Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol::lol:

[quote]A panu który przybiegł bo łowczarka , zapowiedziałam , że jesio raz zobacze TO pod moją bramą , to ją otworze i zaprosze łowczarka do środka[/quote]
I co pan na to? :evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']:lol::lol:

I co pan na to? :evil_lol:[/quote]
Nic , nie powiedział nic :niewiem: :shake: :shake: :evil_lol: Poszedł szybko , ciągnąc pieczarka za fraki ......
We warszawie , to pewno dym był by na 4 fajery :evilbat: że psy mordercy , że policja , sąd , noże , armaty , czołgi :diabloti: a tu gupie wieśniaki jakies takie przestraszone :-( :-( :diabloti: a mogło być FAJNIE :evilbat:

Posted

[quote name='Vectra']Przecież ja tu wcale sie nie udzielam :diabloti: siedzę sobie cichutko , podglądam tiu i tam.[/quote]
Tiaaaa i ja muszę teraz to Twoje cichutkie siedzenie nadrabiać:razz: - tzn. właśnie skończyłam i czytać i oglądać Twoją szatańsko-lesbijską brać:crazyeye::evil_lol::evil_lol::loveu: i mogę grzecznie już iść spać:diabloti:
DOBRANOC:p

Posted

[quote name='Doginka']Tiaaaa i ja muszę teraz to Twoje cichutkie siedzenie nadrabiać:razz: - tzn. właśnie skończyłam i czytać i oglądać Twoją szatańsko-lesbijską brać:crazyeye::evil_lol::evil_lol::loveu: i mogę grzecznie już iść spać:diabloti:
DOBRANOC:p[/quote]

No to dogobranoc :diabloti: :diabloti: :diabloti:

PS Ojciec Lalka ci dupe wygryzie za te lesbijskie :evil_lol: :evil_lol:

Ale tak swoją drogą , to ojciec Lalka chyba sobie do serca wzięła to lesbijskie :roll: bo czasem Klementynę kryje :evil_lol: Nie wiem o co jej kaman , ale jak Klamka jest w hipnozie piłki i ma w zadzie ojca Lalkę , to ojciec Lalka ją zaczepia , zaczepia i próbuje kryć :crazyeye: :roll: :evil_lol: No i Klamka budzi się ze snu piłki na chwil kilka i zaczyna sie bitwa na chuchy i wsie zadowolone :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Nic , nie powiedział nic :niewiem: :shake: :shake: :evil_lol: Poszedł szybko , ciągnąc pieczarka za fraki ......
We warszawie , to pewno dym był by na 4 fajery :evilbat: że psy mordercy , że policja , sąd , noże , armaty , czołgi :diabloti: a tu gupie wieśniaki jakies takie przestraszone :-( :-( :diabloti: a mogło być FAJNIE :evilbat:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti: eeee tak bez obstawiania :roll:

bry :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Co by nie było że GADAM tylko

:diabloti:

Fotka z MAJA 2007

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/254/4d39fe2394da11b5.jpg[/IMG][/URL]

FOTKI z MAJA 2008

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/214/ddba865b38365758.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/214/d7ede45f94ca80e0.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='malawaszka']ehhh ten postęp technologiczny :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt: zanim przeczytałam twojego posta wpadło mi na myśl .....i zawitała cywilizacja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hand:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cze siostro Ty mła, nie wiem co u Ciebie, ale mam nadzieję, że wszystko jak najlepiej:p

Posted

[quote name='Vectra']

PS niech ten tydzień się już kończy .......[/quote]

tez bym wolala zeby juz nastepny tydzien sie zaczal tym bardziej ze czeka mnie weekend w pracy :-(:angryy:

Posted

Co do bullinki , to czekam na ostateczną decyzje .. bo DT się zakochał w niej i muszą przemyśleć czy ją wydać czy też zostawić u siebie.
Cokolwiek postanowią , będę szanować tą decyzję :) Liczy się dobro psa , zważywszy , że bullinka też już kocha domek w którym jest ;)

a co do tego tygodnia , to dał mi tak popalić , że mam dość .... oby kolejny był lepszy , bo się wykończę.Do tego ledwie łaże , bo jak mnie stuknął w zadek ... to kręgosłupo mi rypnęło .. jak jeszcze ze dwa dni poboli , to jadę do jakiego lekarza ... Na szczęście samochód mało oberwał , będzie żyć ;)

A tymczasem śmigam popracować trochę , moje świnki dziś zaniedbane , bo od rana mam urwanie głowy :mad: jakies urzędy , sklepy , pezetju itp duperele .....

Posted

[COLOR=DarkRed][B]eeeeeeee

nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszło:eviltong::eviltong::eviltong:

moje motto życiowe:diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

Kobieto, Ty za te bóle to jeszcze dobrą kaskę możesz wyrwać :evil_lol:
Tylko lekarz koniecznie potrzebny i jakiś gorset na kręgosłup, albo przynajmniej kołnierz ortopedyczny :diabloti:

Posted

[quote name='agbar']nooo matka jak sie stuka w zadek to potem czasem boli:diabloti:[/quote]
:crazyeye:....................:roflt::roflt::diabloti:
no dobra ale zeby az kregoslup:shake:...ostre stukanie bylo:diabloti:

Posted

Vectra, życjecie? Nie wylecieliście w powietrze? Dziennika nie oglądałam, więc nie wiem, czy był jakiś nius z twojej wsi :evil_lol:

[URL]http://images34.fotosik.pl/251/c7576257f1f4edc4.jpg[/URL]
Jaka ona dłuuuga :-o:lol:

:roflt: