Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evl']a weź :cool1: bo to zdjęcie wrzucę do wątku z obrońcami zwierząt protestującym przeciwko kennelom i TOZ przyjedzie do Cię i SDZ i policja i wszystko :mad: :evil_lol:

;)[/quote]

iksowej podeślij :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='eria']czym prosiaczki sobie zasłużyły na taki los :placz::placz::placz::evil_lol:[/quote]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]co przeskrobały że trafiły za kratki? :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

czasami w brew pozorom , muszę włączyć odkurzacz ..... niestety by klatka spełniła swoje zadanie ... bo to nowa klatka .... musi przejść modyfikacje ...
bo ten mały jeden z drugim kundel - wsio otwierają :angryy: :angryy:

i jeszcze jak myję podłogę - czarne jakoś w cudowny sposób , rozumieją , że jak tańczę z mopem , to należy leżeć na łóżku i spać .. ale te jak im tam , te małe popaprańce - nie rozumieją :angryy: i tak tuptają tymi swoimi małymi , wrednymi , wszędobylskimi stópkami :angryy: :angryy:

najfajniej , jak siedzą zamknięte :evil_lol: :evil_lol: włączony odkurzacz , ja mam słuchawki w uszach , muzyka na ful pląsa - a te się wydzierają :evil_lol: :evil_lol:
ja nie słyszę , ale leje ze smiechu jak miny robią :evil_lol:
No i czwartejdzisiątej rury do odkurzacza kupować NIE BĘDĘ :angryy: bo niektórzy , w swoich zrytych berecikach , nie potrafią zakodować - że odkurzacz , to nie duża zabawka , a ja odkurzajac , nie macham sobie rurami z przyssawką dla hecy ...

Marysia to jeszcze daje sie zamknąć w klatce :loveu: :loveu: Franciszek , ma bardzo osobliwe zdanie na ten temat :angryy:

Posted

Jas i Malgosia:roflt::roflt::roflt:

a wszedobylskie stopki tez mam:angryy: Bullit tak tupta a Vespa mi sie rzuca na mopa :diabloti:
Laska fajna jakby to napisac ....hm...watrobiana:evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']...jaka soczysta w umaszczeniu...

Pzdr.[/quote]
trochę tylko krowiasta :loveu: :evil_lol:
[quote name='Bullila.nl']Jas i Malgosia:roflt::roflt::roflt:

a wszedobylskie stopki tez mam:angryy: Bullit tak tupta a Vespa mi sie rzuca na mopa :diabloti:
Laska fajna jakby to napisac ....hm...watrobiana:evil_lol:[/quote]
właśnie jest wątrobiana i ma przeciwną podkolanówkę :loveu:

a z tymi stópkami , to szału dostaję .... :angryy:

Posted

[quote name='Asiaczek']A ta narzeczona wie, że ma być narzeczoną?:evil_lol:

Pzdr.[/quote]
No co Ty , Szymi by jej manto spuściła :cool3: :lol:

Posted

z porządkami to staffiki chyba w genach to mają :stupid:

jak zamiatam podłogę to dwie muszę zamykać w klatkach, a jedną wywalać z pokoju, bo włażą w sam środek śmieci i się w tym kładą, a potem "biegiem" wstają do zabawy :tard:
zaś przy zmywaniu podłogi jak widzą Pańcię na czterech to i one tup tup (po mokrym) i łapami - "Pańcia tu jeszcze brudno" :evilbat:
mop zaginął w akcji niewiadomo gdzie... :shake:

Posted

[quote name='Asiaczek']Zakryć oczka, a resztę natura zrobi sama...

Pzdr.[/quote]
właśnie nie do końca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a tamtą suczkę , znalazłam przypadkiem w necie :lol: Marzy mi się takie dosłowne odbicie lustrzane w umaszczeniu Frania płci obojętnej :loveu: :loveu:

a teraz idę się przewietrzyć :evil_lol: :evil_lol: dosłownie .... tak gwiżdże że szok :crazyeye:

potem jadę za zakupy , jutro będziemy się pakować i w niedziele jedziemy na wakacje :diabloti: ale spoko , nie opuszczę Was :loveu: :loveu: :diabloti:

a i jeszcze poszołujemy się :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']

a z tymi stópkami , to szału dostaję .... :angryy:[/quote]

a jak staffik jest szczeniaczkiem to sie te stopki tak caluje:diabloti: a pozniej to najlepiej poucinac:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

nio , takie różowe stópki , uwielbiam ..... ale potem smrody , kroczące - mam ochotę powyrywać :mad:

przewrotna dusza Francowata .... jak tylko wstawiłam do klatki , czyściutkie i paffnące piernaty ... się wbił

[IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/10062009-018.jpg[/IMG]

[IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/10062009-019.jpg[/IMG]

[IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/10062009-022.jpg[/IMG]

[IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/10062009-023.jpg[/IMG]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:wow
[url]http://www.zhambalek.com/images/news/2009/04/novink30.jpg[/url]

Dlaczemu ja nie mam małych stópek a wielkie stopy poodbijane na mokrej czystej podłodze :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']
przewrotna dusza Francowata .... jak tylko wstawiłam do klatki , czyściutkie i paffnące piernaty ... się wbił

[/quote]
Żeby przypadkiem zbyt długo nie były czyste i pachnące :diabloti:

Każesz siedzieć w klatce - zje klatkę i wyjdzie.

Wywalisz z klatki - wejdzie i się rozsiądzie.

U mnie podobnie ze Smrodem, w każdej dziedzinie życia :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:wow
[URL]http://www.zhambalek.com/images/news/2009/04/novink30.jpg[/URL]

Dlaczemu ja nie mam małych stópek a wielkie stopy poodbijane na mokrej czystej podłodze :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ale wiesz , te wielkie śmierdzące stopy w rozmiarze 45 :angryy: które też dziś wlazły w moją świeżo umytą podłogę .... wybiegły z hukiem :oops: :evil_lol:
do Franciszka nie umiem tak przemawiać :oops: :oops: :evil_lol:
[quote name='sugarr']Żeby przypadkiem zbyt długo nie były czyste i pachnące :diabloti:

Każesz siedzieć w klatce - zje klatkę i wyjdzie.

Wywalisz z klatki - wejdzie i się rozsiądzie.

U mnie podobnie ze Smrodem, w każdej dziedzinie życia :evil_lol:[/quote]

o to to , rogata dusza ...

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]tak słodko jej się spało a później przyszedł Franio i miejsca zabrakło, musiała wyjść :mad:
co za chamstwo :evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]tak słodko jej się spało a później przyszedł Franio i miejsca zabrakło, musiała wyjść :mad:
co za chamstwo :evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
bo to jest wątrobiane chamstwo :diabloti:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]spakowana :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

jak by tu powiedzieć :hmmmm: dojrzewam do tego czynu :evil_lol:
torba wyjęta , deska do prasowania też , szmaty jakieś wyciągnęłam .. teraz potrzebuje kopa na rozpęd :roll:

Posted

[quote name='agbar']Ja cie kopne:diabloti:[/quote]
na Ciebie właśnie liczyłam :loveu: :diabloti:
ałć :loveu: ale to nie miał być klaps :cool3: :diabloti:

Posted

Cześć Vektruś.O której spodziewasz pojawić się na wybiegu,bo do Swidnika mam niedaleko i nie odpuszczę sobie żeby nie obejrzeć twojch pupili na żywo.
Jestem trochę kulawy i raczej cały dzień tam nie wytrzymam.:roll:a niechciałbym przegapić.

Posted

[quote name='jsp27']Cześć Vektruś.O której spodziewasz pojawić się na wybiegu,bo do Swidnika mam niedaleko i nie odpuszczę sobie żeby nie obejrzeć twojch pupili na żywo.
Jestem trochę kulawy i raczej cały dzień tam nie wytrzymam.:roll:a niechciałbym przegapić.[/quote]
No Witaj , a wiec w Świdniku będę od 10 , staffiki idą jako ostatnia rasa ..
ale o której nie wiem :lol:
więc do zobaczenia ?