Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]a za pare chwil Franiutek sie wkurzy i będą kudły leciały z wrednych dup [/QUOTE]
to będzie mało widowiskowe bo kudeł to one za bardzo nie mają :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']ale Lalka nie ma dziś urodzin :diabloti: to mi należą sie wyrazy współczucia , że tego gamonia nie ukatrupiłam .... jak mi sukcesywnie zjadała życie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

aktualnie zagryzają mi Franciszka , we trzy :mad: wredne suki :mad:
a za pare chwil Franiutek sie wkurzy i będą kudły leciały z wrednych dup :evilbat: rozstawi po kątach pannice :diabloti:[/quote]

A własnie ze urodzinki:mad: bo trafiła do Ciebie i od tego dnia zaczeło sie jej nowe zycie a wiec narodziła sie na nowo:diabloti::eviltong:

Posted

Witam ;)

To my wam życzymy jeszcze 15 tak spędzonych lat razem :multi: oraz tego żeby Lalka była dalej taka uroczo durnowata jaka jest teraz :loveu::loveu:

[URL]http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_3082.jpg[/URL]
mam to dwa dni w domu i mój mix yorka i shih tzu już to rozpracował i rozpruł :diabloti: szczeny mojej 5 kilówki to są gorsze niż nie jednego asta :evil_lol:

P.S kiedy nowe zdjecia?

Posted

[quote name='SZPiLKA23']A własnie ze urodzinki:mad: bo trafiła do Ciebie i od tego dnia zaczeło sie jej nowe zycie a wiec narodziła sie na nowo:diabloti::eviltong:[/quote]
jej się zaczęło nowe życie , ale kilka tysięcy rzeczy istnieć przestało , MOICH rzeczy :diabloti: to była TA wdzięczność ? :diabloti:

no dobra , zjadły mi MP3 ? zjadły ... ja nie umiem bez muzyki odkurzać , czy też prasować .... musi mi dudnić w uszach ... nie w domu , musze mieć słuchawki ... muszę i już .. słuchawki bezprzewodowe , sie nie sprawdziły , bo pilotów od dwóch wież nie ma - zagadka - co się stało z plotami ? :cool3: ... więc musiałam dymać co chwila by sobie zmienić ... lub się zasięg kończył .... MP3 zatem NIEZASTĄPIONA
Zjadły mi jedną , zamówiłam sobie nową .. a co :diabloti:
przytargał to listonosz , odebrałam paczkę ... nie zdążyłam odpakować !!! znowu dzwonek , jakiś akwizytor .. ale mnie tknęło ... Klementyna ma fetysz na biel , MP3 była w BIAŁEJ kopercie .. więc pożegnałam akwizytora szybciutko - nie dziękuje , uciekam , bo mi pitbull zje MP3 :roll:
Ma się ten dar jasnowidzenia :loveu: wpadam ... widzę ten znajomy rodzaj truchciku , w kierunku łóżka .... krzyczę stóóóóóóój siło nieczysta oddawaj moją MP3 ...bęc wypadło coś na podłogę ... moja paczuszka :multi: :multi:
moja moja moja .... :loveu: uratowałam HA

ale aby nie było ... to obawiam się o życie tego maleństwa :shake: bo tylko zostawiłam pokrowiec , żeby nie było ... nie leżał na podłodze :mad: położyłam wysoko , poszłam do przedpokoju po baterie - wracam ? mój pokrowiec od mojej MP3 już świnki oprowadzały po łóżku :angryy: musiałam zaklikać , głosikiem dziewicy ODDAWAĆ TO KURDE :mad::mad::mad:żyje , w ostatniej chwili uratowałam .....

ale se muzyczka gra :loveu: muszę się nacieszyć :cool1: kto wie jak długo :p

o zdjęciach należy na razie zapomnieć .... gdyż fotograf nie ma rękawiczek ... wetło :roll: a ja nie będę odmrażać rąk , dla obrzydliwych prosiaków ...
Nagrałam filmik , ale jeden mały problem - kto wie gdzie jest mój bluetooth ?
pamiętam że leżał koło myszki ...

Posted

nie no, kocham Twoje opowiadania
[QUOTE]Klementyna ma fetysz na biel [/QUOTE]
:roflt:
[QUOTE]nie dziękuje , uciekam , bo mi pitbull zje MP3
[/QUOTE]
:roflt::roflt:
[QUOTE]głosikiem dziewicy [/QUOTE]
:roflt::roflt::roflt:

Posted

Lalku, kolejnych super lat ci życzę :BIG:
Vectra, weź ty sobie jakąś kasę pancerną spraw.

Albo lepiej nie, bo strasznie fajnie się twoje opowieści czyta :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]mam nadmiar rękawiczek ...po szt 1 do każdej pary :razz::razz: reflektujesz ??[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
oczywiście :bigok:

Posted

[quote]Klementyna ma fetysz na biel[/quote]
:roflt:
[quote]widzę ten znajomy rodzaj truchciku [/quote]

znam to :) :roflt:

[quote]krzyczę stóóóóóóój siło nieczysta oddawaj moją MP3 [/quote]:lol::lol::lol:

Uwielbiam zaglądać do świnkowej "galeryji":evil_lol::evil_lol:

Bardzo lubię czytać te świnkowe opowieśći. Jeszcze jeszcze....

p.s. chciałabym mieć takie "lekkie pióro" jak Ty

Posted

[quote name='Vectra']ja zawsze przemawiam do prosiąt szeptem i nie używam brzydkich słów :diabloti:[/quote]
To tak, jak ja do bureczków :loveu::loveu::loveu:

Posted

przylazłam, podczytuję sobie galerię od baaardzo dawna i postanowiłam się ujawnić :diabloti:
a przy okazji spóźnione lekko życzenia dla Vectry i Lalusi :loveu:
stooo laaat, stoo laaat niech żyją żyją nam :evil_lol:

Posted

No to sobie poczytałam i sikam po nogach - Vectra powtórzę po raz setny - WYDAJ KSIĄŻKĘ!!! - super się Ciebie czyta:loveu::loveu::evil_lol:
No i jak najdłużej niech Ci Lala zjada różne niepotrzebnostki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witaj Vectra! Ja mam na zbyciu kasę pancerną, Tz skądś dostał, więc wziął, bo mu się wszystko przyda, mam tak jak Ala pojedyncze rękawiczki i siatkę pojedynczych skarpetek. Miałam je co prawda wykorzystać za radą perfekcyjnej pani domu do czyszczenia poręczy schodowych, ale taki drobny niuans jak brak schodów mi w tym przeszkodził....:diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']Miałam je co prawda wykorzystać za radą perfekcyjnej pani domu do czyszczenia poręczy schodowych, ale taki drobny niuans jak brak schodów mi w tym przeszkodził....:diabloti:[/quote]Ale przecież nie schody, a poręcze masz czyścić :nono: :evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Witaj Vectra! Ja mam na zbyciu kasę pancerną, Tz skądś dostał, więc wziął, bo mu się wszystko przyda, mam tak jak Ala pojedyncze rękawiczki i siatkę pojedynczych skarpetek. Miałam je co prawda wykorzystać za radą perfekcyjnej pani domu do czyszczenia poręczy schodowych, ale taki drobny niuans jak brak schodów mi w tym przeszkodził....:diabloti:[/quote]
i to jest dowód na to , że perfekcyjną panią domu nie jesteś :shake:
masz tyle samotnych skarpetek i jeszcze schodów nie kupiłaś ? :crazyeye: :crazyeye:
wiesz co , zawiodłam się na Tobie , a już chciałam być Twoją bratową :loveu:
:diabloti: