WŁADCZYNI Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Vectra']wszystko tylko nie dzieci :shake: dzieci , to same kłopoty , tylko wydatki , żadnych zysków i jeszcze można w pasiaki iść :angryy: :evil_lol:[/QUOTE] dzieci są dobre, szybko się gotują:evilbat: Wyjełaś baterie z psów? Quote
Vectra Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 ja z mięsa , to lubię dorosłe sztuki :diabloti: nie baterie , nie zepsułam , tylko zaklikałam i wypowiedziałam , zaczarowane słowa , "spokój kuRRRde , do snu marsz " :mad: Quote
Justa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [URL="http://images32.fotosik.pl/331/1e7d80d0c7277a5e.jpg"]http://images32.fotosik.pl/331/1e7d80d0c7277a5e.jpg[/URL] od razu widać, że to dół klamki :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Klamka , klamka , tylko ona jak kaloryfer , ożebrowanie na wierzchu :evil_lol: Klamka nocami , zamienia się rozumkiem z bocianem i prześladuje żaby :mad: krzywdy im nie robi , szczeka na nie i do domu przynosic chce :evil_lol: :evil_lol: a potem taka zapluta bleeeeeeeeeeee :mad: Quote
Bullila.nl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Madzik93']Na [URL="http://www.skupwlosow.eu/"]tym[/URL] mozna zarobić :diabloti:[/quote] buhahahaha:evil_lol: Wczoraj na naszej klasie Pani mi wstawila reklamo -oferte taka na skup wlosow! A tera hit .... Napisala to pod zdjeciem Bullitka:mdleje: a no i chodzilo o wlosy powyzej 45cm:roflt:!! Po chwili koles od Ast dodal komentarz ze nie wydaje mu sie zeby ten [B]piesek [/B]mial takie wlosy hahahaa:evil_lol: Pani usunela sie z pod fotki:diabloti: Quote
Justa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Bullila.nl'] Wczoraj na naszej klasie Pani mi wstawila reklamo -oferte taka na skup wlosow! A tera hit .... [/QUOTE] a ile chciała za włosy? :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Justa']a ile chciała za włosy? :diabloti:[/quote] powyzej 45cm. -chyba 2000zl za kilo:cool3: Quote
Justa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Bullila.nl']powyzej 45cm. -chyba 2000zl za kilo:cool3:[/QUOTE] łohohooo to ja fortunę nosze na głowie :-o Quote
Bullila.nl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Justa']łohohooo to ja fortunę nosze na głowie :-o[/quote] uwazaj w ciemnych uliczkach,bo jak to bedzie wszystkim wiadomo to zlodziejaszki moze beda z nozyczkami grasowac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Bullila.nl']uwazaj w ciemnych uliczkach,bo jak to bedzie wszystkim wiadomo to zlodziejaszki moze beda z nozyczkami grasowac:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] no to ciiiiiiiii.... :diabloti: Quote
Vectra Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Bullila.nl']uwazaj w ciemnych uliczkach,bo jak to bedzie wszystkim wiadomo to zlodziejaszki moze beda z nozyczkami grasowac:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] hhahaha , o tym samym pomyślałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad::mad:no i grasują po nocach a ja tu sama kaff rano pić muszę :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Witanko Jesssu nadrabiałam trzy dni:mad::diabloti: Nie mogłyście wiecej nagadac:angryy::eviltong: Ale superowe fotki widzialam:loveu: Quote
Vectra Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 No to witajcie w niedzielny "poranek" :diabloti: Quote
Medorowa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Przyszłam powiedzieć Dzień Dobry, no to mówię Dzień Dobry:hand::loveu: Quote
emdziolek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Cze ciociu Vectruniu:multi: Powróciłam:razz: Jaki ty masz do mnie romans?:razz:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejos Haha poranek Dawaj jakieś fotki[/quote] nie mam fotek :oops: :eviltong: :diabloti: [quote name='Medorowa']Przyszłam powiedzieć Dzień Dobry, no to mówię Dzień Dobry:hand::loveu:[/quote] no to dzień dobry :loveu: [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Cze ciociu Vectruniu:multi: Powróciłam:razz: Jaki ty masz do mnie romans?:razz:[/B][/COLOR][/quote] witaj dziecię :multi: Napiszę Ci - potem :evil_lol: ale chyba wiesz jaki ;) tylko potrzeba jeszcze chwilki :diabloti: Quote
emdziolek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Vectra'] witaj dziecię :multi: Napiszę Ci - potem :evil_lol: ale chyba wiesz jaki ;) tylko potrzeba jeszcze chwilki :diabloti:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Potem to mozna śmierdzieć:evil_lol: Dobra - poczekam:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Gonitwa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Potem to mozna śmierdzieć:evil_lol: [/B][/COLOR][/QUOTE] :evil_lol: Doobreee! Hejo:multi: Quote
Recommended Posts