Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no ,kukułeczki nie było .... dostałam dowcip wczoraj

ale zadzwoniłam do wystawiającego aukcję :angryy: przejechałam z góry na dół , do wieczora mają to zdjąć :angryy: zapowiedziałam , że zgłoszę na policje i uczynię to jeśli nie zostanie to usunięte , ten baner został ukradziony z dogomanii na 100% , bo tylko tu miałam taki , teraz jest zmodyfikowany .....
Pan który odebrał telefon , oczywiście nie wiedział że to zostało ukradzione ...

Od razu uprzedziłam przy okazjo że może sobie jorczkami to gówno z ultradźwiękiem reklamować , gdyż na terriery typu bull takie piszczałki nie działają w sposób który oni opisują :angryy: :angryy: :angryy: mogą sobie babcie i dzieci tym straszyć , świnki uznały by jako fajną zabawkę.

wizerunek moich świnek nie został wykorzystany dlatego że są ładne , tylko dlatego że są terrierami typu bull , a to mnie wkurza , że nie mogę napisać mocniej , bo cenzura :angryy: :angryy:
skoro kradli to wiedzieli od kogo , istnieje formą czy mogę :angryy:

istnieje ustawa o prawach autorskich , są za to słone kary , na banerze jest 5 zdjęć .... którego tylko ja jestem właścicielem co w sposób prosty udowodnię .. publikacja zdjęć w sieci , to nie przyzwolenie na kradzież ...

o i tak mi isę zaczął poniedziałek :cool1:

Bardzo dziękuje czujnym za podrzucenie mi tej aukcji :loveu: :loveu:

Posted

masz 100% racji - wykorzystali wizerunek Twoich psiaków bez Twojej wiedzy i to w sposób negatywnie wpływający na dane rasy... kurde... wkurzające to jest.. co niektórzy ludzie sobie myślą, że w necie to ot tak można brać? :mad:

Posted

Szanowne Allegro zażyczyło sobie bym udowodniła że to mój baner , no śmiech na sali ...
to chyba najlepszy dowód , prawda ? [url=http://www.penn-staff.osa.pl/index.php?option=com_content&task=section&id=16&Itemid=129]Penn-Staff Stafforshire Bull Terrier - Kontakt[/url]

aczkolwiek wysłało jakiegoś maila do tego użytkownika
wnosząc skąd został skradziony baner , jest to użytkownik bądź podglądacz tego forum .....

owszem nie powiem , zawsze chętnie oddaje swoje fotki do słusznych celów , nigdy nie odmówiłam .. ale warunek , jak ktoś zapyta , to nic nie kosztuje.
Jak pokazywałam , Franio był na Rosyjskim forum , fakt bez mojej wiedzy , ale nie było tam chamskiej antyreklamy godzącej w dobre imię mojego psa czy też rasy ...
Natomiast bubel , tak to jest BUBEL , mogę zademonstrować jak świnki reagują na takie cudo , bo mam - moja firma mnie w podobne coś zaopatrzyła celem obrony przed napastnikami :evil_lol: nikt nie będzie w taki sposób oczerniał TTB , tym bardziej moimi psami :angryy:
Dwa użyczenie fotek do reklamy KOSZTUJE , nie kradnie się na darmo w celach zarobkowych , bo to jest przestępstwo !!!!!!!!!
Może sobie kradziej pomyślał , że słodkiemu bobaskowi skręca grafikę .. no ale ZONK :angryy: źle trafił , bo ja nie odpuszczę.

Posted

No nie! zobaczcie, jakie zdjęcie teraz gościu wstawił, no szkoda, że bestii z paszczy nie wystaje główka / nóżka / rączka dziecka, no i woń siarki i zepsutego mięsa buchająca z monitora - koniecznie!! :vamp:

Na pewno gadżet lepiej się sprzeda :megagrin:

Posted

[quote name='Greven']No nie! zobaczcie, jakie zdjęcie teraz gościu wstawił, no szkoda, że bestii z paszczy nie wystaje główka / nóżka / rączka dziecka, no i woń siarki i zepsutego mięsa buchająca z monitora - koniecznie!! :vamp:

Na pewno gadżet lepiej się sprzeda :megagrin:[/quote]

hahahaha teraz to powinien zmienić też tytuł na: masz dosyć gderania teściowej? ... :evil_lol:

Posted

Mamy gupawe i pozdrawiamy Ewowe stado psuf mordercuf :terazpol:

[IMG]http://i434.photobucket.com/albums/qq61/corkatanga/_IMG_9632p.jpg[/IMG]

[IMG]http://i434.photobucket.com/albums/qq61/corkatanga/_IMG_9638p.jpg[/IMG]

... bo to zUe psy som, bardzo złeeeee...

Mam nadzieję, że powyższych zdjęć żaden oszłom nie wykorzysta przy reklamowaniu swoich odstraszaczy, obroży elektrycznych, kolczatek i innych badziewi. Pragnę dodać, że przeżyłam sesję zdjęciową i mam się dobrze ;)

Posted

[quote name='bonsai_88']Na pewno przeżyłaś? Bo na ostatnim zdjęciu widać, że się podnieść nie możesz [/quote]
Bo mnie pitbull łucapił i łudusił! :vamp:

Posted

[quote name='Greven'] Pragnę dodać, że przeżyłam sesję zdjęciową i mam się dobrze ;)[/QUOTE]

Naprawdę :o ? Ja to ledwo co wychodzę z dziurami, zadrapaniami :evil_lol:.

A po za tym to cześć Vectra :diabloti: