Vectra Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:...staropolska gościnność dziala na zasadzie :razz:...gość w dom...ch** wie po co ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] oooo właśnie :evil_lol: kurde , moja rodzina i nie moja też chcą się wprosić na chama do mnie na święta :crazyeye: :placz: :angryy: :mdleje: , już to widzę jak moja matka i nie moja matka , rozprawiają na temat potrzeby posiadania psów w domu :cool3: dodam że moja matka psy lubi ,ale nie bardzo lubi nie moją matke ... moja mama to taki typek który mimo że może mnie zbesztać , być przeciwna , to mimo wszystko będzie gryźć każdego kto powie że jakikolwiek pomysł , mój pomysł był zły .. natomiast nie moja matka jest typem człowieka który krytykuje każdy inny pomysł niż jej własny HA rozumiecie powagę sytuacji ? :diabloti: Do tego żadna z w/w pań nie wie o tym że mamy 5 psa :megagrin: i teraz , moja mama oczywiście zbluzga mnie bez świadków ,ale by zachować pozory będzie popierać moją decyzje , po drugie jak pisałam ona lubi psy Klema jest urocza więc ją pokocha ... przeciwnik ma do tej pory ALE że mamy więcej niż dwa psy , pomijając fakt że po co nam w ogóle psy - ona nie miała i żyła :diabloti: Moja rodzicielka przekazała mi widać w genach silną potrzebe posiadania dużej ilości zwierząt , gdyż sama zbierała z okolicy wszelkie bidy i moi dziadkowie czyli jej rodzice musieli się na to godzić .. MAM WIĘC ARGUMENT że to jej wina :evil_lol: teraz kolejna rzecz , moja mama będzie zachwycona naszą pracą związaną z remontem i będzie wychwalać i się zachwycać ;) natomiast nie moja matka będzie szukać dziury w cały , że by sama zrobiła inaczej i lepiej (tak tak chciała sie do nas wmelinowac i pomagać - dostała zakaz zbliżania się) No i to tak mniej więcej w każdej jeden sprawie będzie wyglądać - moja matka będzie ZA nie moja przeciw ... dalej jedna i druga pani ... moja mama szczególnie ... należą do osób które co na myśli to na języku .. teraz tak , nie zaproszę na te świeta będzie lament zakończony wojną że nie zaprosiliśmy tylko na chama wcisnełiśmy się do jednych i drugich ,a oni tak liczyli raz święta u dzieci :loveu: zaproszę , będzie to co opisałam na początku :evil_lol: zaproszę jedną stronę - druga będzie oburzona że dyskryminacja wpadłam na pomysł , że podziele wizytacje na dwa dni czyli jedna drużyna jednego dnia , druga drugiego .. ale tu też jest pewne ALE bo moja mam będąc sam na sam z nami .. będzie jęczała o nieszczęściach i 5 psie :evil_lol: będę musiała przeprowadzić terapie wstrząsową kolejna drużyna w jakiejkolwiek konfiguracji tak jak opisałam wyżej będzie prowadzić walki wszelkie .. etc wiec rozmyślam , wypada zaprosić - święta i moje imieniny ..., dwa to tyle lat się już migam od tych wizyt w końcu trzeba zaryzykować ... dwa razy do roku się wpraszają od 5 lat :roll: chyba jednak zaryzykuje na jednodniowy horror , taki będzie harmonogram rozmów :evil_lol: tematy : - psy - ilość psów - potrzeba posiadania psów - koszty związane z psami - bałagan jakie psy robią - remont , temat podzielony na : a) zachwyty b) co bym zrobiła lepiej - ślub - bardzo kontrowersyjny temat - dzieci - jeszcze bardziej kontrowersyjny temat , bo będzie powrót do pierwszych punktów po czym od początku w przerwach będą spożywane posiłki zrobione przeze mnie i będą a) zachwyty b) co bym zrobiła lepiej nie wspominam nic o obu ojcach bo mój ojciec jest na mnie obrażony na amen , poza tym nie zostawi swoich piesków samych w święta :lol: drugi tata się nie odzywa , bo nie widzi sensu Na samą myśl o nadchodzących świętach przechodzą mnie ciarki , dostaje duszności i popadam w coraz większy alkoholizm -- oooo alkohol , też kontrowersyjny temat dla nie mojej matki ..... ale postanowiłam się poświęcić :loveu: wszystko dla mojego ukochanego TZta , on powiedział , że jak święta mają być u nas i mają być obie nasze matki to się wyprowadza , zupelnie nie mam pojęcia dlaczego :niewiem: Przecież będzie uroczo :multi: :multi: :evil_lol: uffff to się wygadałam w końcu ;) Quote
Vectra Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 I jeszcze na dobranoc :diabloti: Rafałek i jego twarda zapowiedz !!! do mnie tak gadał ze 100 razy , machnęłam ręką , i mówiłam tak , tak , masz racje :evil_lol: "Trzeci pies nie będzie spał w łóżku , bo jest ciasno , więc albo Klementyna śpi na posłaniu albo w klatce , bo jak zobaczę ją w łóżku to wywalę do łazienki " [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/124/4c0787a5c3444137.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/74/1e7160dc5e04a579.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/74/af11639c35838b46.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/123/944617a6dbe7b333.jpg[/IMG][/URL] dodam że Klamka sama kołdra się nie przykryła , jeszcze nie naumiała się ..... Dobranoc Quote
mia_mia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 witam poniedziałkowo.. szykuja Ci sie swieta obfitujace w niespodzianki :cool3: a gromadka w łóżku urocza - tak fotka z zaznaczona łapka mnie rozwalila :evil_lol: musze kiedys sprawic sobie staffiorka, bo sa cudne:p Quote
lolka75 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 A ja wyjechalaqm za granice:diabloti:...nikt nie ma kasy zeby przyjechac:-(:siara::diabloti:... wobec powyzszego bede spedzac spokojne swieta bez diabelskiej rodzinki:sweetCyb::cunao::bigcool::tree1::klacz: Quote
malawaszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 buuahahahah współczuję świąt, ale mam nadieje, że przynajmniej my będziemy mogli pozytać "opowieści dziwnej treści" :evil_lol: hahaha a łapka spod kołdry jest boska hahahaha niby tylko dwa pieski śpią :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]świateczny plan zaje2bisty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: BOWSKO :loveu::loveu::loveu: [url]http://images31.fotosik.pl/74/af11639c35838b46.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
BoJa2 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 OOOOO cudne świeta sobie szykujesz:lol::lol: Quote
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Vectra'] chyba jednak zaryzykuje na jednodniowy horror , taki będzie harmonogram rozmów :evil_lol: tematy : - psy - ilość psów - potrzeba posiadania psów - koszty związane z psami - bałagan jakie psy robią - remont , temat podzielony na : a) zachwyty b) co bym zrobiła lepiej - ślub - bardzo kontrowersyjny temat - dzieci - jeszcze bardziej kontrowersyjny temat , bo będzie powrót do pierwszych punktów po czym od początku w przerwach będą spożywane posiłki zrobione przeze mnie i będą a) zachwyty b) co bym zrobiła lepiej [/quote] Hahahahhaha:grin: Posikam się:grin: buhahahahahhahaa Doberek - coraz bliżej święta, coraz bliżej święta:multi::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Medorowa']coraz bliżej święta, coraz bliżej święta:multi::evil_lol:[/quote] :roflt: hahahah :evil_lol: Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 nie przypominajcie mi o swietach....:roll: Quote
Vectra Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 śmiejcie się śmiejcie :evilbat: kupie sobie skrzynkę gorzały i będą cudne święta .. HA i to będzie kolejny temat do rozmowy , alkohol jako zbrodnia dla ludzkości :diabloti: zło wcielone zesłane przez szatana HA ja nie muszę być na tych świętach by opowiedzieć w szczegółach co i jak się odbędzie :D zamówiłam tydzień temu z dwóch sklepów karmy dla psów WSZYSTKICH psów , 5 worków ..... wszystkie pojemniki z karmą od wczoraj są zupełnie puste .. na kolacja dostały ostatnie resztki karmy super light a kurierów jak nie było tak nie ma .... przecież się wścieknę zaraz ... muszę jechać teraz gdzieś i kupić worek jakiś jeden 15 kilowy , ale obawę mam że jak wyleze to zaraz pajac z USP przyjedzie z karmą .... jak nie pojadę to nie przyjedzie i psy będą jadły a nie łykały .... szlag mnie trafi , do tego mam jakieś kretyńskie szkolenie w pracy .. nie pojadę , jest obowiązkowe ,ale nie jadę ... czekam na to %^$$&%( UPS co za przeklęta firma kurierska wrrrrrrrr Quote
malawaszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 no to wyjdź z domu i zaczaj się za rogiem :evil_lol: będą myśleli, że pojechałaś po karmę i przyjadą :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='malawaszka']no to wyjdź z domu i zaczaj się za rogiem :evil_lol: będą myśleli, że pojechałaś po karmę i przyjadą :evil_lol:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
jonQuilla Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam :multi::multi: cholernie Ci zazdroszczę tych świąt :loveu::loveu: zapowiadają się uroczo...i widzę że tematyka rozmów będzie bardzo zróżnicowana :evil_lol: a tak poważnie to może nie będzie tak źle i nawet miło zlecą te święta...życzę tego z całego serca :) Klementynka na posłaniu :evil_lol::evil_lol: to było do przewidzenia że prędzej czy później wprosi się na łóżku...czuła się gorsza że musi spać na posłaniu :evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Vectra Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='malawaszka']no to wyjdź z domu i zaczaj się za rogiem :evil_lol: będą myśleli, że pojechałaś po karmę i przyjadą :evil_lol:[/quote] no zobacz sama , ile czekam na obroże ? prawie dwa tygodnie , co dzień jestem w domu , jak idę z psami zostawiam wielką kartkę że zaraz wracam , czekam na listonosza i czekam ... nic nie przyszło dziś wyszłam z domu przed 14 .. wróciłam po 15 tej nie zostawiłam kartki . zgadnij co znalazłam w skrzynce na listy :cool3: a już dziś rano byłam na poczcie , pytałam o tą przeklętą przesyłke z obrożami , nie było !!!! pani powiedziała że o 20 będą mieli kolejną porcje przesyłek więc jutro być może do mnie dojdzie :cool1: Quote
malawaszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 hahaha no więc mówię Ci - jesteś obserwowana i robiąto celowo, żeby Ci dokuczać :evil_lol: powiedz głośno i wyraźnie - "JADę PO KARMę" i wyjdź z domu :evil_lol: poka foty psiowych w obrożach jak już przyszły :multi::multi: Quote
Vectra Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Wasiu kochana , godzinę temu znalazłam te przeklęte avizo w skrzynce , na którym jest napisane , że odbiór na poczcie po 18 tej lub w dniu następnym , a jest 16:24 :evilbat: napiszę zaraz transparent i wywieszę - WYSZŁAM Z DOMU , MOŻNA WRZUCAĆ AVIZA DO SKRZYNKI !!!!! :diabloti: idę w gwizdu spać ... nie spałam całą noc , psia mać .... na szkolenie nie jadę , a niech mnie zwolnią .. :diabloti: ugotuje ryż , będą żarły z mlekiem , bo wyobraźcie sobie , że niejadek Franio i Klamka siedzą mi nad głową i się oblizują ... .glodne nagle HA .. ja nawet ziarenka karmy nie mam :diabloti: kot to se przynajmniej pojadł u sąsiada :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 hahaha biedne głodne pieski :evil_lol: moje w takich kryzysowych sytuacjach żrą ziemniaki, chleb z masłem no! chyba, że mi się chce ugotować ryż i kurczola :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 przyjedź i smaruj ten chleb se sama :diabloti: po bochenku i kostce masła dla Lalki , Kano , dwa bochenki dla Ajdy i po pół bochenka dla Frania i Klemki .. worka ziemniaków nie mam zamiaru obierać NIE !!! gotuje ryż .. oka mi się kleją ... jak spale gar , to pierwszy kurier który tu dotrze będzie miał go na łbie :evilbat: nie ma to jak zacząć tydzień w dobrym humorze Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Vectra']przyjedź i smaruj ten chleb se sama :diabloti: po bochenku i kostce masła dla Lalki , Kano , dwa bochenki dla Ajdy i po pół bochenka dla Frania i Klemki .. worka ziemniaków nie mam zamiaru obierać NIE !!! gotuje ryż .. oka mi się kleją ... jak spale gar , to pierwszy kurier który tu dotrze będzie miał go na łbie :evilbat: nie ma to jak zacząć tydzień w dobrym humorze[/quote] nie pal gara...spal gumy:grins: Quote
malawaszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Vectra']przyjedź i smaruj ten chleb se sama :diabloti: po bochenku i kostce masła dla Lalki , Kano , dwa bochenki dla Ajdy i po pół bochenka dla Frania i Klemki .. worka ziemniaków nie mam zamiaru obierać NIE !!! gotuje ryż .. oka mi się kleją ... jak spale gar , to pierwszy kurier który tu dotrze będzie miał go na łbie :evilbat: [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo u mnie to dwie kromeczki albo trzy ziemniaczki i burki pojedzone :lol: Quote
Vectra Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo u mnie to dwie kromeczki albo trzy ziemniaczki i burki pojedzone :lol:[/quote] no a jak bym miała 5 jorczków to bym kupiła paczke frolica i by miały żarcia na trzy miesiące zjadły ryż z mlekiem i serkiem białym ... poszły spać ,ale i tak dzień nie zakończył się dla mnie spokojnie :shake: umarłam prawie na zawał pare minut temu , szczeniaki , tak nazywamy umownie w domu Klamke i Frania , poszły na wieczorne siku ...więc ja do kuchni w między czasie po kawe skoczyłam ;) ale kawa gotowa , kończe palić fajka .. nikt się nie dobija do domu :crazyeye: bo zawsze drapią w szybkę :p więc wychodze po nie .... i co ??? Klementyna jest Frania brak :crazyeye: wylazł skubany pod ogrodzeniem :shake: widać głupi kot się dobijał i rozwalił płotek który zasłania dziurę między ogrodzeniem ,a fundamentem :angryy: :angryy: :angryy: więc lece jak wariat do drzwi , do furtki , deszcz leje .. ale Tunio na szczęscie nie ma duszy szwendacza i próbował wejść z powrotem na podwórko .... :mdleje: biegał kto kiedy po błocie w zime w skarpetkach ? :cool3: nooo zawsze chadzam po domu w klapkach , a dziś to już jakiś szczególnie dziwny dzień , wszystko nie tak :-( idę więc spać .... jutro będzie lepiej ;) Quote
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Vectra']no a jak bym miała 5 jorczków to bym kupiła paczke frolica i by miały żarcia na trzy miesiące zjadły ryż z mlekiem i serkiem białym ... poszły spać ,ale i tak dzień nie zakończył się dla mnie spokojnie :shake: umarłam prawie na zawał pare minut temu , szczeniaki , tak nazywamy umownie w domu Klamke i Frania , poszły na wieczorne siku ...więc ja do kuchni w między czasie po kawe skoczyłam ;) ale kawa gotowa , kończe palić fajka .. nikt się nie dobija do domu :crazyeye: bo zawsze drapią w szybkę :p więc wychodze po nie .... i co ??? Klementyna jest Frania brak :crazyeye: wylazł skubany pod ogrodzeniem :shake: widać głupi kot się dobijał i rozwalił płotek który zasłania dziurę między ogrodzeniem ,a fundamentem :angryy: :angryy: :angryy: więc lece jak wariat do drzwi , do furtki , deszcz leje .. ale Tunio na szczęscie nie ma duszy szwendacza i próbował wejść z powrotem na podwórko .... :mdleje: biegał kto kiedy po błocie w zime w skarpetkach ? :cool3: nooo zawsze chadzam po domu w klapkach , a dziś to już jakiś szczególnie dziwny dzień , wszystko nie tak :-( idę więc spać .... jutro będzie lepiej ;)[/quote] Buhahahha, najważniejsze, że nigdzie nie nawiał:cool3::cool3::cool3: Ja biegam czasami w kapciach - nawet do sklepu:roll::roll: Pewnie, że będzie;):loveu::loveu::loveu: Quote
Greven Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Vectra']biegał kto kiedy po błocie w zime w skarpetkach ?[/quote] Jak moje konicki wyszły sobie w środku nocy i poszły, to ja biegałam w koszulce i majtkach, a koleżanka na boso w skarpetkach... ale to był siepień :diabloti: Quote
Doginka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Vectra, padam ze śmiechu - a już miałam iść spać - Ty to nawet z pogrzebu zrobisz komedię:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Twoje opowieści wigilijne i familijne są zarąbiste:evil_lol::evil_lol::evil_lol: DOBRANOC Ufff, nadrobiłam:diabloti: Quote
Recommended Posts