jonQuilla Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [LEFT][B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wierzę że Klementynka nie miała mocy na powrót do domu....wymęczyłaś te swoje szatanki równo :) to je wymiziaj ode mnie mocno :loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/FONT][/B][/LEFT] Quote
asher Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [URL]http://images29.fotosik.pl/122/aca9e43d8ac3363c.jpg[/URL] Jak słodko tu wygląda :loveu::loveu::loveu: [B]Vectra[/B], nie masz foty śpiącego Iwanka? Założę się, że wygląda jeszcze słodziej :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: [quote name='Bila']Tylko sraczek tak często jak Kano nie miewam:evil_lol::evil_lol:[/quote]Nie martw się! Jeszcze wszystko przed tobą :D :diabloti: Quote
Madzik93 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='asher']Nie martw się! Jeszcze wszystko przed tobą :D :diabloti:[/quote] Najpierw narzekasz ze gadamy o stopach i odciskach a sama nawijasz o sraczce :evil_lol::diabloti: Quote
Medorowa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 No i po co tyle nagadałyście:shake: Teraz nie wiem czy nadrabiać, czy nie:roll: Quote
Vectra Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='jonQuilla'][LEFT][B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wierzę że Klementynka nie miała mocy na powrót do domu....wymęczyłaś te swoje szatanki równo :) to je wymiziaj ode mnie mocno :loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/FONT][/B][/LEFT] [/quote] też byłam zdziwiona , ale ona biega a pięciu :evil_lol: położyła się w piasku i ani drgnęła ..... po dwóch - trzech godzinach była jak nowa :shake: [quote name='asher'][URL]http://images29.fotosik.pl/122/aca9e43d8ac3363c.jpg[/URL] Jak słodko tu wygląda :loveu::loveu::loveu: [B]Vectra[/B], nie masz foty śpiącego Iwanka? Założę się, że wygląda jeszcze słodziej :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Nie martw się! Jeszcze wszystko przed tobą :D :diabloti:[/quote] nie mam fot Ivanka , bo Ivanek nie sypia w domu :diabloti: [quote name='Madzik93']Najpierw narzekasz ze gadamy o stopach i odciskach a sama nawijasz o sraczce :evil_lol::diabloti:[/quote] urocze tematy :loveu: [quote name='Medorowa']No i po co tyle nagadałyście:shake: Teraz nie wiem czy nadrabiać, czy nie:roll:[/quote] nie :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote=Vectra;9054170 nie :diabloti:[/quote] O dzięki ci wielka siostro:modla::modla: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Vectra'] nie mam fot Ivanka , bo Ivanek nie sypia w domu :diabloti: [/quote] wyrzuciła biedne kocisko na dwór jak takie mrozy w nocy:placz::placz::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Medorowa']O dzięki ci wielka siostro:modla::modla:[/quote] proszę :diabloti: [quote name='Iwona1984']wyrzuciła biedne kocisko na dwór jak takie mrozy w nocy:placz::placz::evil_lol:[/quote] a co ja mam się prosić tego by w domu było ?? NIGDY :evil_lol: ostatnio się zlitowałam , wpuściłam , wymościłam posłanko , dałam żarełko , mleczko .. nażarł się , nachlał i dobijał do drzwi by go wypuścić na dwór .. więc nie będę się już litować .. ma budkę na podwórku , żarcie dostaje na podwórku ... do domu nie wpuszcze :diabloti: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Vectra'] a co ja mam się prosić tego by w domu było ?? NIGDY :evil_lol: ostatnio się zlitowałam , wpuściłam , wymościłam posłanko , dałam żarełko , mleczko .. nażarł się , nachlał i dobijał do drzwi by go wypuścić na dwór .. więc nie będę się już litować .. ma budkę na podwórku , żarcie dostaje na podwórku ... do domu nie wpuszcze :diabloti:[/quote] a ta buda to ocieplana przynajmniej:razz::razz::razz: a Vectra wiesz ze kotom sie nie daje mleka Quote
Vectra Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Iwona1984']a ta buda to ocieplana przynajmniej:razz::razz::razz: a Vectra wiesz ze kotom sie nie daje mleka[/quote] Nie zaglądałam do jego budy :evil_lol: :evil_lol: psiej karmy też się kotom nie daje :cool3: u mnie wszyscy piją mleko , Klementyna też już pije :diabloti: przecież nie piją litrami ;) aż taka dobra nie jestem , też lubie mleko :diabloti: Quote
Greven Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Vectra']wiesz co Sandra :cool3: w podziękowaniu za Klementyne która jest uroczym psem :loveu: podaruje ci mojego kotka :razz: :diabloti: on będzie pasował na twoje rancho :multi: i będzie miał pieski i koniki i kozy i inne zwierzaczki :loveu: :loveu: na pewno by czynnie dosiadał kuniki :loveu: :loveu: co Ty na to , no powiedz że chcesz :loveu: :loveu: :loveu: to bardzo fajny kotek jest :evil_lol:[/quote] kcem kotka :oops: Quote
Vectra Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='Greven']kcem kotka :oops:[/quote] mówisz masz :diabloti: szukam transportu a tak na dobranoc , list do świętego Mikołaja napisałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taką chcę , taką suczkę i tylko taką IDEALNA !!!!!! [IMG]http://www.kennels.co.uk/images/Ter.StaffordshireBullTerrier.jpg[/IMG] umarłam :mdleje: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Vectra']mówisz masz :diabloti: szukam transportu a tak na dobranoc , list do świętego Mikołaja napisałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taką chcę , taką suczkę i tylko taką IDEALNA !!!!!! [IMG]http://www.kennels.co.uk/images/Ter.StaffordshireBullTerrier.jpg[/IMG] umarłam :mdleje:[/quote] [SIZE=3][COLOR=Red] BĘDZIE RUDA STAFFICZKA Z BIAłYMI SKARPETKAMI[/COLOR][/SIZE]:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
sacred PIRANHA Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 ja nie widze jaka:(:(:(:( fotka mi sie nieladuje:( aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
e.v.a Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Vectra'] taką chcę , taką suczkę i tylko taką IDEALNA !!!!!! [IMG]http://www.kennels.co.uk/images/Ter.StaffordshireBullTerrier.jpg[/IMG] [/quote] po co ci jeden idealny piesek? jak masz 5 "prawie" idealnych psow :grin: + kotek hahahahaha hej hej :multi: Quote
Vectra Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='Iwona1984'][SIZE=3][COLOR=Red] BĘDZIE RUDA STAFFICZKA Z BIAłYMI SKARPETKAMI[/COLOR][/SIZE]:multi::multi::multi::multi::multi:[/quote] taaaaaaa :diabloti: [quote name='Niki-lidka']ja nie widze jaka:(:(:(:( fotka mi sie nieladuje:( aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] buuuu :-( [quote name='evaxon']po co ci jeden idealny piesek? jak masz 5 "prawie" idealnych psow :grin: + kotek hahahahaha hej hej :multi:[/quote] wiesz dlaczego taką chcę ? bo takiej nie znajdę i to jest piękne :loveu: :evil_lol: marzenia trzeba mieć :p Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Vectra']taaaaaaa :diabloti: [/quote] kiedy:razz::razz::razz::razz: Quote
Dygotka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ooo właśnie kiedy , i czemu tak drogo ? Quote
Bila Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='asher'][URL]http://images29.fotosik.pl/122/aca9e43d8ac3363c.jpg[/URL] Jak słodko tu wygląda :loveu::loveu::loveu: [B]Vectra[/B], nie masz foty śpiącego Iwanka? Założę się, że wygląda jeszcze słodziej :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Nie martw się! Jeszcze wszystko przed tobą :D :diabloti:[/quote] Chyba w złą godzinę wymówiłam:angryy::diabloti: Quote
Bila Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Vectra'] nie mam fot Ivanka , bo Ivanek nie sypia w domu :diabloti: [/quote] A co do łósia się nie mieści?:diabloti::evil_lol: Quote
Bila Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Vectra']proszę :diabloti: a co ja mam się prosić tego by w domu było ?? NIGDY :evil_lol: ostatnio się zlitowałam , wpuściłam , wymościłam posłanko , dałam żarełko , mleczko .. nażarł się , nachlał i dobijał do drzwi by go wypuścić na dwór .. więc nie będę się już litować .. ma budkę na podwórku , żarcie dostaje na podwórku ... do domu nie wpuszcze :diabloti:[/quote] To się nazywa staropolska gościnność. To mi się podoba :loveu::lol::evil_lol:. Quote
Vectra Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='Iwona1984']kiedy:razz::razz::razz::razz:[/quote] [quote name='Dygotka']Ooo właśnie kiedy , i czemu tak drogo ?[/quote] Kiedy ?? :hmmmm: jak się dwie niedziele do kupy zbiorą :diabloti: [quote name='Bila']Chyba w złą godzinę wymówiłam:angryy::diabloti:[/quote] jak czarownica :diabloti: [quote name='Bila']A co do łósia się nie mieści?:diabloti::evil_lol:[/quote] delikatnie mówiąc tak :cool3: [quote name='Bila']To się nazywa staropolska gościnność. To mi się podoba :loveu::lol::evil_lol:.[/quote] widzisz :loveu: :loveu: najedli się napili a teraz wy**** :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:...staropolska gościnność dziala na zasadzie :razz:...gość w dom...ch** wie po co ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol:...staropolska gościnność dziala na zasadzie :razz:...gość w dom...ch** wie po co ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cudowne:loveu::lol::lol: Quote
Recommended Posts