Doginka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Oj Vectra, masz dokładnie to cholerstwo co ja, czyli zapalenie oskrzeli powstałe z anginy ropnej:angryy: Ja w tej chwili mam nawrót i chyba dostanę kolejny antybiotyk, ale to się okarze jak pójdę do lekarza(ostatnio to lekarz przyjechała do mnie:razz:, bo miałam 39.9*) Mam nawrót choroby, a leczę się od wigili:placz: Ale Tobie życzę, aby antybiotyk zadziałał;) Ja już płuca wyplówam:placz: Quote
puzzle Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Ja tez jestem chora:roll:, mozemy sobie razem ponarzekac i sie policytowac:evil_lol:. Ja mam grype rzoladkowa, zapalenie pluc i 35,7* temperatury:diabloti:. A swiniaczki same po podworku nie pobiegaja? Moze sie Tz'ta wstydza, a same dalyby rade?:evil_lol: Quote
Vectra Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Ja teraz mam 38,5 :p pani doktor kazała mi apapy na to brać , na gorączkę :cool3: Najgorzej , że jest mi zimno , jestem ubrana w ciepłą , na serio mega ciepłą piżamę z bardzo grubego polaru , do tego dwie bluzy z grubego polaru , pod kołdrą puchową , grube wełniane skarpety - leże w łóżku , grzeją mnie 4 prosiaczki , żeby nie było :evil_lol: i trzęsie mnie :shake: piec rozhulany na maxa , popijam te ziółka , same są smaczne ino mam je pić z cytryną i miodem :placz: jak można pić słodkie zioła ? bleeeeeeeee , dobrze , że prawie smaku nie czuje :evil_lol: Może założymy sobie wątek - jak fajnie być chorym :cool3: zobaczcie jakie staffiki :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: [url]http://studio.wp.pl/i,Trzy-slodkie-swinki,mid,291893,wideo.html?ticaid=17457&_ticrsn=3[/url] Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Córcia ....banieczki banieczki i raz jeszcze banieczki ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Vectra']Ja teraz mam 38,5 :p pani doktor kazała mi apapy na to brać , na gorączkę :cool3: Najgorzej , że jest mi zimno , jestem ubrana w ciepłą , na serio mega ciepłą piżamę z bardzo grubego polaru , do tego dwie bluzy z grubego polaru , pod kołdrą puchową , grube wełniane skarpety - leże w łóżku , grzeją mnie 4 prosiaczki , żeby nie było :evil_lol: i trzęsie mnie :shake: piec rozhulany na maxa , popijam te ziółka , same są smaczne ino mam je pić z cytryną i miodem :placz: jak można pić słodkie zioła ? bleeeeeeeee , dobrze , że prawie smaku nie czuje :evil_lol: Może założymy sobie wątek - jak fajnie być chorym :cool3: zobaczcie jakie staffiki :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: [URL="http://studio.wp.pl/i,Trzy-slodkie-swinki,mid,291893,wideo.html?ticaid=17457&_ticrsn=3"]Trzy słodkie świnki - Studio - WP.PL[/URL][/quote] Ewa Ty się nie wygłupiaj tylko się lecz i zdrowiej :razz: bo kto na szołach Twoje świniaki pokaże? :razz: a staffiki na filmiku urocze :loveu: a umaszczemnie....mmmm...piękny pied black&white :loveu: poza tym super kształt głowy, krótka kufa i niezły stop, chociaż mógłby być troszkę lepszy ;) Quote
puzzle Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 A mi jest tak koszmarnie goraco, ze na gaciach i staniku leze, skrecilam kaloryfer i uchylilam okno:cool1:. Vectra jezeli nie chcesz do narzekania uzyczyc swojej galerii to czemu nie:evil_lol:? Przerzucasz sie na prawdziwe swinki?:diabloti: Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Vectra']a postawisz :razz: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] dawa plery ....to postawię :razz::razz: Klocusiową z zapalenia płucków wyciągnęłam i z groźby zastrzyków [/B][/COLOR][/FONT] a se narzekajcie tutaj :evil_lol: :evil_lol: a filmik podesłał mi Michał , przez tel mi mówił - posłałem ci filmik Frania jak był mały :evil_lol::evil_lol: doffcipniś :mad: :diabloti: a na szoł jade 23 stycznia , a potem jade na wycieczkę :diabloti: a gdzie to niespodzianka :diabloti: aaa za oknem właśnie jest jedyne minus 23 stopnie :crazyeye:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Vectra Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Córcia ....banieczki banieczki i raz jeszcze banieczki ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a postawisz :razz: a se narzekajcie tutaj :evil_lol: :evil_lol: a filmik podesłał mi Michał , przez tel mi mówił - posłałem ci filmik Frania jak był mały :evil_lol::evil_lol: doffcipniś :mad: :diabloti: a na szoł jade 23 stycznia , a potem jade na wycieczkę :diabloti: a gdzie to niespodzianka :diabloti: aaa za oknem właśnie jest jedyne minus 23 stopnie :crazyeye: Quote
agnethka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Vectra'] a filmik podesłał mi Michał , przez tel mi mówił - posłałem ci filmik Frania jak był mały :evil_lol::evil_lol: doffcipniś :mad: :diabloti:[/quote] dooobre... :evil_lol: Quote
puzzle Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Vectra'] a se narzekajcie tutaj :evil_lol: :evil_lol: [/QUOTE] masz mnie na zawsze:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Mi na gorączkę jedynie gripex działał i było mi trochę cieplej;) A świniaczki bosssssssssskie:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Życzę Ci trochę rozgrzewki do snu, bo wiem jak cierpisz z zimna - mnie w tej chwili też trzęsie - mam 38,7*:placz:( za oknem -23*:crazyeye:) Quote
bonsai_88 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Narzekają i to beze mnie :crazyeye:... a ja akurat zdrowa :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mały Franio słodziutki :eviltong:.. a ty się kuruj kobieto, kuruj... Quote
Vectra Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Czy po antybiotyku można czuć się gorzej ? tj mieć jeszcze większy katar , ból gardła i takie tam pierdoły ? I czemu jest mi tak zimno , słabo :( Czy już mam pisać testament ? :evilbat: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images42.fotosik.pl/46/37e392fe29fa3176.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images36.fotosik.pl/46/240426a346a41ba8.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/46/539e3924afedb668.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images50.fotosik.pl/46/aa1d6c36047734fe.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/311/055a177459ddad88.jpg[/IMG][/URL] oni chcą iść na bieganko , a ja nie mam siły ... Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 osz kurde :scared: zmywam się stąd bo same choróbki :shake: zdrowiejcie!!! Quote
agbar Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Nie zapomnij o mnie jak bedziesz pisac tego testamenta:diabloti: witaj kochana:lol: Quote
infers Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 W testamencie uwzględnij mnie wezme Mańka albo Franciszka:loveu: Quote
bonsai_88 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Hmmm... a będzie naprawiał autko za darmo :razz:... jeśli tak to mogę się nim zaopiekować :diabloti: Quote
lolka75 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 jak chorej przyniesc herbatki z cytrynka, nagotowac rosolku to nie ma komu......ale do podzialu majatku to sie zlecialy:shake::roll::diabloti: Quote
Vectra Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='bonsai_88']Hmmm... a będzie naprawiał autko za darmo :razz:... jeśli tak to mogę się nim zaopiekować :diabloti:[/quote] odkąd go znam , to nie płace :cool3: tylko w kolejce się długo czeka :evil_lol: Prosiaczki dostają szału w domu :angryy: bo nie były pobiegać dziś :-( zaraz je powybijam :angryy: za oknem jest - 11 stopni :loveu: No więc biore piguły i mam pić tą herbatke na przeziębienie .. pytałam tej doktorki , co mi te ziółka poleciła , czy ta herbatka aby czasem na pewno nie ma w sobie herbaty - ależ skąd , nie ma .. tam tylko ziółka są .. 5 razy pytałam :mad: co to pije , to mi się unosiło ... co prawda mam marny węch i smak , ale ... no właśnie , coś w tej herbatce powodowało , że mi się unosiło - wypijam duszkiem .... ja ziółka lubię :loveu: jednak te nie do końca mi pasowały Więc DZIŚ biore to opakowanie do ręki i czytam skład - co jest na 1 miejscu ? herbata czarna :angryy: :angryy: :angryy: i się zagadka wyjaśniła , czemu mi się unosi jak to pije ... nienawidzę herbaty , pod żadną postacią , sam jej zapach mnie obrzydza .. to jest takie coś [url=http://www.allegro.pl/item480529681_herbata_zlocista_x_20_na_przeziebienie_apteka.html]HERBATA ZŁOCISTA x 20 NA PRZEZIĘBIENIE APTEKA !! (480529681) - Aukcje internetowe Allegro[/url] teraz sobie zrobiłam po swojemu tą herbatkę :p bo mam wsie ziółka które tu są w składzie , tylko nie dodałam tej francy czarnej herbaty .. no i od razu smakuje jak należy :loveu: nienawidzę trzech rzeczy , herbaty , słodkiej kawy i rosołu :angryy: Quote
bonsai_88 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Herbatkę mogę pocztą wysłać.... tylko chyba zdąży wystygnąć :placz: Quote
Greven Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Vectra']Czy już mam pisać testament ?[/quote] Znaczy będę musiała wziąć Klementynę z powrotem? :hmmmm: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ja ci mogę parę kici wysłac w paczce (to tylko pozyczka!). Pogrzejesz sobie plecki, korzonki, szyjke i od razu będzie lepiej! Ale jak Twoje Prosiaczki zareagują na kicie? Chciałam dobrej herbatki z cytrynką wysłać, ale skoro nie lubisz...:razz: pzdr. Quote
Vectra Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='Greven']Znaczy będę musiała wziąć Klementynę z powrotem? :hmmmm:[/quote] No co Ty :diabloti: a za poduszeczkę w trumnie to kto będzie robił :cool3: Asiaczku , ja mam kota , one mają w zadzie koty ;) tylko mój kot jest zbyt bojowy :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 A, moje z kolei są baaaardzo łaskawie nastawione do świata i innej zwsierzyny. Tak więc tutaj mogłyby zostać albo zalizane albo zjedzone...:evil_lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts