Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obudził mnie taki miły chłopiec , w brązowym uniformie .... przywiózł zapas paszy dla psów .. jak tylko otworzyłam drzwi ... krzyczał , że przeprasza iż tak rano do mnie przyjechał ... ale potem ma trasę i nie mógł by mi dostarczyć tej paczki ... dopiero jutro by mógł ... a pewno pieski już czekają ....

Że niby ja kiedyś coś mu mówiłam ? :hmmmm:

Posted

[quote name='Vectra']

Rinusiowa , ciekawośc to pierwszy stopień do piekła :mad: :diabloti:[/quote]
[I][B]a to Ty nie wiesz, że ja już w nim jestem ?:diabloti:[/B][/I]

Posted

do Kutna :mdleje: szkoda, że nie nad morze te psy bezdomne od Was wożą - cała kasa przeznaczona na psa idzie na transport a potem w doopie mają :angryy: już nie muszę pić kawy ani yerby bo mi takie newsy zawsze ciśnienie podnoszą

Posted

Autostrade na lące powiadasz, a sa tam jakieś drzewa?:cool3:
Bo jeśli tak to przywiążemy się do drzew i nie ma bata:cool1:

A co o fotek to super darmozjadki:loveu::loveu:
Ale ja jednego nie kumam...dlaczego one się tak zaczepiscie błyszczą:crazyeye::loveu:
Smalcem je smarujesz czy co:lol:

Posted

[quote name='Matusz'][B][COLOR=navy]Witam się z pracy ;)[/COLOR][/B][/quote]
witam się z domu :diabloti:
[quote name='AlKil']:turn-l::roflt::roflt::roflt:[/quote]
:hmmmm: że niby co Cię tak rozbawiło :mad: :diabloti:
[quote name='Rinuś'][I][B]a to Ty nie wiesz, że ja już w nim jestem ?:diabloti:[/B][/I][/quote]
nie wiem :diabloti: nic nie wiem
[quote name='SZPiLKA23']Zestresowała bidaka od rana.....:mad:

Albo swinki patrzyły na niego jakos podejrzanie i oblizywały ryjki:diabloti:[/quote]
ale ja tylko zapytałam - ile płacę :placz:

[quote name='malawaszka']do Kutna :mdleje: szkoda, że nie nad morze te psy bezdomne od Was wożą - cała kasa przeznaczona na psa idzie na transport a potem w doopie mają :angryy: już nie muszę pić kawy ani yerby bo mi takie newsy zawsze ciśnienie podnoszą[/quote]
to celowe , że jak wywiozą , mają pewnośc , że nie wrócą same :diabloti:

[quote name='Rybka_39']Autostrade na lące powiadasz, a sa tam jakieś drzewa?:cool3:
Bo jeśli tak to przywiążemy się do drzew i nie ma bata:cool1:

A co o fotek to super darmozjadki:loveu::loveu:
Ale ja jednego nie kumam...dlaczego one się tak zaczepiscie błyszczą:crazyeye::loveu:
Smalcem je smarujesz czy co:lol:[/quote]
Są drzewa ...
one się z brudu tak świcom :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']Bo moje psy są nudne :oops::oops::oops::shake:

HA wiem co miałam opowiedziec :diabloti:

Jak , to moja idealnie nienagannie idealna teściowa - podpaliła kuchnie :evil_lol:
ale gdyby nie bystrośc mojego teścia , to by się usmażyli :shake:
Więc , moja idealnie -nienagannie idealna wszystko wiedząca i robiąca najlepiej teściowa .. smażyła rybkę .. wlała olej na patelnie .. zadzwonił telefon .. odeszła dosłownie na chwilę by porozmawic - jakiś 25 minut :diabloti:
Teśc spał ... nagle budzi go smród , widzi że w kuchni dziwnie jasno jest .. leci biegiem i widzi jak idealnie , białe , zawsze wykrochmalone firanki z gipiurą stoją w ogniu ...... przypalił się idealnie idealny karnisz .. na szczęście zdążył w ostatnim momencie ugasic wsio czarny sufit , ściany .. bo gdyby go nie było w domu :crazyeye: Kuchenkę mają koło okna :cool1:

a żeby tak dla kontrastu , to kiedyś przy teściowej , niechcący przypaliłam fajkiem , własny obrusik :cool3:
ale dostałam wykład , że ona to ZAWSZE uważa i że jeszcze NIGDY nic nie spaliła ... może tylko pare razy kuchnię :evil_lol: raz poduszkę , kołdrę - papierosem ... ale ona nigdy bo zawsze :p[/quote]
aaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Przypomniało mi się, przyszłam kiedyś do domu, głodna jak moje psy, wstawiłam coś na gaz, zagapiłam się na TV, a potem wyszłam z psem, zapomniałam całkiem o kuchence, zagadałam się ze znajomymi...dopiero po jakimś czasie zajarzyłam, ze mi sie obiadek gotuje.
Wpadłam do mieszkania a tam kuchnia zadymiona, a na kanapie siedzi moja 80 letnia babcia- rozwiązuje krzyzowke z okularami na nosie(miala pilnowac mojego 6 letniego brata) i nawet nie drgneła!!
Matko spalilabym babke i brata!!!:lying::mdrmed:

Posted

[quote name='Vectra']Obudził mnie taki miły chłopiec , w brązowym uniformie .... przywiózł zapas paszy dla psów .. jak tylko otworzyłam drzwi ... krzyczał , że przeprasza iż tak rano do mnie przyjechał ... ale potem ma trasę i nie mógł by mi dostarczyć tej paczki ... dopiero jutro by mógł ... a pewno pieski już czekają ....

Że niby ja kiedyś coś mu mówiłam ? :hmmmm:[/quote]

znajac Ciebie... z delikatnosci to pewnie przemowilas do niego po swojemu juz raz ....jak sie z pasza spoznil:evil_lol::evil_lol:

:chainsaw:gdzie moja pasza!?

:2gunfire: swinie mam glodne!!

jeszcze raz i tu Pana zamkne z nimi:cooldevi:

hahahahhaha:evil_lol:

dzien dobry:p

Posted

Ależ ja NIGDY nie byłam niemiła , dla listonosza , kurierów i innych zabłąkanych dusz .. które klejąc się do dzwonka u drzwi moich .... mnie budziły .............

Deszcz pada , spac mi się chce .. idę sprzątac .... mój pałacyk ... bo czuję się jak w chlewie :evilbat:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]............ a ja już posprzątałam
młode to chyba śpi............. kolej zuzy na pilnowanie z zabawa połączone........... najukochańszy jest jak śpi........... ale jak już śpi to go Zulka budzi bo słodki taki a potem wisi na fafli lejki mojej wardze albo na Zuzi nosie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Lusia grzeczna dziewczynka przy pani jak zwykle
chciałam pogratulować wyniku Franka bo dopiero teraz przeczytałam......:oops:

fot nie koments bo jak zwykle są .................. PASKUDNE:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

Bea , dziękuje :diabloti:
I bardzo ci tak dobrze ... niech Dysio gryzie !!!!

No postęp jest taki . zrobiłam sobie kawe , nalałam wode do wiaderka , dolałam płyny.
Teraz zapalę , wypiję kawusie ... i pomyślę nad myciem podłóg :evilbat:

Posted

[quote name='Vectra']
Deszcz pada , spac mi się chce .. idę sprzątac .... mój pałacyk ... bo czuję się jak w chlewie :evilbat:[/quote]
[B][I]u nas ciepło....a ja juz się kiszew pracy :shake:[/I][/B]

Posted

No postęp jest taki . zrobiłam sobie kawe , nalałam wode do wiaderka , dolałam płyny.
Teraz zapalę , wypiję kawusie ... i pomyślę nad myciem podłóg :evilbat:[/quote]

A ja posprzatalam kuchnie i ogolnie a podlogi moze same sie zrobia:evil_lol:

a teraz wpadlam tu na papieroska:cool3:

Posted

[quote name='Vectra']
Teraz zapalę , wypiję kawusie ... i pomyślę nad myciem podłóg :evilbat:[/quote]
:roflt:Od dziś będe tak właśnie sprzątać.Moja czternastoletnia suka też właśnie zaczyna mieć cieczke więc ja sie już nie dziwie,że takie stare a jeszcze może:evil_lol::evil_lol:

Posted

Teściówka..noo....co tu mówić....pierwsza klasa :diabloti:

[quote]A co to za dogomaniaczka?[/quote]
Taka co do świnek jeździ w jasnych spodniach i bluzce :evil_lol::evil_lol:

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]Cześć Eff:multi:

Jak ci idzie sprzątanie?:evil_lol:

Bo jak czytałam ze wy tu porzadki robicie to i ja sie zabrałam. Poodkurzałam, miałam zmyc podłoge i.......... do tej pory woda w wiadrze i mop nie ruszony:evil_lol:

Aaaa zapomniałabym powiedzieć ze ja mam psa razy PITBOXTERRIER:diabloti: Cho do nas na Kaff lub piFko , poczytasz se przy okazji:evil_lol:[/B][/COLOR]