Vectra Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='evl']a weź :cool1: bo to zdjęcie wrzucę do wątku z obrońcami zwierząt protestującym przeciwko kennelom i TOZ przyjedzie do Cię i SDZ i policja i wszystko :mad: :evil_lol: ;)[/quote] iksowej podeślij :evil_lol: :evil_lol: [quote name='eria']czym prosiaczki sobie zasłużyły na taki los :placz::placz::placz::evil_lol:[/quote] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]co przeskrobały że trafiły za kratki? :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] czasami w brew pozorom , muszę włączyć odkurzacz ..... niestety by klatka spełniła swoje zadanie ... bo to nowa klatka .... musi przejść modyfikacje ... bo ten mały jeden z drugim kundel - wsio otwierają :angryy: :angryy: i jeszcze jak myję podłogę - czarne jakoś w cudowny sposób , rozumieją , że jak tańczę z mopem , to należy leżeć na łóżku i spać .. ale te jak im tam , te małe popaprańce - nie rozumieją :angryy: i tak tuptają tymi swoimi małymi , wrednymi , wszędobylskimi stópkami :angryy: :angryy: najfajniej , jak siedzą zamknięte :evil_lol: :evil_lol: włączony odkurzacz , ja mam słuchawki w uszach , muzyka na ful pląsa - a te się wydzierają :evil_lol: :evil_lol: ja nie słyszę , ale leje ze smiechu jak miny robią :evil_lol: No i czwartejdzisiątej rury do odkurzacza kupować NIE BĘDĘ :angryy: bo niektórzy , w swoich zrytych berecikach , nie potrafią zakodować - że odkurzacz , to nie duża zabawka , a ja odkurzajac , nie macham sobie rurami z przyssawką dla hecy ... Marysia to jeszcze daje sie zamknąć w klatce :loveu: :loveu: Franciszek , ma bardzo osobliwe zdanie na ten temat :angryy: Quote
Vectra Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 a wczoraj znalazłam laskę dla Franka :evil_lol: [url]http://www.zhambalek.com/images/news/2009/04/novink30.jpg[/url] Quote
Bullila.nl Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Jas i Malgosia:roflt::roflt::roflt: a wszedobylskie stopki tez mam:angryy: Bullit tak tupta a Vespa mi sie rzuca na mopa :diabloti: Laska fajna jakby to napisac ....hm...watrobiana:evil_lol: Quote
Vectra Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Asiaczek']...jaka soczysta w umaszczeniu... Pzdr.[/quote] trochę tylko krowiasta :loveu: :evil_lol: [quote name='Bullila.nl']Jas i Malgosia:roflt::roflt::roflt: a wszedobylskie stopki tez mam:angryy: Bullit tak tupta a Vespa mi sie rzuca na mopa :diabloti: Laska fajna jakby to napisac ....hm...watrobiana:evil_lol:[/quote] właśnie jest wątrobiana i ma przeciwną podkolanówkę :loveu: a z tymi stópkami , to szału dostaję .... :angryy: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Vectra'] właśnie jest wątrobiana i ma przeciwną podkolanówkę :loveu: [/quote] A ta narzeczona wie, że ma być narzeczoną?:evil_lol: Pzdr. Quote
Vectra Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Asiaczek']A ta narzeczona wie, że ma być narzeczoną?:evil_lol: Pzdr.[/quote] No co Ty , Szymi by jej manto spuściła :cool3: :lol: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 A tak "za plecami" nie da rady...?:cool3: Pzdr. Quote
Vectra Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Asiaczek']A tak "za plecami" nie da rady...?:cool3: Pzdr.[/quote] obawiam się , że Franciszek jest stały w uczuciach :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Zakryć oczka, a resztę natura zrobi sama... Pzdr. Quote
agnethka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 z porządkami to staffiki chyba w genach to mają :stupid: jak zamiatam podłogę to dwie muszę zamykać w klatkach, a jedną wywalać z pokoju, bo włażą w sam środek śmieci i się w tym kładą, a potem "biegiem" wstają do zabawy :tard: zaś przy zmywaniu podłogi jak widzą Pańcię na czterech to i one tup tup (po mokrym) i łapami - "Pańcia tu jeszcze brudno" :evilbat: mop zaginął w akcji niewiadomo gdzie... :shake: Quote
Vectra Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Asiaczek']Zakryć oczka, a resztę natura zrobi sama... Pzdr.[/quote] właśnie nie do końca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tamtą suczkę , znalazłam przypadkiem w necie :lol: Marzy mi się takie dosłowne odbicie lustrzane w umaszczeniu Frania płci obojętnej :loveu: :loveu: a teraz idę się przewietrzyć :evil_lol: :evil_lol: dosłownie .... tak gwiżdże że szok :crazyeye: potem jadę za zakupy , jutro będziemy się pakować i w niedziele jedziemy na wakacje :diabloti: ale spoko , nie opuszczę Was :loveu: :loveu: :diabloti: a i jeszcze poszołujemy się :cool3: :cool3: Quote
Bullila.nl Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Vectra'] a z tymi stópkami , to szału dostaję .... :angryy:[/quote] a jak staffik jest szczeniaczkiem to sie te stopki tak caluje:diabloti: a pozniej to najlepiej poucinac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 nio , takie różowe stópki , uwielbiam ..... ale potem smrody , kroczące - mam ochotę powyrywać :mad: przewrotna dusza Francowata .... jak tylko wstawiłam do klatki , czyściutkie i paffnące piernaty ... się wbił [IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/10062009-018.jpg[/IMG] [IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/10062009-019.jpg[/IMG] [IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/10062009-022.jpg[/IMG] [IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/10062009-023.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:wow [url]http://www.zhambalek.com/images/news/2009/04/novink30.jpg[/url] Dlaczemu ja nie mam małych stópek a wielkie stopy poodbijane na mokrej czystej podłodze :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sugarr Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Vectra'] przewrotna dusza Francowata .... jak tylko wstawiłam do klatki , czyściutkie i paffnące piernaty ... się wbił [/quote] Żeby przypadkiem zbyt długo nie były czyste i pachnące :diabloti: Każesz siedzieć w klatce - zje klatkę i wyjdzie. Wywalisz z klatki - wejdzie i się rozsiądzie. U mnie podobnie ze Smrodem, w każdej dziedzinie życia :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:wow [URL]http://www.zhambalek.com/images/news/2009/04/novink30.jpg[/URL] Dlaczemu ja nie mam małych stópek a wielkie stopy poodbijane na mokrej czystej podłodze :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ale wiesz , te wielkie śmierdzące stopy w rozmiarze 45 :angryy: które też dziś wlazły w moją świeżo umytą podłogę .... wybiegły z hukiem :oops: :evil_lol: do Franciszka nie umiem tak przemawiać :oops: :oops: :evil_lol: [quote name='sugarr']Żeby przypadkiem zbyt długo nie były czyste i pachnące :diabloti: Każesz siedzieć w klatce - zje klatkę i wyjdzie. Wywalisz z klatki - wejdzie i się rozsiądzie. U mnie podobnie ze Smrodem, w każdej dziedzinie życia :evil_lol:[/quote] o to to , rogata dusza ... Quote
jonQuilla Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]tak słodko jej się spało a później przyszedł Franio i miejsca zabrakło, musiała wyjść :mad: co za chamstwo :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]spakowana :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]tak słodko jej się spało a później przyszedł Franio i miejsca zabrakło, musiała wyjść :mad: co za chamstwo :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] bo to jest wątrobiane chamstwo :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]spakowana :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jak by tu powiedzieć :hmmmm: dojrzewam do tego czynu :evil_lol: torba wyjęta , deska do prasowania też , szmaty jakieś wyciągnęłam .. teraz potrzebuje kopa na rozpęd :roll: Quote
Vectra Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='agbar']Ja cie kopne:diabloti:[/quote] na Ciebie właśnie liczyłam :loveu: :diabloti: ałć :loveu: ale to nie miał być klaps :cool3: :diabloti: Quote
jsp27 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Cześć Vektruś.O której spodziewasz pojawić się na wybiegu,bo do Swidnika mam niedaleko i nie odpuszczę sobie żeby nie obejrzeć twojch pupili na żywo. Jestem trochę kulawy i raczej cały dzień tam nie wytrzymam.:roll:a niechciałbym przegapić. Quote
Rinuś Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [I][B]To kiedy Ty wyjeżdżasz?a u nas niedługo będą fotki :diabloti:[/B][/I] Quote
Vectra Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='jsp27']Cześć Vektruś.O której spodziewasz pojawić się na wybiegu,bo do Swidnika mam niedaleko i nie odpuszczę sobie żeby nie obejrzeć twojch pupili na żywo. Jestem trochę kulawy i raczej cały dzień tam nie wytrzymam.:roll:a niechciałbym przegapić.[/quote] No Witaj , a wiec w Świdniku będę od 10 , staffiki idą jako ostatnia rasa .. ale o której nie wiem :lol: więc do zobaczenia ? Quote
Recommended Posts