Alicja Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt: .... pani z ZK Rzeszów należy sie Złoty Mózg :diabloti:a Michałowi Złote Usta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] będziesz w Opolu ?bo nie wiem czy się godzić ze szwagrem ?:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Vectra']Opowiem Wam historie , jak to Franio reproduktorem nie będzie :diabloti: mój wspólnik hodowlany , udał się wczoraj do ZK oddział Rzeszów , tam gdzie jesteśmy zarejestrowani ;) Poszedł do pani co zawiaduje sekcją terrierów , z rodowodem i stosownymi kartami ocen.Pani ta jest już nie młoda , trochę mało chyba słyszy i widzi :hmmmm: i trochę mało na żartach się zna. Michał do niej mówi - że tu karty ocen , rodowód Frania , trzeba mu wpisać repa - ok. Pani się pyta czy Franio już krył , Michał mówi , że nie krył i że nie będzie krył. Pani na to , a czemu ? ... tu Michaś puścił mój żart , którego ta pani nie zakumała :evil_lol: że Franio nie wygrał jajek na loterii ... a pani mu na to , że skoro nie wygrał i nie ma jajek , to reproduktorem być nie może.Bo reproduktor musi mieć jajka :diabloti: Nie pomogło tłumaczenie , że to żart i że Franio ma jajka ... muszę jechać z Franiem do Rzeszowa , pokazać Franiowe jajka :evil_lol:[/quote] maser mater:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja tez musze sie udac po ten wpisik heheh to kicia wzme zeby nie bylo ze on bez jajeczny:diabloti: Quote
Alicja Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Iwona1984']maser mater:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja tez musze sie udac po ten wpisik heheh to kicia wzme zeby nie bylo ze on bez jajeczny:diabloti:[/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]:evil_lol:weź same jajca :diabloti::evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
agnethka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Vectra']Opowiem Wam historie , jak to Franio reproduktorem nie będzie :diabloti: mój wspólnik hodowlany , udał się wczoraj do ZK oddział Rzeszów , tam gdzie jesteśmy zarejestrowani ;) Poszedł do pani co zawiaduje sekcją terrierów , z rodowodem i stosownymi kartami ocen.Pani ta jest już nie młoda , trochę mało chyba słyszy i widzi :hmmmm: i trochę mało na żartach się zna. Michał do niej mówi - że tu karty ocen , rodowód Frania , trzeba mu wpisać repa - ok. Pani się pyta czy Franio już krył , Michał mówi , że nie krył i że nie będzie krył. Pani na to , a czemu ? ... tu Michaś puścił mój żart , którego ta pani nie zakumała :evil_lol: że Franio nie wygrał jajek na loterii ... a pani mu na to , że skoro nie wygrał i nie ma jajek , to reproduktorem być nie może.Bo reproduktor musi mieć jajka :diabloti: Nie pomogło tłumaczenie , że to żart i że Franio ma jajka ... muszę jechać z Franiem do Rzeszowa , pokazać Franiowe jajka :evil_lol:[/quote] doooooooooooooooobre :turn-l: a może ona tam tylko sprząta :lol::lol::lol: Quote
Basia&Safi Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 złote jajka :D:D vectra mam Twoje fotki :P z cekinkiem heheh :) Quote
puzzle Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 To ja jestem ciekawa jak on te pceny do hodowlanki zrobil:hmmmm:? Vectra czyzbys kopertami po wystawach szastala?:diabloti: Przeciez jak nie ma jajkow to i tak nic z tego nei bedzie:eviltong:...:diabloti:bv Quote
Asiaczek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Vectra']Opowiem Wam historie , jak to Franio reproduktorem nie będzie :diabloti: mój wspólnik hodowlany , udał się wczoraj do ZK oddział Rzeszów , tam gdzie jesteśmy zarejestrowani ;) Poszedł do pani co zawiaduje sekcją terrierów , z rodowodem i stosownymi kartami ocen.Pani ta jest już nie młoda , trochę mało chyba słyszy i widzi :hmmmm: i trochę mało na żartach się zna. Michał do niej mówi - że tu karty ocen , rodowód Frania , trzeba mu wpisać repa - ok. Pani się pyta czy Franio już krył , Michał mówi , że nie krył i że nie będzie krył. Pani na to , a czemu ? ... tu Michaś puścił mój żart , którego ta pani nie zakumała :evil_lol: że Franio nie wygrał jajek na loterii ... a pani mu na to , że skoro nie wygrał i nie ma jajek , to reproduktorem być nie może.Bo reproduktor musi mieć jajka :diabloti: Nie pomogło tłumaczenie , że to żart i że Franio ma jajka ... muszę jechać z Franiem do Rzeszowa , pokazać Franiowe jajka :evil_lol:[/quote] Boshe, ta historyjka tylko utwierdziła mnie w przekonaniu, że w naszym K powinna nastąpić "zmiana warty"... Pzdr. Quote
evel Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 ja tam nie wiem, o co ten szum :niewiem: Vectra, nie możesz jajków pocztą dosłać? :cooldevi: Quote
Apbt_sól Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dziewczyny ja Was przepraszam ale mam prosbe czy w poniedzielek któras z was bedzie kolo wiekszych lecznic?? potrzebny nam jest Ornipural na watrobe a tu u mnie z tym kiepsko bo to lek francuski..:-( Stan psa mi sie pogarsza,robie co moge.. Sorki za offa... Quote
bonsai_88 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Vectra'] Wróciłam HA , w Katowicach było bardzo fajnie , miło było poznać nowe osoby i spotkać , starych znajomych.Basiu &co miło było i Bonsai ze [B]Smokiem który dzielnie uczył się chodzić na jabłko[/B] ;)[/quote] A ja byłam pewna, że Smok się uczy chodzić na nogach :evil_lol:... A na serio to nam tez było bardzo miło się zobaczyć :p. Chociaż jacyś twoi znajomi mnie dzisiaj dorwali [z Birmą byłam] i uparli się, że poznali mnie wczoraj... no cóż, nie kłóciłam się chociaż nie kojarzę, co bym tamte psiaki głaskała :evil_lol: Quote
anetta Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Bosh, z tymi jajcami to cyrk na kółkach :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Nie ma jajek , nie ma repa nie ma fot :diabloti: Quote
Doginka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Dawaj foty bezjajecznego jajcarza:diabloti: Quote
Basia&Safi Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 taaaadaaa :) [IMG]http://img166.imageshack.us/img166/566/dscf0625.jpg[/IMG] [IMG]http://img166.imageshack.us/img166/2087/dscf0580.jpg[/IMG] :) Quote
puzzle Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 wiecej fot, bo cisza az w uszach dzwoni:diabloti: Quote
Alicja Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [FONT=Arial][B]sorka .....ale nie mam wyjścia ....wklejem tam gdzie dużo ludzi [/B][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=Red][B]PROSIMY O POMOC !!!!! :mdleje:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/daj-piataka-na-asciaka-na-badania-luisa-do-31-marca-134246/"]DAJ PIĄTAKA - NA AŚCIAKA !! Na badania Luisa - do 31 marca !![/URL][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Basia&Safi Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [quote name='agnethka']przykleja jajca :evil_lol:[/QUOTE] chyba sie nie kleja bo cos długoooooo :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Kleje , ale kompa , bo dziad zdycha :mad: jajenia Franiutka , mają się doskonale :diabloti: Quote
Basia&Safi Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 taaa trzeba bylo zabrac kompa do katowic moj dawid ma seriws komputerowy ;P na miejscu by sie zrobiło ;P) :):):) i chciałam cos tu przykleic :diabloti: nie jajka ale [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozetki-na-fundacje-ast-134253/#post12019963[/url] na fundacje ast ;) Quote
malawaszka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [url]http://img166.imageshack.us/img166/566/dscf0625.jpg[/url] boziuniu jak 15 letnie dziewczątko :crazyeye: :lol: Quote
Recommended Posts