach ...:diabloti:[/B]

Posted

[quote name='Vectra']kogo :crazyeye:

oczywiście , że ubranko jest śliczne , jeszcze będę szyć kolejne , tylko muszę kupić nożyczki , bo za cholere nie da się wycinać form nożykiem do wykładzin :cool1:[/quote]
Chyba mnie natchnęłaś ;):evil_lol::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tak myślałam co by te zapędy krawieckie podciągnąć pod wysoka temperaturę :eviltong::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
oj aż mi żarzy w głowie od rękodzieła :cool3:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cześć corko rękodzielniczko ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
witaj mateczko :loveu:

[quote name='Czoko']Bardzo ładnie Franio wygląda w nowym dresiku!

Podczas Wystawy 8 września próbowałam poznać Frania osobiście - niestety żaden z Panów nie miał odpowiedniego nr i patrzyli na mnie trochę dziwnie gdy kilku zapytałam o Frania... i Intiego wtedy też zgubiłam.
Pozdrawiam Was serdecznie Ewa[/quote]
witaj , nie było nas na tej wystawie ;)
[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Franiosław wyglada na prawdziwego dresiarza.....takiego z charakterkiem i bardzo mu do twarzy w tych kolorkach ....cudnie.....[/B]
[B]i na bank mu cieplej...moja niunia latem to nie bardzo chetnie do lozka a teraz to i owszem nawet i cala nocke na kocyku w dupcie cieplunio, Pańcia w nocy przykryje grzbiecik .....rewelacja...i sie pies wysypia tylko Pańcia nie bardzo bo jakies 18 kg ma na nogach ...:diabloti:[/B][/quote]
ja mam 17 kg z prawej strony i 33 kg z lewej strony ... ciasnota :shake:
[quote name='Rinuś'][I][B]witaj Ewcia :*
pokaż mi jeno kto sie śmieje:angryy::mad:[/B][/I][/quote]
:siara: nie wypada pokazywac paluchami :eviltong:
[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Hej :)
Kiedy będą zdjęcia? ciekawi mnie skończony polarek Frania :loveu:
[/B][/COLOR][/quote]
Jeszcze nie skończony , nie było u mnie dziś prądu do 18 :angryy: a potem praca :lol:
[quote name='anetta']Kiedys tam były szkolenia ze Związku Kyn.[/quote]

[quote name='groszek83'][URL]http://images26.fotosik.pl/81/2aab20b16af78246.jpg[/URL]

Wygląda jakby była na mega haju:evil_lol:
Franio ma śliczne wdzianko:loveu:Te kolory takie żywe:loveu:
:cool1:[/quote]
na żywo kolorki są intensywniejsze :p

Pytanie za 100 punktów :diabloti:
zaczynam remont chatki od środka
nie mam pomysłu na kolory ścian , meble w pokoju będą bukowe
jaki kolor ? byle nie żółte i nie zielone , myślę nad czymś ciemniejszym

to samo kuchnia , meble są część olcha, narożnik granat , szafki kuchenne wanilia z czereśnią :p