Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']Złapali tego debila co napadał na Azyl :multi: tylko i tak gówno mu zrobią :angryy:[/quote]
Wiesz, co, może jednak mu zrobią... Może nie za znęcanie się nad zwierzętami (niestety :roll: ), ale za włamania i zniszczenia chociaż :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='furciaczek']powiesic i wykastrowac tego ****:angryy:

beda jakies foty:cool3: :loveu: [/quote]
Jezusiemaryjo przez ułamek pomyślałam że chodzi Ci o foty z kastracji ***a :crazyeye:

Posted

[quote name='Pysia']Jezusiemaryjo przez ułamek pomyślałam że chodzi Ci o foty z kastracji ***a :crazyeye:[/quote]

hehe nie pomyslalam o tym:loveu:
Powiesila bym sobie w salonie taki plakacik z egzekucja:loveu: :diabloti:

Posted

Cześc Vectra i reszta Szatańskiej Galerii :p
Byłam zmokłam i nic nie kupiłam bo dzisiaj nie było nic a jak już coś było to ceny były z kosmosu :shake:
Więc nic nie straciłaś :shake:
Pozdrawiamy i my też depresje mamy i to mega depresje :shake:

Posted

[quote name='furciaczek']powiesic i wykastrowac tego ****:angryy:

beda jakies foty:cool3: :loveu: tak na poprawe humorku:loveu:[/quote]
nie ma fot :diabloti: fotograf strajkuje :diabloti:
[quote name='jonQuilla']Cześć Szatany :diabloti: :evil_lol: :multi:

dopełzłam w końcu do kompa i przywituje się ;) :multi:[/quote]
no to witaj w szatanowie :loveu:
[quote name='asher']Wiesz, co, może jednak mu zrobią... Może nie za znęcanie się nad zwierzętami (niestety :roll: ), ale za włamania i zniszczenia chociaż :angryy: [/quote]
wiesz cokolwiek niech mu zrobią , jak kolwiek niech ukarzą byle nie puścili go z niczym , bo wróci :angryy:
[quote name='anetta']Złapali? super!!! :multi:[/quote]
tak

[quote name='Pysia']Jezusiemaryjo przez ułamek pomyślałam że chodzi Ci o foty z kastracji ***a :crazyeye:[/quote]
a ty o jednym :diabloti:

[quote name='furciaczek']hehe nie pomyslalam o tym:loveu:
Powiesila bym sobie w salonie taki plakacik z egzekucja:loveu: :diabloti:[/quote]
a co Ty tu robisz o tak rannej porze :cool3:

[quote name='dzasta']Cześc Vectra i reszta Szatańskiej Galerii :p
Byłam zmokłam i nic nie kupiłam bo dzisiaj nie było nic a jak już coś było to ceny były z kosmosu :shake:
Więc nic nie straciłaś :shake:
Pozdrawiamy i my też depresje mamy i to mega depresje :shake:[/quote]
Cześć Dzasta , wstałam , wyjrzałam za okno i doszłam do wniosku , że bezsens jechać - lało jak głupie cały dzień :angryy:

A jutro jadę do US do Baniochy :loveu: jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz: Hey ...szczęśliwa z wielu powodów córeczko .....[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
jestem szczęśliwa , bo w domu jest ciepło :loveu: :loveu:
jestem szczęśliwa , bo psy już śpią :loveu:
jestem szczęśliwa , że już jestem ja i komputerek :loveu:

a jutro będę szczęśliwa jak wyrwę z urzędu ten papier :angryy:

Posted

[quote name='Vectra']jestem szczęśliwa , bo w domu jest ciepło :loveu: :loveu:

a jutro będę szczęśliwa jak wyrwę z urzędu ten papier :angryy:[/quote]
Wyrywać będziesz:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Boszzz, to moja siostra....

:loveu:

Posted

i[/quote]

u mnie zimno :placz::placz:

pies nie śpi:mad::mad:

chce na pole:mad::mad:

deszcz leje:angryy::angryy:

Posted

[quote name='madzia i medor']Wyrywać będziesz:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Boszzz, to moja siostra....

:loveu:[/quote]
cała Twoja :loveu: :loveu: musze to wyrwać , bo bez tego nie mogę auta zarejestrować , a Baniocha jest odemnie 60 km :loveu: :loveu: :angryy:

[quote name='Iwona1984']u mnie zimno :placz::placz:

deszcz leje:angryy::angryy:[/quote]
karz mu spać albo wywal na zimno :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']1. cała Twoja :loveu: :loveu: musze to wyrwać , bo bez tego nie mogę auta zarejestrować , a Baniocha jest odemnie 60 km :loveu: :loveu: :angryy:

karz mu spać albo wywal na zimno :diabloti: :diabloti:[/quote]
1. Wyrywać można, ale czy Pan/i od której będziesz to wyrywać, nie będziemieć nic przeciwko temu:hmmmm: Może wolałaby, żebyś o to grzecznie poprosiła:diabloti::loveu:
2. Ewentualnie można wypchać:grins:

Posted

[quote name='Iwona1984']u mnie zimno :placz::placz:

deszcz leje:angryy::angryy:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]
a ja
mam ciepło bo grzeją kalafiorki :loveu::loveu::loveu:
pies podczas deszczu nie lubi bywać na podwórku :multi::multi::multi:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

a jutro będę szczęśliwa jak wyrwę z urzędu ten papier :angryy:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]
walcz córcia o papierek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]

[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Alu, a co to za nowa odmiana grzejących kalafiorków:crazyeye::diabloti:

Posted

a ja
pies podczas deszczu nie lubi bywać na podwórku :multi::multi::multi:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

moje kaloryferki zimne jak diabli:mad:

a pies musi wyjść bo nie chce sprzątać siku i koopy:shake::mad:

a może tak wyśle mojego z psem...

Posted

[quote name='madzia i medor']Alu, a co to za nowa odmiana grzejących kalafiorków:crazyeye::diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]takie moje ....żeliwne :grins:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Iwona1984']moje kaloryferki zimne jak diabli:mad:

a pies musi wyjść bo nie chce sprzątać siku i koopy:shake::mad:

a może tak wyśle mojego z psem...[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]no ja miałam to szczęście ze Ozzy pozałatwiał wsio jak nie padało ...teraz był tylko na szybkim siq pod choinką :evil_lol:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']1. Wyrywać można, ale czy Pan/i od której będziesz to wyrywać, nie będziemieć nic przeciwko temu:hmmmm: Może wolałaby, żebyś o to grzecznie poprosiła:diabloti::loveu:
2. Ewentualnie można wypchać:grins:[/quote]
Oczywiście że naj grzecznie poproszę :loveu: ale w odpowiedzi usłysze , że mają na wydanie tego ustawowe 7 dni :diabloti: a ja nie będę czekać 7 dni , bo w moim US wprowadzili mnie w błąd i już czekałam 7 dni :angryy: i nie zamierzem ani dnia dłużej :grins:

a ja
mam ciepło bo grzeją kalafiorki :loveu:
pies podczas deszczu nie lubi bywać na podwórku :multi:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]
walcz córcia o papierek :evil_lol:
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
moje psy różnie reagują na deszcz , ale ja je przekonałam że deszcz nie jest przyjemny :diabloti: znaczy Lalunie tylko cieżko przekonać że jednak czasem w deszcz trzeba wyjść na siku :roll:

jutro muszę wstać o 7 rano :crazyeye: jechać do tej Baniochy , nie znam specjalnie drogi , będą korki , więc zapewne będę w super ekstra humorze :loveu: :loveu:
a i jeszcze muszę zgarnąć ex właściciela golfa , bo to on musi ten papier na siebie wsiąść ....
zastanawiam się jeszcze co zrobić z tą paniusią z mojego US która mnie w błąd wprowadziła i straciłam cały tydzień :roll:

Posted

[quote name='Vectra']
zastanawiam się jeszcze co zrobić z tą paniusią z mojego US która mnie w błąd wprowadziła i straciłam cały tydzień :roll:[/QUOTE]

Wypchaj :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100'][B]buhahahhaahhaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]
[B]Ja też, ja też :diabloti:[/B][/quote]
wszystko robisz to co ja :shake: :shake:

:diabloti:
[quote name='beria']Wypchaj :diabloti:[/quote]
i co w szafie sobie ją postawie ? :razz: albo :hmmmm: wiem
wypcham postawie w US z tabliczką 'tak kończą niekompetentni urzędnicy wprowadzający petentów w błąd " :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']
i co w szafie sobie ją postawie ? :razz: albo :hmmmm: wiem
wypcham postawie w US z tabliczką 'tak kończą niekompetentni urzędnicy wprowadzający petentów w błąd " :diabloti:[/QUOTE]

postaw w US z zamontowanym odtwarzaczem, powtarzającym w kółko "Tak, oczywiście" - petenci będą zachwyceni :evil_lol:
Wchodzisz i pytasz "chyba jakiś idiota to wymyślił????" i słyszysz taką odpowiedź - miód na uszy :loveu:
Moj TZ idzie się tłumaczyć do US czemu za czerwiec nie złożył deklaracji VAT, bo ktoś przeoczył, że w maju wyrejestrował działalność :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']wszystko robisz to co ja :shake: :shake:

[/quote]

[B]rozpiszmy konkurs, która więcej zaoszczędzi! :multi:[/B]
[B]a potem ogłosimy stan naszych kont :evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='beria']postaw w US z zamontowanym odtwarzaczem, powtarzającym w kółko "Tak, oczywiście" - petenci będą zachwyceni :evil_lol:
Wchodzisz i pytasz "chyba jakiś idiota to wymyślił????" i słyszysz taką odpowiedź - miód na uszy :loveu:[/quote]

noooo :loveu: :loveu: :loveu:
bo teraz to one są zaprogramowane - nie udzielam informacji :cool1: :diabloti:
[quote name='beria'] Moj TZ idzie się tłumaczyć do US czemu za czerwiec nie złożył deklaracji VAT, bo ktoś przeoczył, że w maju wyrejestrował działalność :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
sam powinien się przypomnieć , urząd nie jest od tego by za wszystkich wszystko pamiętać :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100'][B]rozpiszmy konkurs, która więcej zaoszczędzi! :multi:[/B]
[B]a potem ogłosimy stan naszych kont :evil_lol:[/B][/quote]

tak tak tak :multi: :multi: :multi: od jutra do końca roku :cool3: 2 stycznia podamy stan kont :evil_lol: :evil_lol: