Rinuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Vectra']a masz kabaretki :cool3: i jeszcze widziałam na allegro różowe futerko :loveu: do tych buciorów by ci pasowało :loveu: :evil_lol: albo kapelusz z piórkiem , szable u pasa i jak muszkieter :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/quote] [I][B]No właśnie jesteś drugą osobą,która proponuje mi kabaretki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nienawidzę różowego :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: kapelusz ujdzie :eviltong: Ty byś mnie ubrała czuję :eviltong:[/B][/I] Quote
malawaszka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Vectra'] Nieraz puszczę jej Klementynę , to OK polata z nią chwile , ale zaraz stwierdzi , że takie ganianie jest nudne i se idzie ... sama po swojemu .... sama oznacza że Klementyna ma nie iść :evil_lol: no i ten egoizm :shake: ogromne poczucie własności. [/quote] Luna jest CAO :crazyeye: :mdleje: Quote
Alicja Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:dokładnie te fotaski ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
LucyLou Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Jesoo! Wchodze i oczom nie wierze... :-) Vectra, nie gadaj o Ajdzie, ze ona taka nierozrywkowa. To jest pies z misja - powazny, odpowiedzialny... by Was pewnie obronila sprawniej, niz cale to stado razem wziete (mam nadzieje, ze nie bedzie okazji). Ja tam Ajde... lowciam chyba albo co... :-) Quote
Vectra Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 eee ale ja nie piszę , że ona jest zła :diabloti: ona jest fajna , na 20 minut :evil_lol: bo potem sama sobie idzie precz :roll: w przeciwieństwie do upierdliwych świnek które mnie adorują non stop , to misiek fajną jest odskocznią :cool3: a jakim jest przyjacielem jak się ma coś w ręku , do żarcia:loveu: nawet siada i łapę daje :diabloti: ale jak wykuka że mam spray na pchły i kleszcze , to nawet kilo ciasta nie pomoże :evil_lol: ucieka jak przez zarazą :angryy: ale jest i na to sposób:p wystarczy wejść do budy , moment jest i walczy o swoje :evil_lol: i wtedy muszę złapać za ten wielki pusty łeb i się nad nią znęcać robiąc psik , psik :evilbat: a że wszelkie spoty na kleszcze na nią nie działają , to muszę ją pryskać co 3 tygodnie advantixem w spreyu , po tym mnie unika ze 3 dni , ale cukiereczki śmietankowe i miłość do nich są silniejsze niż urazy po psikaczowe :loveu: Marian się dziś posra chyba :roll: zeżarła mi ze dwie garści winogron :diabloti: a jak byłam ze świnkami , to przyjechał miły pan klimatyzacje obaczyć ;) no i tak patrzy na te moje świniaki , które oczywiście go ukochały , tak że po powrocie do domu cały do pralki chyba się zapakował :loveu: pan patrzy , patrzy , głaszcze , patrzy .. kręcąc jakąś śrubkę ... no i w końcu zdobył isę na odwagę i pyta - a co to za psy .. odpowiadam zgodnie z prawdą ... .. taki tam dialog które które i skąd chwila ciszy , zastanwowienie na twarzy pana i wypala - to TE psy mordercy :crazyeye: :crazyeye: to o tych mówią w TV że zagryzają :crazyeye: mój TZ błyskotliwy jak zawsze mówi - tiaa , te mordercy , kręć śrubkami bo poczujesz ich zęby na swojej dupie :diabloti: Quote
LucyLou Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Vectra']ale jest i na to sposób:p wystarczy wejść do budy[/quote] Dawaj foty! :mdrmed: Quote
agnethka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Działa Wam gadu ?:angryy:[/B][/I][/quote] [U][I][B][SIZE=7][COLOR=Magenta]DZIAŁA[/COLOR][/SIZE][/B][/I][/U] :loveu: Quote
rufusowa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 mnie też nie [img]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-656.gif[/img] Quote
Matusz Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Działa Wam gadu ?:angryy:[/B][/I][/quote] nieee :roll::angryy: Quote
agnethka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Działa Wam gadu ?:angryy:[/B][/I][/quote] hmm....właśnie przestało :mad: Rinuś - co zrobiłaś z gadu? :evil_lol: Quote
rufusowa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ale fajna historyjka z panem co przyszedł w gościne [img]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-547.gif[/img] Quote
Alicja Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad::mad::mad:też mi GyGY nie działa :angryy::angryy::angryy: ha ha ....ja ostatnio pana kuriera z UPS zostawiłam sam na sam z Ozzym :evil_lol: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ale miałam ubaw :roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad::mad::mad:też mi GyGY nie działa :angryy::angryy::angryy: ha ha ....ja ostatnio pana kuriera z UPS zostawiłam sam na sam z Ozzym :evil_lol: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ale miałam ubaw :roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a mi teraz gygy zadziałało... pewnie pan kurier mało zawału nie dostał ;) Quote
Vectra Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 no , lubię ten wyraz twarzy ludzi , co najmniej jak by zobaczyli ducha :loveu: :loveu: a to tylko świnki , ew Ajda :evil_lol: :evil_lol: Quote
agnethka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 mając świnki dobrze jest też mieć psa, który ma głos co dudni gdy szczeka :diabloti: u nas wystarczy, że Ozzy zaszczeka swoim basem i nie ma nikogo, kto by się kręcił... bo kiedyś się zdarzali "goście" :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [I][B]Oo działa :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: musiałam iść z Brutim na spacer żeby zadziałało :evil_lol:[/B][/I] Quote
vena&vivi Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Z Panem od klimy hmm mąż super odpowiedzi ma:cool3: Rinuś za to gg masz :mad: godzine sie meczylam zeby działoło:p Quote
BeaC Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [COLOR=DarkRed][B]no to ja znowu ale mam piec i kurna mam ciepło:multi: nawet jak dla mnie za ciepło a Mania się nie posra:razz: moje ostatnio wspólnymi siłami pożarły ze 2 kg winogron Pan Dyzio ściągnoł je ze stołu:diabloti: kto zawlekł na posłanie tego nie wiem:razz: ale zbrodnia została wykryta........... na legowisku leji gałażki z winogron:razz::razz::razz: [/B][/COLOR] Quote
Doginka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 A czy przypadkiem winogrona nie szkodzą psu??? Oświećcie mnie bo już zgoopiałam :crazyeye: Quote
Vectra Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Doginka']A czy przypadkiem winogrona nie szkodzą psu??? Oświećcie mnie bo już zgoopiałam :crazyeye:[/quote] żyją , więc nie szkodzą .. nawet się nie posrały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bea masz ciepło ? no super , nareszcie :multi: :multi: :multi: Quote
agnethka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 spoko - nic im nie będzie ;) moim czasem się zdarzało ukraść winogron i było wszystko ok ;) Quote
Vectra Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 moim nic nie szkodzi , twarde sztuki mam :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Vectra']moim nic nie szkodzi , twarde sztuki mam :diabloti:[/quote] haha moja Abi jak jest glodna to idzie na ogrod po sliwki, jak tam brama zamknieta to zachrzania na tyl podworza po jablka....a jak i tam zamkniete to juz nie ma wyjscia i przynosi sobie z piwnicy ziemniaki:diabloti: przy niej i staruch nauczyl sie owocki wpierniczac- jemu czasem zaszkodzą ale on sra na to doslownie:evil_lol: Vectra a ty masz znow myszole w domu czy porozkladalas ciasteczka?:cool3: Quote
agnethka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 skoro mowa o myszolach to Arwena i Viki próbowały właśnie przed chwilką na spacerku pożreć taką upolowaną i zostawioną przez koty :mdleje: na szczęście nie zdołały jej zjeść, ale wymemłały...a ja to musiałam im zabrać :mdleje: fuuuuj.......... Quote
Recommended Posts