dariaopole Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='Vectra'] a gdzie brawa ???? hahahahaha[/quote] mówisz i masz :evil_lol: : :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Katerinas Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Vectra Nadrobić u Ciebie... ufff ... to trza urlop brać :lol: Widziałam zdjęcia. Psiaki bosko się bawią :diabloti: Całe uzębienie widać :lol: A i domek jak się zmienia :crazyeye: :-) Coraz piękniej :-) Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:multi::multi:Berek ....:loveu: u nas wiosna :multi: i chlapa:angryy: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Uwaga uwaga! Poszukiwana Vectra! Widziano ją wczoraj jak rozmawiałam z obiektami niezidentyfikowanego pochodzenia :crazyeye: Ewa gdzieś Ty? Quote
Madzik93 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ja chce spowrotem ciocie Vectre :placz: Quote
asher Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Łiiiiii, jak super Kano z Klemą wyglądają razem na łóżku :multi: Łiiiiii, jakie fajne obroże :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='Madzik93']Ja chce spowrotem ciocie Vectre :placz:[/quote] wszyscy ją chcemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='Vectra']Będę w nocy , jak dożyje[/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Medorowa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='Vectra']Będę w nocy , jak dożyje[/quote] Co się dzieje:crazyeye::crazyeye: Quote
Vectra Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 TZ jest w domu.... ........... ja wyszłam wczoraj z domu ,a on przykręcał relingi , półeczki , kontakty , karnisz Jak wróciłam i nie było tak , że nie pokazałam palcem co i gdzie :evilbat: Dziś poprawia wszystko :diabloti: bo on nie słyszał jak mu wczoraj mówiłem gdzie ma co przykręcić Myślę że dziś nie tylko on słyszał .... Poza tym mam potworną migrenę Quote
asher Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Tak z ciekawości, jak reagują psy w momentach, gdy delikatnie tłumaczysz Tztowi, iż jego postępowanie nieco odbiega od twoich wizji? :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I przyniosłam ci prezencik. Od Goździkowej :loveu: [IMG]http://www.gazeta-it.pl/images/screen_etopiryna_small.jpg[/IMG] Quote
Vectra Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Lalka , Kano - udają że ich nie ma , Franek ujada na TZta , Klementyna się przygląda z bezpiecznej odległości - uczy się jak wygląda drugie oblicze cioci Vectry :diabloti: Mało to jak zmieniał miejsce usadowienia ;) karnisza , to wwiercił się w przewód prądowy :evilbat: no i w związku z tym , że mamy porobiony ten prąd jakoś tak liniowo czy cuś ... to nie działała lodówka , TV :diabloti: i kilka kontaktów ..... kompek działał :evilbat:no i co ? kable prądowe pod płytami k-g więc trzeba było pruć ścianę .... mało tego to akurat TEN kabel był usadowiony pod metalową konstrukcją do której są przykręcone płyty ..... więc trzeba było zrobić małą rozpierduchę w gotowym pokoju - tylko karnisz był do zawieszenia , było na tip top łącznie z wybłyszczeniem HA No i teraz ściana jest już "zacerowana" trzeba czekać aż goldband wyschnie i szlifowanko - ślicznie będzie i biało - pyłek jest uroczy .... potem pomalować ten kawałek , posprzątać :diabloti: Ale kuchnia już skończona :multi: teraz jadę do pracy , jak wrócę najgorsza robota mnie czeka - pucowanie kuchni aaaaaaaa :placz: Za tydzień zaczynamy przedpokój - kocham remontować HA Dziękuje kochana na etopirynkę ,ale mnie to już nic nie pomoże , jak wrócę to się upije :evilbat: Quote
bonita Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [B][I][COLOR=blue]Wszyscy się Ciebie przestrachali i siedzą cicho:diabloti: nikt się nie odzywuje:evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Już wróciłaś i się upijasz:cool3::diabloti:[/COLOR][/I][/B] [B][I][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Jak masz kuchnię i łazienkę za sobą , to już z górki będzie :loveu:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]ale nie mówię że bez żadnych przeciwności:diabloti:[/COLOR][/I][/B] Quote
Agusia i Busiu Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [QUOTE]Lalka , Kano - udają że ich nie ma , Franek ujada na TZta , Klementyna się przygląda z bezpiecznej odległości - uczy się jak wygląda drugie oblicze cioci Vectry [/QUOTE]:lol: Bruno jak Lalka i Kano. Ewakuacja na swoje miejsce i pies udaje że go nie ma.A jak zaczyna się u nas "burza":diabloti::angryy: i pies jest w pokoju to się cichaczem wymyka do siebie. A minę ma " to nie moja sprawa, ja się nie wtrącam , załatwcie to między sobą " :evil_lol:A młoda uczy się wszystkiego od Bruna i robi tak samo , ewakucja po cichu. TZ pewnie też by się nie raz chciał od moich krzyków wyewakuować:diabloti:ale on nie ma tak dobrze jak psy . :roll: Kolorowych snów! Quote
Vectra Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 No to jestem , pije Balans Pomorski - bardzo dobry truneczek :diabloti: :diabloti: :diabloti: Pieski sobie śpią , TZ udaje że ogląda TV , a ja siadłam sobie wygodnie ...... Quote
Greven Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ja też se pijem :diabloti: A dzieci śpiom. Quote
malawaszka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 a ja nie mam co pić :placz: tzn mam wino, ale jak otworzę wydoję całą butlę a to niewskazane :evil_lol: Quote
Doginka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='Vectra']jakieś ale :mad: :mad: :diabloti: wymuszone to się nie liczy :diabloti: :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]Jak bony dydy nie wymuszone:shake::diabloti: [quote name='Vectra']Lalka , Kano - udają że ich nie ma , Franek ujada na TZta , Klementyna się przygląda z bezpiecznej odległości - uczy się jak wygląda drugie oblicze cioci Vectry :diabloti: Mało to jak zmieniał miejsce usadowienia ;) karnisza , to wwiercił się w przewód prądowy :evilbat: no i w związku z tym , że mamy porobiony ten prąd jakoś tak liniowo czy cuś ... to nie działała lodówka , TV :diabloti: i kilka kontaktów ..... kompek działał :evilbat:no i co ? kable prądowe pod płytami k-g więc trzeba było pruć ścianę .... mało tego to akurat TEN kabel był usadowiony pod metalową konstrukcją do której są przykręcone płyty ..... więc trzeba było zrobić małą rozpierduchę w gotowym pokoju - tylko karnisz był do zawieszenia , było na tip top łącznie z wybłyszczeniem HA No i teraz ściana jest już "zacerowana" trzeba czekać aż goldband wyschnie i szlifowanko - ślicznie będzie i biało - pyłek jest uroczy .... potem pomalować ten kawałek , posprzątać :diabloti: Ale kuchnia już skończona :multi: teraz jadę do pracy , jak wrócę najgorsza robota mnie czeka - pucowanie kuchni aaaaaaaa :placz: Za tydzień zaczynamy przedpokój - kocham remontować HA Dziękuje kochana na etopirynkę ,ale mnie to już nic nie pomoże , jak wrócę to się upije :evilbat:[/quote] Współczuję - znam ten ból - u mojej mamy remont malutkiego mieszkanka trwa już 5 miesięcy - dopiero teraz zmieniła ekipę remontową i wreszcie już widać koniec:multi: Quote
Doginka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='Agusia i Busiu']:lol: Bruno jak Lalka i Kano. Ewakuacja na swoje miejsce i pies udaje że go nie ma.A jak zaczyna się u nas "burza":diabloti::angryy: i pies jest w pokoju to się cichaczem wymyka do siebie. A minę ma " to nie moja sprawa, ja się nie wtrącam , załatwcie to między sobą " :evil_lol:A młoda uczy się wszystkiego od Bruna i robi tak samo , ewakucja po cichu. TZ pewnie też by się nie raz chciał od moich krzyków wyewakuować:diabloti:ale on nie ma tak dobrze jak psy . :roll: [/quote] U mnie Raper udaje, że nic nie widzi, nic nie słyszy, ale Gordon zawzięcie broni pańci i oddziela mnie od pana:diabloti::loveu::multi: [quote name='Greven']Ja też se pijem :diabloti: A dzieci śpiom.[/quote] A ja nie piję, ja siem uczem do jutrzejszego egzaminu:cool3: Quote
Vectra Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 [quote name='Greven']Ja też se pijem :diabloti: A dzieci śpiom.[/quote] No to zdrówko :diabloti: [quote name='malawaszka']a ja nie mam co pić :placz: tzn mam wino, ale jak otworzę wydoję całą butlę a to niewskazane :evil_lol:[/quote] otwórz , będzie na dwa dni :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Doginka']Jak bony dydy nie wymuszone:shake::diabloti: Współczuję - znam ten ból - u mojej mamy remont malutkiego mieszkanka trwa już 5 miesięcy - dopiero teraz zmieniła ekipę remontową i wreszcie już widać koniec:multi:[/quote] ooo z ekipą to pewnie byśmy ze 3 lata się bujali z tym remontem :shake: :angryy: wole sama, własnymi ręcoma niż się wkurzać i do tego płacić za to [quote name='Doginka']U mnie Raper udaje, że nic nie widzi, nic nie słyszy, ale Gordon zawzięcie broni pańci i oddziela mnie od pana:diabloti::loveu::multi: A ja nie piję, ja siem uczem do jutrzejszego egzaminu:cool3:[/quote] U mnie Franio jest mój obrońca :loveu: :loveu: :loveu: jak się wujo czasem zagalopuje i za dużo gada , to i Franio potrafi go ugryźć :loveu: :loveu: :evil_lol: :diabloti: mój kochany mały Franio :loveu: jedyna ma nadzieja , powiem idź go ugryź ,a mały kurdupelek chabas za noge/ręke .. zależy co dosięgnie :diabloti: i fffcale nie na żarty gryzie :cool1: Quote
Recommended Posts