Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem zła , nawet powiem mocniej , jestem wściekła :angryy:
dwa tygodnie temu , specjalnie dwa tygodnie temu .... zamówiłam sobie buty .. co by mieć na tą przeklętą wystawę :angryy: takie w których się nie zabiję na ringu ,. czyli z gumowaną podeszwą :angryy: dziś jest piątek , jutro wystawa , a buty nie doszły :angryy: nie wspomnę że dzwoniłam 100 razy do sklepu .... i już wysyłali 5 razy i nie ma :angryy: nie ma nie ma nie ma :placz: :placz: :placz:
a dziś nie mam czasu już aby jechać do warsiawy po sklepach polatać za butami ... co zawsze graniczy z cudem bym mogła sobie kupić takie jakie mi się podobają i są odpowiednie na moją chorą nóżkę :shake:

teraz mogę powiedzieć , zamawiaj na allegro , to będziesz w klapkach w zime pomykać :angryy: :diabloti:

PS bo zostały mi właśnie klapki i adidasy :siara: miałam tak MIAŁAM bardzo fajne buciki , bardzo wygodne i do tego bardzo smaczne :evilbat:
Pewnego razu otwieram zaspane oko , widzę że Klementynka coś radośnie pałaszuje , zanim się ocknęłam , to moje śliczne buciki zostały wciągnięte :mad:

Pół biedy gdyby wystawa była na dworze .. ale jest na hali :placz: a tam będzie ślisko ... obrzydliwa podłoga ... z moją nóżką wiecznie zwichniętą + śliskie buty ... to wrócę w gipsie :shake:

No niech mnie kto przytuli :placz:

Posted

[quote name='Vectra']Ring 14 , pawilon 3A , planowana godzina wejścia na ring 10:40 :cool3:[/quote]
A to mi pasuje bo akurat będę wtedy w 3 i 3A na przemian bo u owczarków i spanieli:evil_lol::evil_lol: wolałabym zobaczyć Ajdę na wystawie ale no trudno:evil_lol: bo to dla niej śledzę ukrytkiem tą galerie i czasem raz na 50stron znajdą się jej zdjęcia:angryy:

Posted

[quote name='KaRa_']A to mi pasuje bo akurat będę wtedy w 3 i 3A na przemian bo u owczarków i spanieli:evil_lol::evil_lol: wolałabym zobaczyć Ajdę na wystawie ale no trudno:evil_lol: bo to dla niej śledzę ukrytkiem tą galerie i czasem raz na 50stron znajdą się jej zdjęcia:angryy:[/quote]
wiesz co by się działo z samochodem z Ajdą po 4 godzinach jazdy ?
byśmy tonęli w rzygach :evil_lol:
wpadnij , wpadnij :cool3: miło będzie poznać ... na pewno mnie wypatrzysz :diabloti:
cicha , mała dziewczynka , stojąca w kącie i nic nie mówiąca :loveu: to JA :multi: :evil_lol: dodam , że blondyneczka z aksamitnym kobiecym głosikiem , przemawiająca szeptem :loveu:

co mnie podkusiło iść z psami na pola ? nie mam siły .. a one nie są zmęczone :placz: ja już jestem za stara na takie 5 kilometrowe spacerki :shake: chyba sobie nogę skręciłam :angryy: tą którą ma cały czas zwichniętą :diabloti: zachciało mi się na skróty iść :roll: przez zaorane pole :grins: i się potknęłam :-(

Posted

[COLOR=DarkRed][B]i widziz jakie wspaniale gumofilce Ci all sprawiła??:diabloti::diabloti::diabloti:

trzym sie..................... stara:crazyeye:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']Jestem zła , nawet powiem mocniej , jestem wściekła :angryy:
dwa tygodnie temu , specjalnie dwa tygodnie temu .... zamówiłam sobie buty .. co by mieć na tą przeklętą wystawę :angryy: takie w których się nie zabiję na ringu ,. czyli z gumowaną podeszwą :angryy: dziś jest piątek , jutro wystawa , a buty nie doszły :angryy: nie wspomnę że dzwoniłam 100 razy do sklepu .... i już wysyłali 5 razy i nie ma :angryy: nie ma nie ma nie ma :placz: :placz: :placz:
a dziś nie mam czasu już aby jechać do warsiawy po sklepach polatać za butami ... co zawsze graniczy z cudem bym mogła sobie kupić takie jakie mi się podobają i są odpowiednie na moją chorą nóżkę :shake:

teraz mogę powiedzieć , zamawiaj na allegro , to będziesz w klapkach w zime pomykać :angryy: :diabloti:

PS bo zostały mi właśnie klapki i adidasy :siara: miałam tak MIAŁAM bardzo fajne buciki , bardzo wygodne i do tego bardzo smaczne :evilbat:
Pewnego razu otwieram zaspane oko , widzę że Klementynka coś radośnie pałaszuje , zanim się ocknęłam , to moje śliczne buciki zostały wciągnięte :mad:

Pół biedy gdyby wystawa była na dworze .. ale jest na hali :placz: a tam będzie ślisko ... obrzydliwa podłoga ... z moją nóżką wiecznie zwichniętą + śliskie buty ... to wrócę w gipsie :shake:

No niech mnie kto przytuli :placz:[/quote]Ale do kieleckiej to ci muszą dojść...:eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']buuu szkoda, że ten Poznań tak daleko :placz:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
no taaaa Poznań to kóniec świata skoro Rybnik tak daleko :diabloti::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']dzisiaj byłam w Raciborzu :eviltong: to dopiero koniec świata :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:obrazic: .....a wystarczyło skręcić do Nas .....byłyśmy u nas razem z Madzialeną :p miałabyś 2 odwiedzin za 1 zamachem :cool1:a Pawcio nadal czeka na fote ważki :grins: MY TEŻ :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

A ja mam dziś cały dzień udany :angryy:
właśnie wróciłam od weta , bo Mania rozwaliła sobie ucho ... no nic wielkiego , ale podczas mojej nieobecności sobie to rozdrapała :angryy:
Do tego nie było dziś mojego weta , tylko jakaś durna młoda bździągwa :angryy:

ale przynajmniej wiem że waży 11 kg i jest ślicznym , małym , mixem amstaffka :loveu: :diabloti:

niedowiary , że jest staffikiem :crazyeye: i ma 5 miesięcy :diabloti: ojej :evil_lol:
ale ma pani piesków :crazyeye: ojej ... przeczytawszy moje dane w kompecku :diabloti:
akurat tak wyszło , że w karcie mam sporo tego wpisanego , bo byłe , niebyłe , rodziców , tymczasowe .......
Potem dowiedziałam się .. że mój doktor będzie w poniedziałek :multi: :evil_lol:
i po co ja tam jechałam ? :shake:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:obrazic: .....a wystarczyło skręcić do Nas .....byłyśmy u nas razem z Madzialeną :p miałabyś 2 odwiedzin za 1 zamachem :cool1:a Pawcio nadal czeka na fote ważki :grins: MY TEŻ :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:splat: zapomniałam o tej focie :oops: jutro zrobię... a skręcić do Was nie mogłam bo byłam "służbowo" :shake: i w dodatku z mega bólem głowy :mdleje:

oooo śliczny ten mixik amstafka :evil_lol:

Posted

Ja lubię jak jakaś "młoda nowa pani doktór" otwiera moją kartę i ocyska jej się robię duuuże, duuuuuuże... coraz większe... :evil_lol: A potem ze zdumieniem wygłasza nieśmiertelną kwestię typu WSZYSTKIE PANI? albo OJEJ, ILE TEGO JEST :evil_lol:

Ale ogólnie nie lubię młodych pań doktór (i panów doktorów), bo się jeszcze uczą... a ja nie chcę, żeby się ktoś uczył na moich zwierzętach. Na przykład zakładać venflon. Albo pobierać krew. Ostatnio jedna taka młoda i wystraszona chciała wziąć zeskrobinę z mojej córki. Ale ojej, to pitbull, trzeba założyć kaganiec. A ja mówię, że nie, bo Tanga nie lubi kagańca. I skończyło się na tym, że sama zdjęłam zeskrobinę, jak zobaczyłam co ta panna wyprawia nieudolnie skalpelem na moim psie :mad:

Ewunia, nie zrobiłaś banerka dla konicka. Nie koffasz mnie?

Posted

[quote name='Greven']Na przykład zakładać venflon. Albo pobierać krew. [/quote]

o boże jakie mam wtedy nerwy :angryy: nienawidzę - dziubią i dziubia i niesmiertelne zdanie: ale ten piesek ma dziwnie pochowane zyły :shock:

Posted

[quote name='malawaszka']nienawidzę - dziubią i dziubia i niesmiertelne zdanie: ale ten piesek ma dziwnie pochowane zyły[/quote]
Lepiej... Miałam chore szczeniaki na kroplówkach, jedna suczka wyciągnęła sobie venflon. Nie będę przecież jechać 100 km do "swojego" weterynarza, pojechałam więc do miejscowego. Szczeniak bardzo spokojny, żyła dobrze widoczna, a on dziabie, krew się leje, dziabie znów... po czym nagle rzuca venflonem na stół i ze złością oznajmia "co za głupi pies!".

Aż mnie się buza z wrażenia otwarła :crazyeye: Wzięłam szczeniaka i pojechałam szukać kogoś normalnego...

Posted

[quote name='Greven']Ale ogólnie nie lubię młodych pań doktór (i panów doktorów), bo się jeszcze uczą...[/QUOTE]

Tylko Ci starsi i bardziej doświadczeni takimi się nie rodzą :cool3: