asher Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Dochodzę do wniosku, że wieś szkodzi! :shake: Maga krząta się w kuchni, ty szyjesz... :crazyeye: Quote
asher Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Vectra']Franiowi się podobało wdzianko :eviltong: całą noc w nim spał :cool3:bo właśnie polarek służyć ma jako piżamka :eviltong: [/quote] Gdzie szlafmyca w takim razie??? :mad: Pamiętaj, koniecznie ma być taka z kutasikiem! :diabloti: Quote
Vectra Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='asher']Dochodzę do wniosku, że wieś szkodzi! :shake: Maga krząta się w kuchni, ty szyjesz... :crazyeye:[/quote] moja droga , ja szyję od zawsze :eviltong: tylko przez wieś moje zdolności odrobinę zatraciłam ..... kiedyś często i gęsto siedziałam przy maszynie .... jak mieszkałam z rodzicami maszyna stanowiła wyposażenie mojego pokoju :p Gotować też lubię tylko mi się nie chce :oops: :evil_lol: [quote name='asher']Gdzie szlafmyca w takim razie??? :mad: Pamiętaj, koniecznie ma być taka z kutasikiem! :diabloti:[/quote] Wiesz co , potem podjadę do pasmanterii i zakupie kutasiki :evil_lol: ,a jak nie będzie to kupie muline i sama skonstruuje :eviltong: zostało mi sporo tego polara więc i szlafmyce zrobię :evil_lol: może i bambosze ?? :cool3: Quote
Rinuś Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [I][B]to od razu w jakis kaftan bezpieczeństwa go ubierz:evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 hehe ale Franio ma polarka fajnego:evil_lol: witaj Ewo :multi: Quote
Gonitwa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ewuś ależ Ty zdolna bestia jesteś;) Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Gonitwa']Ewuś ależ Ty zdolna bestia jesteś;)[/quote] :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:to na pewno nie po Dogomaniackiej matce :eviltong::eviltong::eviltong: córcia a ja jużchciałam termometr zakupić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 BU:diabloti:gdzies ty dziewojo niewinna o gdzies ty:cool3::diabloti: Quote
dzasta Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Hehehe Franio ma taka zadowoloną minke jak mój Dżezik w ubranku :) Mój to ma zimówke i nawet jak już pobryka jak Fernando i po zainstalowaniu dodatkowych zabezpieczeń bo tak to mu jakoś dziwnym trafem spadało jak obcierał się o drzewa ( kiedys patrze Dzez bez ubranka a ubranko wisi na gałęzi na drzewie zdolny jest i neiżle bryka :evil_lol: ) lubi je bo nie marźnie zimą :) Quote
anetta Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote]wiesz gdzie jest ul.Maczka ?[/quote] wiem, wiem, tylko nie wiem w którym miejscu miało by być te szkolenie :hmmmm: Tam gdzieś koło kościółka???:niewiem: Franio, jak ty piknie wyglądasz :loveu: Doopcia ci juz nie marźnie :) Quote
Maga100 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Vectra']No ,a ja szyłam teraz dla Frania bluzę :cool3: [url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/1409.2007047.jpg[/url] [/quote] [B]jesus maryjo :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B] [quote name='asher']Dochodzę do wniosku, że wieś szkodzi! :shake: Maga krząta się w kuchni, ty szyjesz... :crazyeye:[/quote] [B]bo z nudów zapisałyśmy się do Kółka Gospodyń i już widać pierwsze efekty :p:p:p[/B] [quote name='Vectra']moja droga , ja szyję od zawsze :eviltong: [/quote] [B]a dlaczego nic mi jeszcze nie uszyłaś? :cool1:[/B] Quote
Rinuś Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [I][B]koguś tutaj wciłoooo....[/B][/I] Quote
Medorowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Bosshhhh, Ewuś, jaka tu zazdrość, zawiłość przemawia:roll::roll::diabloti: - nie słuchaj tych złych głosów - ubranko jest cacy:loveu: Quote
Vectra Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]to od razu w jakis kaftan bezpieczeństwa go ubierz:evil_lol:[/B][/I][/quote] się nie śmiać mi z Frania :mad: [quote name='evaxon']hehe ale Franio ma polarka fajnego:evil_lol: witaj Ewo :multi:[/quote] witaj :loveu: [quote name='Gonitwa']Ewuś ależ Ty zdolna bestia jesteś;)[/quote] [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to na pewno nie po Dogomaniackiej matce :eviltong: córcia a ja jużchciałam termometr zakupić :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] a po ch znaczy po co termometr ? :diabloti: [quote name='dealer']BU:diabloti:gdzies ty dziewojo niewinna o gdzies ty:cool3::diabloti:[/quote] latam , dzicze , szukam mebli do chałupki :cool3: planuje remont :diabloti: przecież dawno nic w domku nie zmieniałam [quote name='dzasta']Hehehe Franio ma taka zadowoloną minke jak mój Dżezik w ubranku :) Mój to ma zimówke i nawet jak już pobryka jak Fernando i po zainstalowaniu dodatkowych zabezpieczeń bo tak to mu jakoś dziwnym trafem spadało jak obcierał się o drzewa ( kiedys patrze Dzez bez ubranka a ubranko wisi na gałęzi na drzewie zdolny jest i neiżle bryka :evil_lol: ) lubi je bo nie marźnie zimą :)[/quote] Franio sam mi po wieczornym spacerku przyniósł ubranko i był szcześliwy że go ubrałam , teraz śpi w piżamce ;) [quote name='anetta']wiem, wiem, tylko nie wiem w którym miejscu miało by być te szkolenie :hmmmm: Tam gdzieś koło kościółka???:niewiem: Franio, jak ty piknie wyglądasz :loveu: Doopcia ci juz nie marźnie :)[/quote] tak koło kościoła , a raczej ZA , na terenie Legii :p [quote name='Maga100'][B]jesus maryjo :crazyeye:[/B][/quote] słucham :loveu: [quote name='Maga100'][B]bo z nudów zapisałyśmy się do Kółka Gospodyń i już widać pierwsze efekty :p[/B][/quote] tak , ja odrabiam prace domowe :diabloti: [quote name='Maga100'][B]a dlaczego nic mi jeszcze nie uszyłaś? :cool1:[/B][/quote] worek na grzyby chcesz :cool3: Quote
Vectra Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]koguś tutaj wciłoooo....[/B][/I][/quote] kogo :crazyeye: [quote name='madzia i medor']Bosshhhh, Ewuś, jaka tu zazdrość, zawiłość przemawia:roll::diabloti: - nie słuchaj tych złych głosów - ubranko jest cacy:loveu:[/quote] oczywiście , że ubranko jest śliczne , jeszcze będę szyć kolejne , tylko muszę kupić nożyczki , bo za cholere nie da się wycinać form nożykiem do wykładzin :cool1: Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Vectra'] a po ch znaczy po co termometr ? :diabloti: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tak myślałam co by te zapędy krawieckie podciągnąć pod wysoka temperaturę :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cześć corko rękodzielniczko ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Czoko Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Bardzo ładnie Franio wygląda w nowym dresiku! Podczas Wystawy 8 września próbowałam poznać Frania osobiście - niestety żaden z Panów nie miał odpowiedniego nr i patrzyli na mnie trochę dziwnie gdy kilku zapytałam o Frania... i Intiego wtedy też zgubiłam. Pozdrawiam Was serdecznie Ewa Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [B]Franiosław wyglada na prawdziwego dresiarza.....takiego z charakterkiem i bardzo mu do twarzy w tych kolorkach ....cudnie.....[/B] [B]i na bank mu cieplej...moja niunia latem to nie bardzo chetnie do lozka a teraz to i owszem nawet i cala nocke na kocyku w dupcie cieplunio, Pańcia w nocy przykryje grzbiecik .....rewelacja...i sie pies wysypia tylko Pańcia nie bardzo bo jakies 18 kg ma na nogach ...:diabloti:[/B] Quote
Rinuś Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Vectra']się nie śmiać mi z Frania :mad: [/quote] [I][B]witaj Ewcia :* pokaż mi jeno kto sie śmieje:angryy::mad::mad::mad:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [COLOR=Olive][B]Hej :) Kiedy będą zdjęcia? ciekawi mnie skończony polarek Frania :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
anetta Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote]tak koło kościoła , a raczej ZA , na terenie Legii[/quote] Kiedys tam były szkolenia ze Związku Kyn. Quote
groszek83 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [URL]http://images26.fotosik.pl/81/2aab20b16af78246.jpg[/URL] Wygląda jakby była na mega haju:evil_lol::evil_lol: Franio ma śliczne wdzianko:loveu:Te kolory takie żywe:loveu: :cool1: Quote
Medorowa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Vectra']kogo :crazyeye: oczywiście , że ubranko jest śliczne , jeszcze będę szyć kolejne , tylko muszę kupić nożyczki , bo za cholere nie da się wycinać form nożykiem do wykładzin :cool1:[/quote] Chyba mnie natchnęłaś ;):evil_lol::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tak myślałam co by te zapędy krawieckie podciągnąć pod wysoka temperaturę :eviltong::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] oj aż mi żarzy w głowie od rękodzieła :cool3: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cześć corko rękodzielniczko ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] witaj mateczko :loveu: [quote name='Czoko']Bardzo ładnie Franio wygląda w nowym dresiku! Podczas Wystawy 8 września próbowałam poznać Frania osobiście - niestety żaden z Panów nie miał odpowiedniego nr i patrzyli na mnie trochę dziwnie gdy kilku zapytałam o Frania... i Intiego wtedy też zgubiłam. Pozdrawiam Was serdecznie Ewa[/quote] witaj , nie było nas na tej wystawie ;) [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Franiosław wyglada na prawdziwego dresiarza.....takiego z charakterkiem i bardzo mu do twarzy w tych kolorkach ....cudnie.....[/B] [B]i na bank mu cieplej...moja niunia latem to nie bardzo chetnie do lozka a teraz to i owszem nawet i cala nocke na kocyku w dupcie cieplunio, Pańcia w nocy przykryje grzbiecik .....rewelacja...i sie pies wysypia tylko Pańcia nie bardzo bo jakies 18 kg ma na nogach ...:diabloti:[/B][/quote] ja mam 17 kg z prawej strony i 33 kg z lewej strony ... ciasnota :shake: [quote name='Rinuś'][I][B]witaj Ewcia :* pokaż mi jeno kto sie śmieje:angryy::mad:[/B][/I][/quote] :siara: nie wypada pokazywac paluchami :eviltong: [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Hej :) Kiedy będą zdjęcia? ciekawi mnie skończony polarek Frania :loveu: [/B][/COLOR][/quote] Jeszcze nie skończony , nie było u mnie dziś prądu do 18 :angryy: a potem praca :lol: [quote name='anetta']Kiedys tam były szkolenia ze Związku Kyn.[/quote] [quote name='groszek83'][URL]http://images26.fotosik.pl/81/2aab20b16af78246.jpg[/URL] Wygląda jakby była na mega haju:evil_lol: Franio ma śliczne wdzianko:loveu:Te kolory takie żywe:loveu: :cool1:[/quote] na żywo kolorki są intensywniejsze :p Pytanie za 100 punktów :diabloti: zaczynam remont chatki od środka nie mam pomysłu na kolory ścian , meble w pokoju będą bukowe jaki kolor ? byle nie żółte i nie zielone , myślę nad czymś ciemniejszym to samo kuchnia , meble są część olcha, narożnik granat , szafki kuchenne wanilia z czereśnią :p Quote
Vectra Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='madzia i medor']Chyba mnie natchnęłaś ;):evil_lol::loveu::loveu:[/quote] będziesz szyć ? :loveu: :loveu: :loveu: moja krew :diabloti: Quote
Recommended Posts