Vectra Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 no ,kukułeczki nie było .... dostałam dowcip wczoraj ale zadzwoniłam do wystawiającego aukcję :angryy: przejechałam z góry na dół , do wieczora mają to zdjąć :angryy: zapowiedziałam , że zgłoszę na policje i uczynię to jeśli nie zostanie to usunięte , ten baner został ukradziony z dogomanii na 100% , bo tylko tu miałam taki , teraz jest zmodyfikowany ..... Pan który odebrał telefon , oczywiście nie wiedział że to zostało ukradzione ... Od razu uprzedziłam przy okazjo że może sobie jorczkami to gówno z ultradźwiękiem reklamować , gdyż na terriery typu bull takie piszczałki nie działają w sposób który oni opisują :angryy: :angryy: :angryy: mogą sobie babcie i dzieci tym straszyć , świnki uznały by jako fajną zabawkę. wizerunek moich świnek nie został wykorzystany dlatego że są ładne , tylko dlatego że są terrierami typu bull , a to mnie wkurza , że nie mogę napisać mocniej , bo cenzura :angryy: :angryy: skoro kradli to wiedzieli od kogo , istnieje formą czy mogę :angryy: istnieje ustawa o prawach autorskich , są za to słone kary , na banerze jest 5 zdjęć .... którego tylko ja jestem właścicielem co w sposób prosty udowodnię .. publikacja zdjęć w sieci , to nie przyzwolenie na kradzież ... o i tak mi isę zaczął poniedziałek :cool1: Bardzo dziękuje czujnym za podrzucenie mi tej aukcji :loveu: :loveu: Quote
agnethka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 masz 100% racji - wykorzystali wizerunek Twoich psiaków bez Twojej wiedzy i to w sposób negatywnie wpływający na dane rasy... kurde... wkurzające to jest.. co niektórzy ludzie sobie myślą, że w necie to ot tak można brać? :mad: Quote
Vectra Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Szanowne Allegro zażyczyło sobie bym udowodniła że to mój baner , no śmiech na sali ... to chyba najlepszy dowód , prawda ? [url=http://www.penn-staff.osa.pl/index.php?option=com_content&task=section&id=16&Itemid=129]Penn-Staff Stafforshire Bull Terrier - Kontakt[/url] aczkolwiek wysłało jakiegoś maila do tego użytkownika wnosząc skąd został skradziony baner , jest to użytkownik bądź podglądacz tego forum ..... owszem nie powiem , zawsze chętnie oddaje swoje fotki do słusznych celów , nigdy nie odmówiłam .. ale warunek , jak ktoś zapyta , to nic nie kosztuje. Jak pokazywałam , Franio był na Rosyjskim forum , fakt bez mojej wiedzy , ale nie było tam chamskiej antyreklamy godzącej w dobre imię mojego psa czy też rasy ... Natomiast bubel , tak to jest BUBEL , mogę zademonstrować jak świnki reagują na takie cudo , bo mam - moja firma mnie w podobne coś zaopatrzyła celem obrony przed napastnikami :evil_lol: nikt nie będzie w taki sposób oczerniał TTB , tym bardziej moimi psami :angryy: Dwa użyczenie fotek do reklamy KOSZTUJE , nie kradnie się na darmo w celach zarobkowych , bo to jest przestępstwo !!!!!!!!! Może sobie kradziej pomyślał , że słodkiemu bobaskowi skręca grafikę .. no ale ZONK :angryy: źle trafił , bo ja nie odpuszczę. Quote
kaskaSz Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Masz racje, nie odpuść im, normalnie chamstwo w biały dzień... A teraz jaką fote na aukcji wstawili, pogratulować pomysłu ...:shake: Quote
Greven Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 No nie! zobaczcie, jakie zdjęcie teraz gościu wstawił, no szkoda, że bestii z paszczy nie wystaje główka / nóżka / rączka dziecka, no i woń siarki i zepsutego mięsa buchająca z monitora - koniecznie!! :vamp: Na pewno gadżet lepiej się sprzeda :megagrin: Quote
malawaszka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Greven']No nie! zobaczcie, jakie zdjęcie teraz gościu wstawił, no szkoda, że bestii z paszczy nie wystaje główka / nóżka / rączka dziecka, no i woń siarki i zepsutego mięsa buchająca z monitora - koniecznie!! :vamp: Na pewno gadżet lepiej się sprzeda :megagrin:[/quote] hahahaha teraz to powinien zmienić też tytuł na: masz dosyć gderania teściowej? ... :evil_lol: Quote
Greven Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Mamy gupawe i pozdrawiamy Ewowe stado psuf mordercuf :terazpol: [IMG]http://i434.photobucket.com/albums/qq61/corkatanga/_IMG_9632p.jpg[/IMG] [IMG]http://i434.photobucket.com/albums/qq61/corkatanga/_IMG_9638p.jpg[/IMG] ... bo to zUe psy som, bardzo złeeeee... Mam nadzieję, że powyższych zdjęć żaden oszłom nie wykorzysta przy reklamowaniu swoich odstraszaczy, obroży elektrycznych, kolczatek i innych badziewi. Pragnę dodać, że przeżyłam sesję zdjęciową i mam się dobrze ;) Quote
bonsai_88 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Na pewno przeżyłaś? Bo na ostatnim zdjęciu widać, że się podnieść nie możesz :evil_lol: Quote
Greven Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='bonsai_88']Na pewno przeżyłaś? Bo na ostatnim zdjęciu widać, że się podnieść nie możesz [/quote] Bo mnie pitbull łucapił i łudusił! :vamp: Quote
agbar Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 :crazyeye:mamuniu uciekam bo tu duszom i mordujom:scared::diabloti::diabloti: Quote
groszek83 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Kukułeczka:roflt: O aukcji nie wspominam bo szkoda słów:shake: Quote
Bewarka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ale chamstwo, żeby tak baner kraść świniątek...:angryy: Gratuluję Franciszkowi Wspaniałemu :loveu: A to z kukułką fajne :roflt: Quote
asher Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Franek idzie jak burza! Gratulacje! :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Vectra Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Franek dziękuje :diabloti: ps.nie mam w domu zegara z kukułką :evilbat: :diabloti: nie wiem co się dzieje z emotami :shake: , posty skaczą :angryy: Quote
bonsai_88 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Vectra']nie mam w domu zegara z kukułką :evilbat: :diabloti:[/quote] Cza kupić :evilbat::evilbat::evilbat: Quote
Cimi Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Greven'] Pragnę dodać, że przeżyłam sesję zdjęciową i mam się dobrze ;)[/QUOTE] Naprawdę :o ? Ja to ledwo co wychodzę z dziurami, zadrapaniami :evil_lol:. A po za tym to cześć Vectra :diabloti: Quote
Katerinas Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Cześć Vectra ;) Się przyszłam tylko przywitać. Mam nadzieję, że stadko bez zmian? ;) Nawet Frania na wystawie oglądałam :multi: Quote
agnethka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]ciotka - co nas zaniedbujesz? :mad:[/B][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [B]Gratulacje dla złotka poznańskiego i z okazji urodzin ksieciunia duzo zdrowka i samych złotek w domu.:loveu::loveu::loveu::new-bday::BIG::new-bday::BIG:[/B] Quote
agnethka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]ja wiem! ja wiem! co przywiozła :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
puzzle Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Vectra Ty wredna babo, Ty sie niczym nie pochwalisz, zawsze od innych trzeba wyciagac:mad:. Chwal sie ladnie co zes z Poznania przywiozla:cool3:. Quote
Recommended Posts