Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Coyote Ugly FCI']heheh AXN to moj ostatnio ulubiony kanał :diabloti: i wszytkie CSI:evil_lol:[/quote]

no i ostatnio moj ulubiony [B]zabójcze umysly[/B] - kapitalny serial :diabloti:

ale jeden z the besciarskich dla mnie seriali to Detektyw Monk :diabloti:, nic mi tak nie porawia humoru jak wlasnie ten serial ... szkoda tylko ze teraz leci na HBO ktorego nie mam :shake:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: a so to takiego dr Hause :oops: bo jo nie wiem :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ja powiem, ja! mnie wybierz! :multi:
House, M.D. to jeden z zaje2bistych seriali ostatnich czasów :loveu: opowiada o szalonym doktorze, który zajmuje się dziwnymi przypadkami medycznymi i miewa olśnienia w stylu Sherlocka Holmesa :D

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: a so to takiego dr Hause :oops: bo jo nie wiem :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
mam dwie mamy , obie Alicje i obie dziś to samo pytanie zadały :cool3: :loveu: :evil_lol:

tu masz mojego ulubieńca :diabloti:

[IMG]http://paweliwaniuk.pl/wp-content/uploads/2009/03/dr-house001.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='puzzle']Ja czekam na 19 odcienk z piatki::cool1: i niestety okazalo sie, ze nie wyszedl w ten poniedzialek ino w nastepny bedzie:placz:. Co do lektora to nienawidze! House ma tak genialne teksty, ktore lektor sobie tak cudownie na wlasny sposob interpretuje, ze nie daje rady sluchac:diabloti:, ale ja zazwyczaj z angielskimi ogladam:evil_lol:, bo Chase jak dla mnie mowi koszmarnie i nic nie lapie, no ale od 4 sezonu juz tyle nie gada, wiec mozna spokojnie bez niczego ogladac:razz:. Vectra pierwszy sezon jest wprowadzeniem, ale 2 i 3 jest poprostu genialny:loveu:, wiec najlepsze przed Toba:diabloti:.[/QUOTE]

AMEN :diabloti: ale ja uwielbiam 4 sezon:loveu:
szukałam we wtorek 19 odcinka i nigdzie nie mogłam go znaleźć, więc się z lekka podłamałam : P ale patrzę na forum hałsa- 5x19- 30.03 :mdleje:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: a so to takiego dr Hause :oops: bo jo nie wiem :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

cioteczka dzis o 20:40 na TVP2 leca dwa odcinki zobacz sobie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie ma to jak Kości :cool3: Świetny serial. Uwielbiam patrzeć na te szczątki :evil_lol::evil_lol:
Wcześniej oglądałam jeszcze Kryminalne zagadki Miami :evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']Nie ma to jak Kości :cool3: Świetny serial. Uwielbiam patrzeć na te szczątki :evil_lol::evil_lol:
Wcześniej oglądałam jeszcze Kryminalne zagadki Miami :evil_lol:[/QUOTE]

oo, toto też, właśnie piratuję 2 sezon : P

Posted

Ja tam lubie tez bardzo chirurgow (nikt nie wspomnial:cool3:), dojechalam do konca i w sumie zaczelam ogladac prywatna praktyke, ale to nie jest to samo:cool1:. Ze smiesznych to zdecydowanie MONK, lubie tez dla relaksu californication, kiedys ogladalam desperate housewives (nie pamietam polskiego tytulu:hmmmm:), ale juz za duzo nawymyslali i sie zrobila z tego argentyna, lubie wzor, ale ogladam bardzo sporadycznie. Uwielbialam kiedys boston public:loveu:, no i zagubionych, ale z tgeo to juz w ogole telenowele koszmarna zrobili:cool1:. W sumie bylo tego duuuuuuuuuzo wiecej, nie ogladam polskich seriali, wszystko sciagam i ogladam na kompie kiedy mam ochote:razz:, ogolnie teraz to siedze nad housem i chirurgami (grey's anatomy) no i czekam na nowe odcinki:cool1:, a w tym tygodniu z zadnej serii nie bedzie. Czy oni maja w tym tygodniu jakies swieta, ze nie puszczaja nastepnych?:hmmmm:

Posted

[quote name='Vectra']mam dwie mamy , obie Alicje i obie dziś to samo pytanie zadały :cool3: :loveu: :evil_lol:

tu masz mojego ulubieńca :diabloti:

[IMG]http://paweliwaniuk.pl/wp-content/uploads/2009/03/dr-house001.jpg[/IMG][/quote]
Może grać w horrorach bez Charakteryzacji:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale ja też oglądam ten serial:diabloti:

Posted

oglądaliście polszate teraz ? o 23 ?
nic nie napiszę .. obejrzę sobie odcinek Housa albo ze 4 .... bo jak napiszę , to mnie zbanują. ...... ale ciśnienie mi skoczyło

Posted

nie martw się. to już jesteśmy we dwie. Mój TZ też ogląda tego Hous'a...co więcej ostatnio dostał kilka plyt z nowymi? starymi? odcinkami....A ja myslalam, ze nie muszę wiedziec...co mnie tam jakies amerykanskie seriale obchodzą...A tu proszę:placz: Dogomaniacy oglądają:placz: nie czuję się dobrze...Tak jakbym byla stara i nie kumała w czym rzecz...i nie kumam:placz:

Posted

Nie martwcie sie jakby mnie ktos przestudiowal z polskich seriali i aktorow to nie wiedzialabym NIC. Oczywiscie nie mowimy o slawach, o ktorych wie sie mimo wszystko, ale jak mi migna czasami show'y w stylu gwiazdy tancza, jezdza na lodzie, spiewaja to dla mnie sa to pierwszy raz widziane osoby:evil_lol:.

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:to ja jestem bardzooooooooo stara .... bo nie oglądam seriali :roll:

:hmmmm: a moze jednak nie :razz::razz: bo moja teściowa zalicza wszystkie seriale po kolei a ona jest z epoki kamienia łupanego :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]

Co było na Polszaci o 23 ??[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Doginka']Może grać w horrorach bez Charakteryzacji:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Pfff.. to mój ideał mężczyzny :diabloti:

Posted

[quote name='Apbt_sól']hamy sa fajne pod warunkiem ze sa hamcy jak nalezy :evil_lol:[/quote]
Ja wolę kolesi z długimi "piórami":loveu: ale z tą chamskością to z umiarem:evil_lol: